Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!"— Sunum transkripti:

1 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!

2 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM Aday ve Girişimci TÖ’ler kendi aralarında, Yönetici TÖ’ler kendi aralarında ve Lider TÖ’ler kendi aralarında yarışıyor, muhteşem 20 ARABA için 1 Yıllık Kullanım Hakkı KAZANIYOR! Takım Öncülerimizin tüm nesil satışında büyümeleri şartıya, K10-14 2013’te, 3 Nesilde 2012 yılı 4. Döneme göre ; Aday ve Girişimci TÖ’lerin %50, Yönetici TÖ’lerin %25, Lider TÖ’lerin %10, Satış Büyümesi gerçekleştirenlerden; Temsilci, Aktif Temsilci ve Satış Büyümesi kriterlerine göre yapılacak sıralamada en başarılı olan 20 Takım Öncümüz, 1 Yıllık Araba Kullanım Hakkı Kazanıyor! 1. Temsilci (Net büyüme ve LOA 1 Satış bileşiminden) 2. Aktif Temsilci ( Toplam sayı ve Aktivite Oranı bileşiminden) 3. Satış Büyümesi (toplam değer ve oransal satış büyümesi bileşiminden) Kampanya 9 sonu seviyelerine göre; Aura, Zeus ve Güneş Müdürlüklerinde yer alan Takım Öncülerimizin kullanım hakkı kazanabilecekleri araba modelleri ve adetleri: Renault Fluence Joy Ford Focus Trend Volkswagen Passat Comfortline Aura Mdr. Zeus Mdr. Güneş Mdr. K9 sonu seviyenizi yükseltmeyi veya korumayı UNUTMAYIN!

3 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! Program Kuralları: 1.Her seviye Takım Öncüleri kendi Bölge Satış Grup Müdürlüklerinde ve kendi seviyelerinde ayrı ayrı yarışacaklardır. 2.Program değerlendirmesi ve sıralamalar K9 sonu seviyesine göre yapılacaktır. Araba kullanım hakkı K9 sonu seviyenize göre belirlenecektir. 3.Programa yeni başlayan, bekleyen ve aday Takım Öncüleri K14 sonunda en az TÖ seviyesine ulaştıkları durumda programdan yararlanabileceklerdir. 4.Avon’un resimde gösterilenlerden farklı renk ve modelde araba gönderme hakkı saklıdır. 5.Araba kullanım hakkı 1 yıl ile sınırlıdır. 6.2014 yılında Takım Öncülüğünden çıkanlar araba kullanım hakkını kaybederler. Takım Öncülüğünün herhangi bir şekilde sona ermesi durumunda arabanın hemen iade edilmesi gerekmektedir. 7.Trafik cezaları, benzin, köprü geçişleri vb. özel masraflar Takım Öncüsü’nün kendisine aittir. 8.2012 4. Dönem grup satışı olmayan TÖ’leri de programa dahil edilecektir. Bu Temsilcilerin satış büyümesine bağlı olan sıralaması,yalnızca toplam değer üzerinden hesaplanacaktır. 9.Satış kriteri, Net Satış üzerinden hesaplanacaktır. 10. Isbu program çerçevesinden AVON, tüm Temsilcilerinin dürüstlük, iyi niyet ve etik kurallara uymasını istemektedir. Avon ayrıca kendisi ile is iliskisi içerisinde olan tüm Temsilcilerinin siparis verirken ve Temsilci kaydı yaparken Tali Satıcılık Sözlesmesi hükümlerine, yürürlükteki kanunlara, is ahlakı kurallarına ve teamüllere de uymasını beklemektedir. Program kapsamında vaad edilen ödülleri kazanmak adına tüm Temsilcilerin hileli, yasal ve/veya etik olmayan, dürüstlük ve/veya iyi niyet kurallarına aykırı ve/veya programın dogru ve olması gerektigi gibi islemesine engel olacak nitelikte herhangi bir eylem veya davranısları olması durumunda AVON, tamamen tek taraı takdir yetkisini kullanmak suretiyle söz konusu eylem veya davranısı gerçeklestirenleri programdan hariç tutarak diskaliye etme ve program kapsamındaki ödülü vermeme, eger verdiyse geri alma hakkını saklı tutar.


"K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları