Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Burcu her öğün süt içer Ama sebze yemekleri yemez.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Burcu her öğün süt içer Ama sebze yemekleri yemez."— Sunum transkripti:

1

2  Burcu her öğün süt içer Ama sebze yemekleri yemez.

3 Emel annesinin pişirdiği her türlü yemeği,sebze ve meyveleri düzenli olarak yer.Spor yapar

4 Doğal ve sağlıklı ürünlerden oluşan öğünler oluşturunuz.

5 Kişisel bakımınızı ihmal etmenin sonuçlarını,aşağıdaki cümleleri tamamlayarak yazınız.  Banyo yapmazsam …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… …………………………… ………………..

6  Saçlarımı taramazsam…………………………………..  ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… Dişlerimi hergün düzenli fırçalamazsam………………..  ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… ………………………………………………………………  Tırnaklarımı kesmezsem…………………………………  ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… ……………………………………………………………… ……………………………………………………………

7 BEBEKLİKTEN ÇOCUKLUĞA  Bebeğin çocuk olması için anne sütü ve mamayla beslenmesi gerekir.Dengeli ve düzenli beslenen her çocuk sağlıklı olarak büyür. İyotlu tuz kullanalım. İyotlu tuz zekâ geriliğini ve bazı hastalıkları önler

8 Sporun sağlığımız ve gelişmemizle ilişkisi nedir? Sporun sağlığımız ve gelişmemizle ilişkisi nedir? Spor Yaparım Spor Yaparım Dengeli – düzenli beslenirim, Her gün spor yaparım. Ellerim ayaklarım, kollarım, Gelişir benim kaslarım. Temiz havada oynarım, Temiz havada oynarım, Hoplar,zıplar,koşarım. Hoplar,zıplar,koşarım. Rahat rahat nefes alırım; Rahat rahat nefes alırım; Sağlıklı büyür,gelişirim. Sağlıklı büyür,gelişirim.

9  Spor yaparak, vücudumuzun daha düzenli çalışmasını sağlarız.  Spor yapmak, hastalıklardan korunmamıza yardımcı olur.


" Burcu her öğün süt içer Ama sebze yemekleri yemez." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları