Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat."— Sunum transkripti:

1 OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat 14:00'e kadar devam edecektir. 2. Saat 14:00'te salonda hazır bulunan ve oylarını henüz kullanmamış öğretim üyelerine oyları kullandırıldıktan sonra seçim sandığı açılarak oyların ayrımı ve sayımı aşamasına geçilecektir. 3. Sandık açıldıktan sonra hiçbir öğretim üyesi oy kullanamayacaktır. OY VERME İŞLEMLERİ 1. Oy verme işleminde oy kullanacak öğretim üyeleri unvanlarına ve aynı unvanda olanlar soyadı alfabetik sırasına göre oy kullanmak üzere davet edilecektir. 2. Sırası geçen öğretim üyeleri hangi unvanda ise o unvandaki tüm öğretim üyeleri oylarını kullandıktan sonra oy kullanmak üzere tekrar davet edilecektir. 3. Oy kullanmaya davet edilen öğretim üyeleri resmi kimlik belgelerini (nüfus cüzdanı, personel kimlik kartı, ehliyet vb.) göstererek imzalarını attıktan sonra zarfla birlikte oy pusulasını teslim alacaklardır. 4. Öğretim üyeleri oy kullanma kabininde oy pusulası üzerine rektör adayının ad ve soyadını açık ve okunaklı olarak yazdıktan sonra zarf içerisine koyacaktır. 5. Oy pusulası konulan zarfın ağzı yapıştırılmadan oy sandığına atılacaktır. OY KULLANIMINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. Rektör adayları unvanlarının yazılması zorunlu olmayıp ad ve soyadı tam ve doğru şekilde, okunaklı olarak yazılmalı, 2. İki ismi bulunan rektör adaylarının en az bir adı ve soyadı tam ve doğru bir şekilde yazılmalıdır.

2

3


"OY VERME YERİ, BAŞLAMA VE BİTİŞ ZAMANI 1. Oy verme işlemleri 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 09:00'da Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde başlayacak olup, saat." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları