Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ."— Sunum transkripti:

1 Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz..
Arzu YILMAZ

2 SUNUM İÇERİĞİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Hakkında Misyon Vizyon
Organizasyon Şeması Birimler Teşekkür

3 BİLGİ İŞLEM DAİRE Başkanlığı
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı; Niğde ili Bor yolu üzerinde bulunan Ömer Halisdemir Üniversitesi merkez yerleşke içerisindeki Rektörlük binasının birinci katında hizmet vermektedir. Başkanlığımız Üniversitemize ait tüm birimlerin bilişim sistemleri ile birebir ilgilidir. Bu amaçla teknolojiyi yakından izleyerek, Üniversitemizin bilgi işlem kaynaklarını yöneterek; eğitim-öğretim ve araştırmalara destek sağlamak amacıyla ihtiyaçların güvenli, kaliteli ve ekonomik olarak temin edinilmesine de yardımcı olunmaktadır. Yürütmekte olduğumuz faaliyetlerde kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasına, sunulan hizmetlerin etkin ve hızlı olmasına da ayrıca önem verilmektedir.

4 MİSYON Misyonumuz; Teknolojiyi yakından izleyerek, üniversitemizin bilişim kaynaklarını yürütmek; eğitim-öğretim ve araştırmalara destek sağlamak, hizmetlerde etkinliği ve sürekliliği  göz önünde bulundurarak üniversitemizin ihtiyaç duyacağı çağın gereklerine uygun teknoloji hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getirmektir.

5 VİZYON Vizyonumuz; Türkiye’ deki üniversiteler arasında bilişim altyapısı, kullanıcı memnuniyeti, düzenlenen etkinlikler, verilen servis kalitesi ve çeşitliliği bakımından üst sıralara yerleşmek; ülkenin saygın üniversitelerinin bilgi işlem merkezleri ile kıyaslanabilir kalite ve teknolojiye sahip olabilmektir.

6 ORGaNİZASYON ŞEMASI

7 AĞ YÖNETİMİ İnternet Yönetimi (NIGDENET) Yerel Ağ Yönetimi
Güvenlik ve Loglama Kablosuz Ağ Yönetimi Eduroam

8 SİSTem YönetİMİ Sanallaştırma Yönetimi Sunucu Yönetimi
Yedekleme Yönetimi Lisanslı Yazılımlar  FTP / PROXY Sistem Yönetimi BULUT Dosya Paylaşımı Sistem Yönetimi Sistem Odası Güvenliği e-posta Yönetimi DNS/DHCP Sunucu  Yönetimi

9 YAZILIM BİRİMİ Öğrenci Otomasyonu (OGRIS) Öğrenci Otomasyonu (NOOS)
Enstitü Otomasyonu (NEOS) Personel Otomasyonu (PEOS) Bologna Otomasyonu (BOLOGNA) Özel Yetenek Başvuru ve Değerlendirme Otomasyonu (OZYET) Uluslararası Öğrenci Başvuru Yerleştirme Otomasyonu (YOS) Konsey Seçim Otomasyonu (KONSEYSIS) Üniversite Web Portalı (WEB)

10 E-KamPÜS Yemekhane Otomasyonu Turnike Sistemleri
Kartlı Geçiş Sistemleri Kimlik Entegrasyonları

11 İDARİ İŞLER BİRİMİ Ayniyat İşlemleri İhale İşlemleri Büro İşlemleri
Ödeme İşlemleri


"Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları