Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.kurucasilemuftulugu.gov.tr. Sevgili Arkadaşlar! Alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun zararlı olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Ama ne yazık ki insanlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.kurucasilemuftulugu.gov.tr. Sevgili Arkadaşlar! Alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun zararlı olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Ama ne yazık ki insanlar."— Sunum transkripti:

1 www.kurucasilemuftulugu.gov.tr

2

3 Sevgili Arkadaşlar! Alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun zararlı olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Ama ne yazık ki insanlar yine de, bilinçsiz bir şekilde bunları tüketirler.

4 Yurdumuzda alkollü içki ve uyuşturucu madde kullanmaya karşı olanlar 5 Mart 1920 tarihinde “Hilâl-i Ahdar” Derneğini kurdular.

5 Hilâl- ay, ahdar -yeşil anlamındadır. Hilâl-i Ahdar, daha sonra Yeşilay adını aldı. Yeşilay Derneğinin kuruluş tarihini içine alan 1 - 7 Mart arası ülkemizde Yeşilay Haftası olarak kutlanır.

6 Bu derneğin amacı, alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun zararlarını topluma anlatmak ve bunları içenleri vazgeçirmektir.

7 İşte biz de aynı gaye ile bu hafta içersinde,ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUNMA konulu seminerler düzenledik..

8 KONU BAŞLIKLARI 1-SİGARA VE ZARARLARI 2-ALKOL VE ZARARLARI 3-UYUŞTURUCU VE ZARARLARI


"Www.kurucasilemuftulugu.gov.tr. Sevgili Arkadaşlar! Alkollü içki, sigara ve uyuşturucunun zararlı olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Ama ne yazık ki insanlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları