Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2016-Bitirme Proje.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2016-Bitirme Proje."— Sunum transkripti:

1 2016-Bitirme Proje

2 Konu 2 katlı villa Çelik Betonarme Yığma Kıyaslama Kriterleri Ekonomi
Deprem Performansı Yapım süresi Teslim edilecekler Bitirme Raporu (hesap Raporu) İmalata hazır proje paftaları Sunum Poster

3 Ekipler

4 Yapılacaklar İş planı Teslim edilecek Proje türlerinin adları ( Piyasa – Oda – Şartnameler) Çelik yapılarda kullanılan duvar, kaplama ve detayların araştırılması İdecad eğitimi Staticad eğitimi Sap2000 eğitimi En az 3 farklı betonarme taşıyıcı sistem çözümü En az bir tane çelik taşıyıcı sistem çözümü Bir tane yığma yapı çözümü Poster Sunum Rapor Maliyet analizi ve kıyaslamalar Muharrem hoca’ya danışmadan mimaride asla değişikliğe gidilmeyecektir.

5 Toplantılar Email ile randevu alınarak özel toplantılar
Eğitim toplantıları ortak biz duyuracağız Betonarme ve Yığma kısmından Zeynep Dere Yaman sorumlu Çelik yapılar kısmından Muharrem Hoca sorumlu Sap2000 özel sorularınıza Gökhan Dok, Serdar Küyük Ortak toplantılarda yoklama alınacaktır ve sizin hakkınızda kanaat oluşturacaktır.

6 Takım Çalışması “ Her üç üye de hem çelik hem betonarme hem de yığma yapı tasarımını bilir” “Her üç üye de takım için de aldıkları sorumlulukları yerine getirir” “Her üç üye de çözüm odaklıdır” “Her üç üye de profesyonelliğin hakkını verir ve mühendislik etik değerlerine sahiptir” Son 3 haftadan önceye kadar Muharrem Hoca’ya bildirilmeyen sorunun cezası 3 üyeye de yansıtılacaktır. Gruplar arası rekabet olabilir. Özgün eserler çıkması adına birbirinizden tasarımlarınızla ilgili bilgileri saklayabilirsiniz ancak bu genel bilgi paylaşmaya engel değildir. Yüksek lisans ve iş müracaatları için yazılacak olan referanslarda takım ruhu çok önemli olmaktadır.

7 Değerlendirme Yoklamalar İş planına sadakat, son dakikada yığılmalar
Grup içi anket Jüride sorulan sorulara verilen cevap

8 İhtiyaçlar SAP2000 Idecad Staticad Autocad MSProject SAFE MS EXCEL
MS POWER POINT MS WORD WhatsAPP group

9 Başarılar 3 Mart 2016 MS Project İş planı Teslim için son gün


"2016-Bitirme Proje." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları