Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

2 Hocalarımıza ve personelimize çalışmalarında destek ve kolaylıklar
ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN SAĞLANAN HİZMETLER ve KOLAYLIKLAR Hocalarımıza ve personelimize çalışmalarında destek ve kolaylıklar sağlayacak çeşitli hizmetleri şöyle sıralayabiliriz: 1-YEMEK ve ÇAY 2-KIRTASİYE FOTOKOPİ FAKS 3-OTOPARK 4-SERVİSLER 5-TOPLANTI ORGANİZASYON 6-DERS-UYGULAMA ARAÇ GEREÇLERİ

3 İlgili kartın pos makinelerinden geçirilmesi ile hizmet verilmektedir.
ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN SAĞLANAN HİZMETLER ve KOLAYLIKLAR 1-YEMEK ve ÇAY Yemek hizmet alma yöntemi ile profesyonel firmalar tarafından sağlanmaktadır. Yemek tüm personele üniversitemiz tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır. İlgili kartın pos makinelerinden geçirilmesi ile hizmet verilmektedir. Misafir durumunda ikinci kez kart geçişi ücrete tabiidir. ancak dekan ve bölüm başkanları misafir kartları ücretsiz olup üniversitemiz tarafından karşılanmaktadır. Çay hizmeti idari katta ücretsiz olup misafir yoksa self servis şeklinde sağlanmaktadır kantinden tüm alışverişler ücrete tabidir.

4 2-KIRTASİYE FOTOKOPİ FAKS
ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN SAĞLANAN HİZMETLER ve KOLAYLIKLAR 2-KIRTASİYE FOTOKOPİ FAKS Büro ve derslerde kullanılan genel amaçlı kırtasiye ürünleri üniversitemizce sağlanmaktadır. ilgili dekan sekreteri aracılığı ile temin edilebilir. Ders ve okulla ilgili fotokopilerin çekimi ücretsizdir. Kendi makinelerimizden çoğaltılabilir ve toplu çekimlerde de anlaşmalı olduğumuz firmadan da yardım alınabilir. Faks hizmeti de bilgisayarlar üzerinden veya ilgili dekan sekreterlerinden yardım alınarak gerçekleştirilebilir.

5 ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN SAĞLANAN HİZMETLER ve KOLAYLIKLAR
3-OTOPARK Otoparkımız ücretsiz olup kapasitesi oranında hizmet vermektedir. Güvenlik görevlilerimiz gözetiminde bu hizmet sağlanmaktadır. 4-SERVİSLER Üniversitemiz Haliç ve Kavacık yerleşkeleri arasında her gün servis bulunmakta olup,hocalarımıza ve personelimize ücretsizdir. Ayrıca kurum adına yapılacak mesleki gezilerde de yardımcı olunmaktadır.

6 ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN SAĞLANAN HİZMETLER ve KOLAYLIKLAR
5-TOPLANTI ORGANİZASYON Fakülte ve bölümlerin toplantıları ile çeşitli organizasyonlarına bilgi işlem, teknik, kırtasiye, afis, plaket sertifika vb. gibi konularda destek verilmektedir. 6-DERS-UYGULAMA ARAÇ GEREÇLERİ Ders verirken ihtiyaç duyulacak araç gereçler makul sürelerde ve önceden bildirilerek dekan veya bölüm başkaları aracılığı ile temin edilebilir. Özellikle dersin verimini etkileyecek araç gereç temininde hızlı çözümler sağlanmaktadır.


"İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları