Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ PROJELERİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ PROJELERİ"— Sunum transkripti:

1 MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ PROJELERİ
T.C KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ PROJELERİ

2 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

3 Proje Alt Yürütücüsü Prof.Dr. Mehmet ÖZKAYMAK
Proje Yöneticisi Prof.Dr. Hasancan OKUTAN (İTÜ) Proje Alt Yürütücüsü Prof.Dr. Mehmet ÖZKAYMAK

4 Dolaşımlı Akışkan Yatak Yakma Sisteminde Linyit ve Biyokömürün Oksijence Zengin Ortamda Yakılması (OKSİYANMA) Tübitak 1003 Projesi ( ) Proje Bütçesi: TL.

5 TÜBİTAK-MAM Enerji Enstitüsü Lab
TÜBİTAK-MAM Enerji Enstitüsü Lab. Ölçek Dolaşımlı Akışkan Yatak Yakma Sistemi

6 2 MW’lık PV Panel Projesi Tasarımı (2015-...)
Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Mehmet ÖZKAYMAK Karabük Üniversitesi Demir-Çelik Kampüsü 2 MW’lık PV Panel Projesi Tasarımı ( )

7 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Mehmet ÖZKAYMAK
KARDEMİR A.Ş. ENERJİ ETÜDLERİNİN YAPILMASI VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJELERİ ( ) Kardemir Kuvvet Santrali Opg-2, 3 Nolu Buhar Kazanı Enerji Verimliliği Etüdü Kardemir A.Ş. 1 ve 4 Nolu Yüksek Fırınlar Soba Baca Gazı Isısı Geri Kazanımı İçin Isı Değiştiricisi Projesi

8 Kardemir A.Ş. Enerji Tesisleri Elektrik Motorları ve Aydınlatma Ekipmanlarında Arıza ve Enerji Verimliliği Projesi Kardemir Ray Profil Haddehanesi Tav Fırını Atık Isısının Geri Kazanımının Soğutma Amacıyla Kullanımı Projesi

9

10 Hastanesi Enerji Verimliliği Çalışması Projesi
Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Mehmet ÖZKAYMAK Karabük Üniversitesi Araştırma Hastanesi Enerji Verimliliği Çalışması Projesi

11 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Hüseyin KURT
115M579 nolu Tübitak 1001 Projesi Yüksek Sıcaklıklarda Çalışabilen Yarı iletken Termoelektrik Malzemelerin ve Termoelektrik Jeneratörlerin Yenilikçi Yaklaşımlarla Üretilmesi, Geliştirilmesi ve Otomobil Egzoz Sistemine Uygulanması Proje Bütçesi: TL. Yrd.Doç.Dr. Selami SAĞIROĞLU(Araştırmacı)

12 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Hüseyin KURT
KBÜ-BAP-14/1-DR-001 nolu KBÜ-BAP Projesi Farklı Soğutma Yüklerinde CO2 Soğutucu Akışkanlı Isı Pompası Performansının İncelenmesi Proje Bütçesi: ,00 TL.

13 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Yakup SEKMEN
KBÜ-BAP Projesi İçten Yanmalı Motorlarda Elektro-Mekanik Supap Uygulamaları Proje Bütçesi: TL

14 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Perihan SEKMEN
BAP Destekli YL Projesi Isı geri kazanımı Proje Bütçesi: TL

15 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Abdurrazzak AKTAŞ
(KBÜ-BAP-15/1-DR-006) Tek Silindirli Bir Dizel Motor İçin Elektronik Kontrollü Yakıt Püskürtme Sisteminin Geliştirilmesi ve Performansının Ölçülmesi Proje Bütçesi: TL (KBÜ-BAP-14/2-YL-040) Bitkisel Yağın Motor Yağı Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması Proje Bütçesi:7.309 TL

16 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Celalettin BAYKARA
KBÜ - BAP-15/1 -DS041 Proje Bütçesi: TL

17 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Okan ÜNAL
TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek (215M134) AISI 4340 Düşük Alaşımlı Çeliğe Uygulanan Plazma Nitrürleme Sıcaklık ve Sürelerinin (Mekanik Özellikleri Etkilemeden) Düşürülmesi: Bilyalı Dövmenin Faydalı Etkisi Proje Bütçesi: 20,576 TL

18 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Selami SAĞIROĞLU
KBÜ-BAP-14/2-DR-016 Araçlarda Termoelektrik Jeneratör Uygulaması Proje Bütçesi: TL

19 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

20 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. İsmail KURNAZ
BAP(KBÜ) Yürütücüsü Psikofizyolojik Ölçüm Tabanlı Beyin Bilgisayar Arayüz Sistemlerinde Performans Artırmaya Yönelik Bir Çalışma Proje Bütçesi: TL.

21 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. İ. Muharrem ORAK
Avrupa Birliği (Danışman/ Yürütücü Tüzel Kişi İse) Tersinir Soğuk Haddenin Modelinin elde edilmesi sağlanacak. Paso miktarlarının optimize edilmesi ve parametrelerin adaptif olarak düzeltilmesi sağlanacaktır. Proje Bütçesi: TL.

22 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. İ. Muharrem ORAK
BAP Projesi Semantik arama ile multimedya verilerin anlamlandırılması amacıyla multimedya veri işlenmesi, elde edilen verilerin filtrelenmesi, modellenmesi ve sonuç olarak oluşturulan ontolojiler üzerinde semantik arama ile anlamlandırma ve ilişkilendirme yapılacak bir çerçeve üretilmesi hedeflenmektedir. Böylece multimedya verinin içerdiği bilgiye etkin olarak erişilebilecektir. Proje Bütçesi: TL.

23 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Hakan KUTUCU
BAP (KBÜ) Kapasite Kısıtlı Araç Rotalama Probleminin Paralel Genetik Algoritma İle Çözümü Proje Bütçesi: TL. Görüntü İşleme Teknikleri ile Hareketli Bant Üzerinde Tohum Sayma Proje Bütçesi: TL.

24 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Şafak BAYIR
BAP (KBÜ) Benzetilmiş Tavlama Algoritmasının Grafik İşlemci Ünitesi Kullanılarak Paralelleştirilmesi ve NP-Zor Problemlere Uygulanması Proje Bütçesi: TL. Aynı Projede Arş. Gör. Emrullah SONUÇ (Araştırmacı) olarak görev almaktadır.

25 Elektrİk Elektronİk MÜHENDİSLİĞİ

26 Elektrikli Araçlar İçin Tahrik Sistemi Geliştirilmesi,
     Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Mustafa AKTAŞ KBÜ-BAP-14/2-DS-047 Elektrikli Araçlar İçin Tahrik Sistemi Geliştirilmesi, Proje Bütçesi: TL     KBÜ-BAP-14/2-DR-015 Asenkron Motorla Sürülen Yüksek Verimli Elektrikli Araç Geliştirilmesi Proje Bütçesi: TL    

27 KBÜ-BAP-15/2-KP-057 Kapsamlı Araştırma Projesi, Elektrikli Araç İçin Mekanik Aksamların Geliştirilmesi Proje Bütçesi: TL.    

28 Proje Danışmanı Doç.Dr. Mustafa AKTAŞ
TÜBİTAK 2218 Doktora Sonrası Araştırma Bursu Projesi İleri seviyeli dinamik Sliding Mode Kontrol yöntemi ile Elektrik Makinalarının veriminin iyileştirilmesi Burslu: Yrd. Doç. Dr. Aydemir ARISOY , TÜBİTAK 1505-Üniversite Sanayi İşbirliği Göknar ve Ladin’de Tomruğun Ürüne Dönüşmesi, Akıllı Kazan(ç) Sistemi, Proje Bütçesi: TL / Yürütücü: Doç.Dr. Şeref KURT

29 Proje Danışmanı Doç.Dr. Mustafa AKTAŞ
114O644, TÜBİTAK 1001 Araştırma Projesi, Tahribatsız Test Tekniği Olarak Isı İletkenliğinden Faydalanma,    Portatif Isı İletkenlik Cihazı Tasarımı ve Üretimi Proje Bütçesi: 75.595 TL   TÜBİTAK, 1511 TEYDEB No: 11 kW Akıllı Motor Sürücüsü Geliştirilmesi   Proje Bütcesi: TL

30 Proje Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Hüseyin DEMİREL
BAP (KBÜ) Tarımda Bilimsel Yetiştiricilik için DLI ve Spektrum Kontrol Sistemlerinin Geliştirilmesi Proje Bütçesi: TL. Ultrason Görüntü İşleme Yöntemi ile Karaciğerin Durumunu Belirleyen Sistemin Geliştirilmesi Proje Bütçesi: TL.

31 Proje Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Hüseyin DEMİREL
TÜBİTAK 3001 Küçük Ölçekli Rüzgar Türbinleri için Geliştirilmiş Rotor Yapısıyla Kalıcı Mıknatıslı Senkron Jeneratör Tasarımı ve Optimizasyonu ve Üretiminin Gerçekleştirilmesi Proje Bütçesi: TL. TÜBİTAK 1002 Altı Bacaklı Bir Robotun FPGA İle Kontrolü Proje Bütçesi: TL.

32 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Mustafa Burak TÜRKÖZ
TÜBİTAK Sıçratma Yöntemiyle Nanorod Hidroksiapatit’in Ti6Al4V Üzerine Kaplanması ve Yapısal, Mekanik ve Biyolojik Özelliklerinin Araştırılması. Proje Bütçesi: TL.

33 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Selim ÖNCÜ
BAP Projesi Elektrikli Araçlar için Yenilenebilir Enerji Destekli Hızlı Şatj İstasyonu Tasarımı ve Uygulaması Proje Bütçesi: TL. Rezonans Konvertörlü MPPT ile Bir Fazlı Şebeke Etkileşimli Evirici Tasarımı Proje Bütçesi: TL.

34 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Selim ÖNCÜ
BAP Projesi PLC ile PLL Kontrollü İndüksiyon Isıtma Uygulaması Proje Bütçesi: İndüksiyon Isıtıcılı Metal Kütük Isıtma Sisteminin Tasarımı Proje Bütçesi: TL.

35 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Selim ÖNCÜ
TÜBİTAK 2209B (Danışman) Elektrikli Bisikletler İçin Fırçasız Doğru Akım Motor Sürücüsü Geliştirilmesi Proje Bütçesi: 4000 TÜBİTAK 2209A (Danışman) Yarım Köprü Seri Rezonans Evirici ile İndüksiyon Isıtıcı Tasarımı ve Uygulaması Proje Bütçesi: TL.

36 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Selim ÖNCÜ
TÜBİTAK 1003 (Araştırmacı) Elektrikli Araçlar için Hibrit Enerji Depolama Sistem Entegreli ve Şebekeye Reaktif Güç Desteği Verebilen Hızlı Şarj İstasyonu Tasarımı ve Uygulaması Proje Bütçesi: TL.

37 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

38 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. İnan KESKİN
KBÜ-BAP-14/1-DS-031 Farklı Boyutlardaki Yüksek Fırın Cüruflarının Zeminlerin Şişme ve Konsolidasyon Özelliklerine Etkilerinin Araştırılması Proje Bütçesi: TL.

39 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. İnan KESKİN
TÜBİTAK 114Y265 (Araştırmacı) Tarihi bir Kent Safranbolu’nun Kaya Düşmesi Tehlikesi Açısından Değerlendirilmesi. Proje Bütçesi: TL.

40 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Tülay Ekemen KESKİN
KBÜ-BAP-14/1-DS-032 Eskipazar (Karabük) Jeotermal Suyunun Deprem Tahmin Çalışmalarında Kullanılabilirliğinin İncelenmesi. (Bireysel Araştırma Projesi). Karabük Üniv. Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu  Proje Bütçesi: TL.

41 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Tülay Ekemen KESKİN
Küre (Kastamonu) Pb-Zn-Cu Maden Alanı Çevresinin Hidrojeokimyasal Özelliklerinin ve Su-Kayaç Etkileşiminin İncelenmesi. TÜBİTAK 3001 Proje No: 114Y031 Proje Bütçesi: TL.

42 TIP MÜHENDİSLİĞİ

43 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Tamila ANUTGAN
KBÜ-BAP-15/1-DS-025 Kandaki Kimyasal Bileşenlerin Optik Özelliklerinin İncelenmesi Proje Bütçesi: TL Doç.Dr. Mustafa ANUTGAN ve Arş. Gör Abdullah GÜLDEREN ile birlikte yürütülmektedir.

44 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Tamila ANUTGAN
KBÜ-BAP-13/2-YL-030 Plazma ile Biriktirilmiş Nanokristal Silisyum Filmlerin Morötesi-Görünür Bölge-Yakın Kızılötesi Geçirgenlik Ölçümleri ve Yapısal Özellikleri Arasındaki Korelasyonun İncelenmesi Proje Bütçesi: TL. Gözde Kahriman GÖKDOĞAN ile birlikte yürütülmektedir.

45 Bİyomedİkal mühendİslİğİ

46 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. A.Hanifi ERTAŞ
KBÜ-BAP-15/2-KP-062 Faydalı Yük Taşıyabilecek insansız Hava Aracı Tasarımı ve Üretimi Proje Bütçesi: TL.

47 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. İdris KABALCI
KBÜ-BAP-151-DS-40 Bor Telürit Esaslı Optik Cam Malzemelerinin Mikroyapısal, Isıl ve Optik Özellikleri Proje Bütcesi:14.120TL

48 MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

49 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Can BÜLENT FİDAN
KBÜ-BAP-14/2-DR-011  Durağan Hal Görsel Uyarılmış Potansiyel Temelli Beyin Bilgisayar Arayüzü Tasarımı ve Uygulaması Proje Bütçesi:

50 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Can BÜLENT FİDAN
KBÜ-BAP-15/2-YL-013  Basit Nesneleri Ayırt Edebilen EPGA Tabanlı Yapay Zeka Uygulaması Proje Bütçesi:

51 METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ

52 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Ali GÜNGÖR
TÜBİTAK 213M247 Nolu 3001/ Ötektik Yapı ve İkincil Fazlarla NiAl İntermetalik Bileşiklerin Mekanik Özelliklerinin Geliştirilmesi Proje Bütçesi:

53 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Ali GÜNGÖR
KBÜ-BAP, Proje Yürütücüsü / NiAl Bileşiklerinin Mikroyapısını Kontrol Ederek Mekanik Özelliklerinin Geliştirilmesi Proje Bütçesi:

54 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Ali GÜNGÖR
KBÜ-BAP Projesi / Sürekli Döküm Tandişlerindeki Cüruf ile Refrakter Etkileşimleri. Proje Bütçesi:

55 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Ali GÜNGÖR
KBÜ-BAP, Projesi/ 2016- Al-Si alaşımının mekanik özelliklerine mağnezyum elementinin etkileri. Proje Bütçesi:

56 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Hayrettin AHLATÇI
TÜBİTAK G081 Projesi "TCDD İhtiyacı Mantarı Sertleştirilmiş Raylar (R350 HT) için Yerli Üretim Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Üretimi" ( ) Proje Bütçesi: TL

57 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Hayrettin AHLATÇI
KBÜ-BAP Projesi Kalite Takım Çeliğine Alternatif Sıcak İş Takım Çeliğinin Isıl İşlem Parametrelerinin Belirlenmesi ve Hadde Bıçak Uygulamalarındaki Performansının İncelenmesi Proje Bütçesi: TL.

58 Proje Yürütücüsü Prof.Dr. Hayrettin AHLATÇI
KBÜ-BAP Projesi Kesitleri Aşırı Daraltılmış Küçük Kesitli Tellerin (0-1,5mm) Kuru Ve Yaş Ortamda Yorulma Davranışlarının İncelenmesi Proje Bütçesi: TL. Sementasyon Yapılmış 16mncr5 Çeliğinin Yorulma Davranışının Belirlenmesi Proje Bütçesi: TL.

59 Proje Danışmanı Prof.Dr. Hayrettin AHLATÇI
KBÜ-BAP Projesi TÜBİTAK2241-Haddehane Uçar Makaslarında Kullanılan Kesici Bıçak Malzemelerinin Özelliklerinin İncelenmesi ve Kullanım Ömürlerinin Artırılması Proje Bütçesi: TL.

60 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Yavuz SUN
KBÜ-BAP Projesi AM60 Mg Alaşımlarına İlave Edilen Farklı Alaşım Elementlerinin Korozyon ve Etkisinin İncelenmesi Proje Bütçesi: TL. Mantarı Sertleştirilmiş Rayların Kırılma Mekaniğinin İncelenmesi

61 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Fatma MEYDANERİ
KBÜ-BAP Projesi Ag-Nanotellerin Polyol Tekniği ile Sentezlenmesi ve Karakterizasyonu Proje Bütçesi: TL. Synthesis, Scructual and Optical Properties of Agl Thin Films Proje Bütçesi: TL.

62 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Nurettin ELTUĞRAL
KBÜ-BAP Projesi Altın ve Gümüş Nano Partiküllerinin Kitosan ve Kitin Yüzeyindeki Tutunma Proje Bütçesi: T.L

63 Proje Araştırmacısı Yrd.Doç.Dr. Nurettin ELTUĞRAL
Avrupa Birliği Projesi / TR01-KA Kimyasal Kazaları Önleme, Hazırlık ve Müdahale için Yetkinliğe Dayalı Mesleki Eğitim Modüllerinin Geliştirilmesi Proje Bütçesi:   ,14 Euro.  Proje Koordinatörü: Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü

64 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Yunus TÜREN
KBÜ-BAP Projesi AM60 Magnezyum Levha Alaşımına Titanyum (Ti), İndiyum (In) Kalay (Sn) İlavesi ile haddelenebilirlik Özelliklerinin Geliştirilmesi Proje Bütçesi: TL.

65 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Yunus TÜREN
KBÜ-BAP Projesi AZ31 Magnezyum Alaşımlarına İlave Edilen Farklı Alaşım Elementlerinin Korozyon Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi Proje Bütçesi: 9961 TL.

66 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Yunus TÜREN
TÜBİTAK Projesi TWIP Çeliklerinin Nokta Direnç Kaynak Kırılma Tokluğunun İncelenmesi Proje Bütçesi: TL.

67 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Yunus TÜREN
TÜBİTAK Projesi Basınçlı İnfiltrasyon Yöntemi ile Aşınma ve Korozyon Direnci Yüksek Magnezyum Matrisli Kompozit Malzemelerin Üretilmesi Proje Bütçesi: 2200

68 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Fatih HAYAT
TÜBİTAK 3001 Yeni Nesil Çelik Geliştirme Proje Bütçesi: TL

69 Proje Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih HAYAT
KBÜ-BAP-13/2-YL-023 Proje Bütçesi: TL KBÜ-BAP-13/1-YL-022

70 Çelik üretimi ve geliştirilmesi Proje Bütçesi: 4.000 TL
Proje Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Fatih HAYAT TÜBİTAK 2209B  (Danışman) Çelik üretimi ve geliştirilmesi Proje Bütçesi:  TL Proje Yöneticisi TÜBİTAK 2241  (Danışman) Yeni nesil çeliklerin balistik özellikleri

71 ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ

72 Proje Yürütücüsü Doç.Dr. Meral Topçu SULAK
KBÜ-BAP Projesi Karabük İli Merkezi ve Çevresinin Yeraltı  Suyu Özelliklerinin İncelenmesi Proje Bütçesi: 9986,60 TL

73 Proje Yürütücüsü Yrd.Doç.Dr. Nesli AYDIN
TÜBİTAK Projesi Batı Karadeniz Bölgesi Tıbbi Atık Yönetiminin Sistem Dinamiği Yaklaşımı Ile Analizi Proje Bütçesi: TL

74 Öğrencİlerİmİzİn projelerİ
Mustafa Mutlu ÇOBAN MEKATRONİK MÜH. ROBOTİK KOL

75 FAYDALI YÜK TAŞIYABİLECEK İNSANSIZ HAVA ARACI TASARIMI VE ÜRETİMİ
KBÜ-BAP-15/2-KP-062 Doç. Dr. Ahmet H. ERTAŞ (Proje Yürütücüsü ve Danışman) Ali EROL (Makine Mühendisliği) Serhat TATARLI (Makine Mühendisliği)

76

77 KapalI Bölge İçİnde Bulunan Cİsİmlerİn KonumlarInI ve BoyutlarInI Tespİt Eden Robot
Kemal TİRYAKİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

78 Elektrİk Üreteçlerİnde Stator ve rotorun bağIl hareketİ kullanIlarak verimin arttIrIlmasI
Ferhat GEDİK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

79

80 Elektrİklİ Rezİstans KullanIlarak Ev IsItma Sİstemİ TasarImI
Çağlar KAYA MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

81 Maglev Tren Prototipi TasarImI ve İmalatI
Enes DUMAN MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ

82 3D YAZICI İLE ANNE KARNINDAKİ
BEBEĞE DOKUNUŞ Adem BAYAR  (Bilgisayar Müh.) Sercan  YANBULOĞLU (Bilgisayar Müh.)

83

84 Drone (Quadkopter) 3D YAZICI Samet KAYNAK- Faruk ALATAŞ
Hikmet ERYILDIZ MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ 3D YAZICI Samet KAYNAK- Faruk ALATAŞ

85 İnsansIz Hava AracInIn Kontrol ve Denetimi
Furkan ÖZER MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ NEM SENSÖRÜ Emrullah ÇAĞLAYAN

86 PARK SENSÖRÜ Engelsİz Özgürlük Bekircan MENKEN MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Mustafa GÜNEŞ

87

88 IşIğa Yönelen Güneş Panelİ
Hüseyin Can BAŞ (MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ) Sinan SALDIRAN (MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ)

89 İntel Edİson Nesnelerin İnterneti İle AkIllI Ev Otomasyonu
Yavuz ÇAPKAN(MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ)

90

91 TÜBİTAK Alternatİf Enerjİlİ Araç YarIşlarI 2016
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Otomotiv Mühendisliği Makine Mühendisliği Bölümlerinden 100'den fazla öğrenciden oluşan Ay-Yıldız isimli takımımız ile Elektromobil yarışları için hazırladığımız "Kar-Volt" isimli Elektrikli Araç 

92 Danışman: Doç.Dr. Mustafa AKTAŞ
Takım Kaptanı : Sedat Işık (Otomotiv Mühendisliği Öğrencisi) Hazırlık aşamasında olan bataryamız.

93


"MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BÖLÜMLERİ PROJELERİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları