Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ"— Sunum transkripti:

1 FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Ağ İşletmenliği Bilgisayar ve Teknik Servisi Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı Elektirik Tesisatları ve Pano Mon. Endüstriyel Bakım Onarım Görüntü ve Ses Sistemleri Elektirikli Ev Aletleri Tek.Ser. Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı İç Mekan ve Mobilya Teknolojisi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Yapı Tesisat Sistemleri ADRES:Yunus Emre Mahallesi, 374. Sokak, No Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

2 ERTUĞRUL GAZİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı Elektirik Tesisatları ve Pano Mon. Endüstriyel Bakım Onarım İnşaat Teknolojisi Alanı Ahşap Yapı Sistemleri Cephe Sistemleri ve PVC Doğrama Mimari Yapı Ressamlığı Statik Yapı Teknik Ressamlığı Makine Teknolojisi Alanı Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı Bilgisayarlı Makine İmalatı Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Yapı Tesisat Sistemleri İklimlendirme Sistemleri ADRES:Saraycık Mah Sk. No 23 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

3 SİNCAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Bilgisayar ve Teknik Servisi Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı Elektirk Tesisatları ve Pano Mon. Endüstriyel Bakım Onarım Görüntü ve Ses Sistemleri Güvenlik Sistemleri Makine Teknolojisi Alanı Bilgisayarlı Makine İmalatı Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı İç Mekan ve Mobilya Teknolojisi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Otomotiv Elektro Mekanik ADRES:Selçuklu Mah.Lise Cad.No:23 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

4 YENİKENT AHMET ÇİÇEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Veri Tabanı Programcılığı Bilgisayar ve Teknik Servisi Web Programcılığı Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı Elektirik Tesisatları ve Pano Mon. Endüstriyel Bakım Onarım Güvenlik Sistemleri ADRES: Menderes Mah. Hatipoğlu Cad. No:36 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

5 TEMELLİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Elektirik Elektronik Teknolojisi Alanı Elektirik Tesisatları ve Pano Mon. Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Yapı Tesisat Sistemleri Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi ADRES: Temelli Gazi Mah Adalar Arası Bacı Yolu Üzeri Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

6 FATİH ÖZCAN SABANCI (KIZ)MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Giyim Üretimi Teknolojisi Alanı Hazır Giyim Model Makineciliği Kadın Giyim Modelistliği Grafik ve Fotoğraf Alanı Grafik Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Cilt Bakımı Saç Bakımı Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Hosteslik Mutfak Pastacılık Servis ADRES: Yunus Emre Mah. Menderes Bulvarı No:2 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

7 LAYİKA AKBİLEK (KIZ)MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Özel Eğitim Giyim Üretimi Teknolojisi Alanı Kadın Giyim Modelistliği Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Cilt Bakımı Saç Bakımı Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak ADRES: Atatürk Mah.Vatan Cad.No.:I8 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

8 PINARBAŞI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Özel Eğitim Grafik ve Fotoğraf Alanı Grafik Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Hosteslik Mutfak Pastacılık ADRES: Malazgirt Mah. Öncüler Sok.No:2 Pınarbaşı Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

9 TÖREKENT (KIZ) MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Erken Çocukluk Eğitimi Grafik ve Fotoğraf Alanı Grafik Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak ADRES: Törekent Mah.275. Sok.No:25 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

10 AHMET ANDİÇEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Büro Yönetimi Alanı Yönetici Sekreterliği Muhasebe ve Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe ADRES: Gökçek Mah. Toprak Sokak No:12 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

11 SİNCAN İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojileri Alanı Web Programcılığı Büro Yönetimi Alanı Yönetici Sekreterliği Hukuk Sekreterliği Muhasebe ve Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe Pazarlama ve Parekende Alanı Sigortacılık ADRES: Osmanlı Mah. 12.Cad. Selen Sokak No: 2 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

12 NEFİSE ANDİÇEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Sağlık Hizmetleri Alanı Ebe Yardımcılığı Hemşire Yardımcılığı Sağlık Bakım Teknisyenliği ADRES: Osmanlı Mah. Hürriyet Cad. No: 76 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

13 YENİKENT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Muhasebe ve Finansman Alanı Bilgisayarlı Muhasebe Pazarlama ve Parekende Alanı Satış Elemanlığı ADRES: Fevzi Çakmak Mah. Ortapınar TOKİ Konutları Yenikent Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

14 HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MEVCUT ALAN VE DALLAR Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Muhasebe ve Finansman Alanı Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı Halkla İlişkiler Tanıtım ve Organizasyon Alanı ADRES: Ertuğrul Gazi Mah. Sonbahar Cad. No:3 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

15 ERKUNT MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ / SİNCAN
MEVCUT ALAN VE DALLAR Bilişim Teknolojisi Alanı Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Alanı Makine Teknolojisi Alanı Motorlu Arçalar Teknolojisi Alanı Metal Teknolojisi Alanı Giyim Üretimi Teknolojisi Alanı ADRES: Mümin Erkunt Bulvarı D.:5 Sincan OSB / Ankara MAİL : TELEFON:

16 BAŞKENT OSB MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ / SİNCAN
MEVCUT ALAN VE DALLAR Makine Teknolojisi Alanı * Bilgisayarlı Makine İmalatı(CNC) * Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme Metal Teknolojisi Alanı * Kaynakçılık Bunun dışında çırak bulunması halinde yaklaşık 167 bölümde sınıf açılması mümkündür… ADRES: Başkent OSB 42.Cad. No:22/A Malıköy Sincan OSB / Ankara MAİL : TELEFON:

17 SİNCAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ADRES: Gökçek Mah.250. Sok. No:2 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

18 SİNCAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ADRES: Mareşal Fevzi Çakmak Mah. Yavuz Sokak No 108 Sincan / Ankara MAİL : sincankizaihl.meb.k12.tr TELEFON:

19 YUNUS EMRE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ADRES: Tandoğan Mahallesi Yaşam Sokak No2 Sincan / Ankara MAİL : sincanyunusemreihl.meb.k12.tr TELEFON:

20 ERKAN VOLKAN YİĞİT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ADRES: Selçuklu Mahallesi, Güzergah Sk. No:150 Sincan / Ankara MAİL : sincanerkanvolkanyigit.meb.k12.tr TELEFON:

21 ŞEHİT ÖMER İPEK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
ADRES: Gökçek Mah.Kolej Sokak No.:4 Sincan / Ankara MAİL : TELEFON:

22 DÜNYANIN EN İYİ 10 MESLEĞİ


"FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları