Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AYMNET EK GIDA TAKVİYELERİ ÜRÜNLER

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AYMNET EK GIDA TAKVİYELERİ ÜRÜNLER"— Sunum transkripti:

1 AYMNET EK GIDA TAKVİYELERİ ÜRÜNLER

2 Detaylar www.aymnet.com 0 224 225 0 444
HAKKIMIZDA      2009 Yılında faaliyete geçen AYM danışmanlık 2015 itibari ile yeni iş ortakları katılımı ve sermaye artışı ile AYMNET adı altında çalışma alanını ve hedeflerini büyütmüştür.   Kurulduğu günden bu yana beslenme ve ek gıda takviyesi dünyasındaki yenilikleri, dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye'ye getiren AYMNET, altyapı çalışmalarını bu yönde devam ettirmektedir.    AYMNET in ulaştığı başarının arkasında, insan odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır..  Detaylar

3 Vizyonumuz Üyelerine, hayatı kolaylaştıran, zaman kazandıran, bilgiye kolayca ulaşmayı sağlayan sıradışı ürünler sunmayı amaçlamaktadır. AYMNET' ın stratejisi, Türkiye'nin önde gelen beslenme  hizmetleri servis sağlayıcısı olarak kalmaktır. Ekonomisine güç katmayı hedef alırız. Detaylar

4 Misyonumuz    Başarılı şirket geçmişimiz ve deneyimimiz ile yeni iş mecralarını keşfedip, değerlendirerek,etik ,idealist,heyecanlı ilkeli insan ilişkilerine önem veren faaliyetlerde bulunuyoruz. AYMNET  kişilerin fiziksel, ruhsal , kişisel ve ekonomik gelişimlerine kaliteli ve pozitif yönde katkı sağlıyoruz.

5 7 grupta 69 çeşit ürünle yer almaktayız.
Wellness sektöründe 7 grupta 69 çeşit ürünle yer almaktayız. Cilt bakım ve gençleşme genç kalma ürünleri Helal sertifikalı çocuk bakım ürünleri Kişisel bakım ürünleri Destek ürünleri Gıda takviyeleri Kilo kontrol ürünleri Temizlik ürünleri web sitemizdeki katalogdan detayları inceleyebilirsiniz.

6 AYMNET ÜRÜNLERİ EK GIDA TAKVİYELERİ
1 – Özümseme ve bağışıklık sisteminde istikrar sağlar. (Direk mideden ve bağırsaklardan su ile kana karışacak özelliğe sahiptir. ) 2 – Açlık hissini ortadan kaldırır. ( Direk hücresel besleme sağladığından açlık hissi vermez. ) 3 – İştahı kontrol eder. ( Sadece gerektiğinde açlık hissi verir. ) 4 – Vücuda gerekli olan bütün besin maddelerini almamızı sağlar. ( Aymnet ürünleri AR-GE kurulları tarafından formüle edilir.) 5 – Doğal maddelerle hazırlanır. Kilo kontrolü sağlayan mükemmel bir beslenme programıdır. 6 – Vücudun problemli bölgelerinde cm ile ölçülebilir incelme elde edilir. ( İncelme yağ yakımı ve yağ atımı ile başlar. Kas erimesine izin verilmez. Yağ vücuda enerjiye çevrilerek kullandırılır. ) 7 – Kilo kontrolü sağlıklı bir şekilde uygulanır. 8 – İdeal kilo muhafaza edilir. ( Vücut süreç içinde disipline edilip onarıldığından tekrar kilo alımı gerçekleşmez. ) 9 – Canlılık ve enerji verir. ( Yağ yakmak ve zararlı toksinleri atmak için kullanılan ürünler canlılık ve enerji verir. Halsizlik yerine enerjik olma durumu ortaya çıkar.) 10 – İştahı düzenler, kontrol eder. ( Tokluk verdiğinden abur cubur ve sürekli yemek yeme dürtüsüne engel olur.)

7 Aktif Form zayıflama destek çayı
KISA BİRZAMANDA 1050 NET SONUÇ ALAN KİŞİ 2500 MEMNUN MÜŞTERİ İçeriğindeki etken bitkiler ile yağ yakımını sağlar ve idrar yoluyla yağın atılmasını desteker, sindirim problemlerini ve kabızlığı çözmede yardımcıdır, 3 öğün yemeklerden dk.önce 1 fincan sıcak suda demlendirilerek içilir.

8 Chitosan kabuklu deniz hayvanlarının (ıstakoz, karides ve yengeç vb
Chitosan kabuklu deniz hayvanlarının (ıstakoz, karides ve yengeç vb.) kabuklarından elde edilen bir tür besin lifidir. Chitosanın vücuttan yağ atıcı etkisi bulunmaktadır. Chitosan midede bir “yağ süngeri” işlevi görerek yemeklerle birlikte aldığımız yağı toplamaktadır. Chitosan, kendi ağırlığının 12 katı kadar bir miktardaki yağı toplar ve vücudun dışına atılmasını sağlar. Limota tadındadır sıcak ve soğuk içilebilir

9 Ara öğün olarak kullanılabilir.
COFFEE PLUS -  7 Sİ BİR ARADA ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE   - 10 X 13,5 gr poşet (TOKTUTAN KAHVE) Kilo kontrolüne önem verenler ve stresli bir ortamda çalışanlar için özel bir kahve yaratmak düşüncesiyle geliştirildi. Şeker ve yağ metabolizmasını uyararak ve tok kalmanızı sağlayarak kilo vermenize yardımcı olur, enerji seviyenizi arttırır ve sakinlik sağlar, bağırsak sağlığınızın korunmasına yardımcı olur. Bitkisel kremasıyla son derece lezzetli bir kahve tadına sahip CoffeePlus'ın içinde Ginseng ekstresi, Oligofruktoz, vitaminler ve mineraller bulunmaktadır. Enerji seviyesini ve strese karşı dayanıklılığı arttıran Ginseng ve B Vitamini kompleksi, bağırsaklarımızdaki yararlı bakterileri besleyen ama bizim tarafımızdan sindirilmeyip diyet lifi görevi yapan Oligofruktoz ve zayıflama enzimlerinde kofaktör olarak kullanılan mineraller bu kahvede buluştu. % 100 Bitkisel Coffee Plus; GMP, HACCP, Helal Sertifiklarına sahiptir. Ara öğün olarak kullanılabilir.

10 Magnezyum, sinir sisteminin aşırı duyarlılığını azaltarak sakinleşmeye yardımcı olur,
Enzimlerin harekete geçirilmesi ve kandaki şekerin enerjiye dönüştürülmesinde rol alır.  C vitamini, sodyum, potasyum, kalsiyum ve fosfor gibi vitamin ve minerallerin daha etkili kullanılması için de gereklidir. Ayrıca cildi düzgünleştirir, saçı güzelleştirir, tırnakları kuvvetlendirir. Sinir sistemi sağlığı, vücut ısısının dengede tutulması gibi pek çok fonksiyonda görev alır, Kemik ve diş gelişimi ve sağlığı açısından da gereklidir.  Astım ve alerjik nezleyi hafiflemesindede etkilidir. Gebelikte görülen kramplara karşı koruyucudur.

11 Arı Poleni vitamin, mineral, protein, aminoasit
Arı Poleni vitamin, mineral, protein, aminoasit... yani yaşam için gerekli pek çok unsuru en yüksek oran ve kalitede içerir İnanılmaz oranlarda esanisyel ve B vitamini zindeliğe ve karaciğer sağlığına katkı sağlar. Büyüme çağında olanlara tam ihtiyaçlarını duydukları protein ve tüm esansiyelleri (bedende üretilemeyen tüm aminositler) sağlar. En yakın takipçisinden 200 kat daha fazla antioksidandır(Kansere karşı koruyucu). Polenin bir çay kaşığında 2 kilo kemiksiz ve yağsız et ya da 12 litre sütteki kadar esansiyel bulunur.

12 Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir. Kan şekerini düşürür. Damar hastalıklarını engeller. İdrar söktürücü özelliği vardır. Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar. Hazmı kolaylaştırır. Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır. Alerjiyi engeller. Savunma sistemini dengeler. Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendirir.

13 Kırmızı Ginseng Faydaları Kalp kasının kasılabilme kuvvet ve yeteneğini arttırır
Kalp damarlarını kuvvetlendirir, kalp atım hızını ve volümünü ayarlar Hipertansiyonu düşürür Merkezi sinir sistemini etkileyerek beyin aktivesini arttırır Hafıza zayıflığını, dalgınlığı, düşünce ve konsantrasyon güçlüklerini önler Bitkinlik, yorgunluk, uykusuzluk ve huzursuzluk hallerini düzenler Vücudu canlandırıp zindelik verir Zihni ve akli fonksiyonları geliştirir, sinir bozuklukları ve depresyonlara karşı korur Alkol ve diğer uyuşturucalara karşı merkezi sinir sistemini korur Ruhsal ve psikolojik çöküntüleri giderir Stres ve sinir gerilimlerinde dayanıklılığı arttırır Halsizlik, kuvvetsizlik ve güçsüzlüğü önler Gençlik ve zindeliği koruyarak, sağlıklı, uzun bir hayat sürmeyi sağlar Beyin hücrelerinin yitimini en aza indirir ve buna bağlı olarak hatırlama ve öğrenme yeteneğini arttırır Sinirsel bulantı ve öğürmeleri önler

14 Kalp ve damar sistemini korur
kalp krizi ve damar hastalıklarını önler Diyabet riskini azaltmakta Beyin/sinir hücrelerinin iletimi yenilenmesi Cilt bütünlüğünü korumakta Sperm ve yumurta gelişiminde gerekli bir gıda takviyesidir.

15 Menepoz ve sıkıntılı dönemler için. Ginko Biloba:
Kan dolaşımının düzenlenmesinden damar tıkanıklığının önlenmesine kadar pek çok sağlık sorununun tedavisinde kullanılmaktadır. Uyku sorunlarında kullanılır  Sinirleri yatıştırır  Stresi azaltır  Mide rahatsızlıklarını azaltır  Sindirim sorunlarına karşı kullanılır  Gaz giderir  Ateş düşürür  Ter atılmasını sağlar

16 Kilo kontrolü için, Erica; Dünya üzerindeki en etkili yağ yakıcı bitkilerdendir.
2000 den fazla çeşidi bulunur. bu komplex üzerinde kullanılan özel formu yağ yakımında ve bu yağların tekrar oluşumunu önlemede vücutta büyük drenç gösterir. Ayrıca Chitosan ve yeşil çay içerir.

17 Eklem ağrıları için Vücudun eklemlere karşı oluşturduğu istenmeyen reaksiyonu  durdurmak ve hasarın oluşmasını önlemek gibi faydaları bulunmaktadır.  Eklem kıkırdağının onarımını destekler. Eklem ağrısının azaltılmasında yardımcıdır. Eklem hareketliliğinin arttırılmasını destekler. Osteoartrit (eklem kireçlenmesi)  ilerleyişini durdurmaya yardımcı olur.  Kas ağrılarında, Spor yaralanmalarında, Kıkırdağın yenilenmesine yardımcı olarakta kullanılır.

18 İçeriğinde 11 vitamin, 10 mineral, Ginseng, Ginko Bloba, Beta glukan, CoQ10, bulunamaktadır. Çok amaçlı vitamin deposu, odaklanma problemlerinde, Enerji düşüklüğünde, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmede kullanılır. Güçlü bir Antioksidandır.

19 Hemaroit için, Romatizma ağrılarını giderici, adet söktürücü, kurt ve ateş düşürücü, cinsel gücü arttırıcı etkileri bulunmaktadır. İdrar söktürücü, gaz söktürücü, safra çıkarıcıdır. Sarılık, karaciğer sirozu, nevralji, iktidarsızlık, raşitizm, kulak çınlaması, kulağın ağır işitmesi, romatizma, siyatik, safrakesesi iltihabı ve kum, mesane ve böbreklerde iltihap, ağrılı idrar zorluğu, düşük tansiyon, kan tükürme, egzama rahatsızlıklarına önerilir. içeriğindeki bitkiler kan dolaşımını düzenlemeye ve sindirimi rahatlatmaya yönelik özellikleri vardır.

20 Prostat için : İdrar tutukluğunu giderir. İdrarı artırır
Prostat için : İdrar tutukluğunu giderir. İdrarı artırır. Böbrek taşlarının düşürülmesinde yardımcı olur. İdrar torbasındaki iltihabı giderir. Kanlı idrarı keser. Albümin miktarını düşürür

21 Reishi mantarının günümüzde
kanser tedavisi - akciğer, meme, mide, bağırsak, prostat, mesane, rahim, rahim ağzı kanseri hepatit A, hepatit B, hepatit C tedavisi karaciğer yetmezliği - siroz tedavisi diyabet tedavisi veya kontrolü yüksek tansiyon ve buna bağlı damar hastalıkları hpv, herpes gibi viral genital siğiller – yaraların Tedavisinde kullanılan ek gıda takviyesidir.

22 Şeker hastaları için, Şekeri dengeler Kan şekerini dengelemede ve pankreas ın tekrar işlevini kazanmasına yardımcı bir bitkisel karışım gıda takviyesidir. 

23 AYM  C-VİT Doku bağlarını tutan ana protein maddesi -diş etlerinin, damarların,  kemiklerin, diş büyüme ve onarımı için gerekli- olan kolajeni üretmek ve bağışıklık sistemi, sinir sistemi, hormonlar ve besinlerin emilim  fonksiyonlarına (E vitamini ve demir gibi) destek olmaktır. Göz merceği ve akciğer gibi yapılarda antioksidan olarak çalışır. C vitamini ayrıca,antioksidan  yapıda olan E vitaminine dönüşebilir. Suda eriyen bir vitamindir. Kötü  kolesterolün (LDL) oksidasyonunu önler, beta karoten gibi, antioksidan etki  nedeniyle, kanser, kalp-damar hastalıkları ve katarakta yakalanma ihtimalini  azalttığı belirlenmiştir. C vitamini, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı da  direnci de artırmaktadır. Stres koşullarında daha hızlı kullanılır. FAYDALARI NELERDİR? -Birçok kanser çeşidinin oluşmasını önler. -Nitrosaminlerin (kansere neden olan maddeler) oluşmasına karşı koymada yardımcı olur. -Ameliyat sonrası iyileşmeyi hızlandırır. -Doğal bir laksadif olarak işlev görür. -Yaraları, yanıkları ve kanayan diş etlerini iyileştirir. * Damarlardaki kan pıhtılaşmasını düşürür. -Birçok viral ve bakteriyel enfeksiyonun önlenmesine ve genellikle bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesine yardımcı olur. -İdrar sitemi enfeksiyonu tedavisinde kullanılan ilaçların etkinliğini büyük ölçüde artırır. Kullanım Şekli :Günde 2 defa alınması tavsiye edilir. Ürünümüz ilaç değildir. Yukarıda anlatılan özellikler içeriğinde bulunan  bitkilerin özelliklerine aittir.

24 AYM CURCUMA SOFT GELL CAPSUL
Curcumin; antioksidan, anti - inflamatuar, anti - viral, anti - bakteriyel, anti - mantar ve anti - kanser aktiviteler gösterir. Bu nedenle diyabet, alerjik hastalıklar, artrit, alzheimer ve diğer kronik hastalıkları önlemeye yardımcıdır. *Zerdeçaldaki curcumin, iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir * Kireçlenme ve eklem iltihabı gibi hastalıklara karşı yapılan çeşitli  çalışmalar da faydalı olabileceğini göstermiştir. *Curcuminin bazı tümör türlerini engellemeye yardımcı olduğu  laboratuar çalışmalarında gözlemlenmiştir. * Bazı çalışmalar sonucunda da curcuminin cilt hastalıkları, mide ülseri, alzheimer ve yüksek kolesterole karşı koruyucu etkisinin    olabileceğini  bildirmektedir. * Zerdeçal karaciğer için yararlıdır. Karaciğeri güçlendirir ve  karaciğerden toksinlerin atılmasına yardım eder. * Solunum yolu enfeksiyonların tedavisinde yararlanılır. * Curcumin kansere karşı koruma sağlar ve tümör hücrelerinin çoğalmasını engelleyici özelliği vardır. * Yapılan araştırmalarda cilt kolon, ve göğüs kanseri için faydalı olabileceği görülmüştür. * Safra kesesi ve safra yollarının fonksiyonel hastalıklarına karşı etkisi  zerdeçal yararları arasındadır. * Deneysel çalışmalarda zerdaçalın kolesterolü azaltıcı etkisi  belirlenmiştir. * Kalp hastalıklarını önleyebileceği yine yapılan araştırma sonuçlarından biridir. * Sigaranın verdiği zararları önemli ölçüde azaltabileceği yapılan bir  çalışmada görülmüştür. * Haricen deri rahatsızlıklarında yararlıdır. Kullanım Şekli :Günde 2 defa alınması tavsiye edilir. Ürünümüz ilaç değildir. Yukarıda anlatılan özellikler içeriğinde bulunan bitkilerin özelliklerine aittir

25 NANO AKTİF KARTI


"AYMNET EK GIDA TAKVİYELERİ ÜRÜNLER" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları