Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI"— Sunum transkripti:

1 CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI
PKK, HDP, AKP İLİŞKİLERİ CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI BUSE İNALCI ADD ÜYESİ Din’e, Laiklik’e ve Kadına Bakışı” Konusunda ARAŞTIRMACI YAZAR Atatürk’ün, ve Birilerinin

2 CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI
PKK, HDP, AKP İLİŞKİLERİ CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI EMİNE AĞAOĞLU E. ÖĞRETMEN CEMİL DENK Atatürk’ün, ve Birilerinin Din’e, Laiklik’e ve Kadına Bakışı” Konusunda ARAŞTIRMACI YAZAR

3 PKK, HDP, AKP İLİŞKİLERİ SUNUMUZUN KONULARI:
1. (HDP) HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ 2. (PKK): KÜRTÇE, PARTİYA KARKERÊN KURDİSTAN (KÜRDİSTAN İŞÇİ PARTİSİ) 3. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’NİN BÖLÜCÜ PKK ve HDP’YE KARŞI TUTUMU 4. KURTULUŞ İÇİN NE YAPMALIYIZ?

4 DOSTUMUZU DÜŞMANIMIZI BİLELİM! (HDP) HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ
EY DOSTLAR, DOSTUMUZU DÜŞMANIMIZI BİLELİM! PKK, HDP, AKP İLİŞKİLERİ (HDP) HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ

5 (HDP) HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ
Arapça kökenli bir sözcük olan. “HALK” sosyolojik anlamda: AYNI ÜLKEDE yaşayan, AYNI ÜLKENİN VATANDAŞLARI anlamındadır İspanya HALKLARI, Fransa HALKLARI DİYEMEYECEĞİMİZ gibi "TÜRKİYE HALKLARI" da DİYEMEYİZ. Bu, BÖLÜCÜLÜ bir kavramdır.  

6 "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye HALKI'na Türk Milletİ Denir".
Atatürk diyor ki; "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye HALKI'na Türk Milletİ Denir". Dikkat edilirse, kurtarıcı ve kurucumuz, TÜRK ULUSU’nu tanımlarken, TÜRKİYE HALKLARINDAN söz etmemiştir. ------ Türkiye Cumhuriyeti ANAYASASI SİYASİ PARTİLER Yasası’nın İlgili maddeleri: “… SİYASİ PARTİLER; Türkiye Cumhuriyeti’nin ÜLKESİ ve MİLLETİYLE BÖLÜNMEZ Bütünlüğüne aykırı olamaz!,

7 Kendisi IRKÇILIK YAPAN bir parti (HDP)
TÜRKLÜK IRKÇI bir kavramdır, TÜRK sözcüğü Anayasa’dan kaldırılsın diyemez! Derse, kendisi de güya haklarını savunduğu insanlardan KÜRT diye söz edemez! Ederse, kendisi IRKÇILIK Yapmış olur.

8 KÜRTLER, HDP’liler; EŞİT YURTTAŞ olmak istediklerini söylüyorlar!
Eşit yurttaş olmak isteyenlere soralım: Hangi Kürt kökenli yurttaşımızın Öbür yurttaşlardan ayrılığı var? Hangilerimizin arasında; Haklar, Özgürlükler kullanımında Bir FARK var?,

9 Herkes; Subay, Öğretmen, Avukat, Hekim, Mühendis, Milletvekili,
Bakan, Başbakan, Cumhurbaşkanı, OLMUYOR MU? Fabrikatör, Holding, Plaza, Otel, Mağaza, Maden Ocağı, Yat, Kat sahibi OLMUYOR MU? ANA DİLİNİ KONUŞMUYOR MU?  Kimliğini, Kültürünü YAŞAMIYOR MU?

10 Taraflı ANKET kuruluşları,
HDP'nin barajı geçmesi durumunda AKP'nin tek başına iktidar olamayacağı propagandası yapıyorlar., Hemen arkasından HDP'nin, BARAJI AŞAMASI için, O’na Oy Verilmesi Gerektiğini ifade ediyorlar

11 CHP’li Bir kısım aklı evvel Kardeşimizde
BARAJI geçmesi için, HDP’ye oy vermeyi düşünmektedirler!. Bu YANLIŞTIR. Çünkü; HDP; Barajı GEÇSE de, GEÇMESE de AKP ile PAZARLIK İÇİNDEDİR! Barajı güçlü bir şekilde geçmesi halinde AKP’yle PAZARLIK GÜÇÜ artacaktır.

12 HDP’nin, Eşbaşkanı; Selahattin Demirtaş, Başarabilirse;
Bugüne kadar; CHP ve MHP’ye ve hiçbir partiye oy vermeyen 12 milyon civarındaki vatandaştan “OY” istesin! Samimi ise; “Ben barajı geçersem; AKP ile PAZARLIK YAPMAYACAĞIM”, “KOALİSYON kurmayacağım” diye AÇIKLAMA yapsın” yapmıyor, Neden?

13 “… HDP Milletvekilleri TBMM’de Yemin ederken; Vatanın ve Milletin Bölünmez Bütünlüğünü koruyacakları üzerine NAMUS ve ŞEREF SÖZÜ VERMİŞLERDİ! ŞİMDİ NELER DİYORLAR: SIRRI SAKIK: Mustafa Kemal ve Arkadaşları; Tek IRK, Tek DİL yarattılar.

14 SABAHAT TUNCEL: - TÜRKİYE, - 20-25 BÖLGEYE AYRILACAK
SABAHAT TUNCEL: - TÜRKİYE, BÖLGEYE AYRILACAK. - Bölge Meclisleri olacak. Sorun Çözülecek. - ÇÖZÜM; “SAYIN” ÖCALAN’DIR.(!!!)”

15 PERVİN BULDAN: “29 Mart seçimlerinde “KÜRDİSTAN”IN SINIRLARINI Çizdik”. - “KÜRTLERİN geleceği ve ÖZGÜRLÜĞÜ için Türk Askerinin KANININ Oluk Oluk Akması Gerekir.” Bir BELEDİYE BAŞKANI bağırıyor:, “BURASI KÜRDİSTAN”. “Size KÜRDİSTAN’dan Sesleniyorum” Ortada, HÜKÜMET YOK!.

16 Mardin Büyükşehir Belediyesi
Eş Başkanı Ahmet Türk, "KÜRT HALKININ ÖNDERİ “SAYIN ÖCALAN”DIR  ”HALKIMIZIN ÖZGÜR GELECEĞİ için, ÖZERKLİGE ADIM ADIM GİDİLECEK” ORTADA HÜKÜMET YOK!

17 HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş:
* ANADİLDE EĞİTİM Yapılsın!. Diyor. * Siyasi Tutuklular(?) SERBEST Bırakılsın. * “Bizden ÇALDIĞINIZI (!) Geri Vereceksiniz” Diyor.

18 HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş: “Doğu ve G. Doğu; Bizim Coğrafyamız!...” diyor. HDP’LİLER KONUŞUYOR ANKARA SEYREDİYOR...”

19 Dünyada ve Türkiye’de, HDP hariç,
Hiçbir partinin SİLAHLI GÜCÜ yoktur! Sonuç olarak, terör örgütü PKK’nın SİYASİ GÜCÜ olan; “HDP” ADIYLA ve SİLAHLI GÜCÜYLE SUÇ İŞLEMEKTEDİR. ANAYASAMIZ VE SİYASİ PARTİLER Yasası’nın İlgili maddeleri: gereği KAPATILMALIDIR

20 AÇILIM SÜRECİNDE İyice özgürleşen PKK ve yandaşları TERÖRİST BAŞI Abdullah Öcalan'ın ÖZGÜRLÜĞÜ ve 'ÖZERKLİK' için 10 binlerce HDP’LİNİN Katıldığı MİTİNGLER yaptılar, yapıyorlar

21 10 binlerce masum İNSANI ÖLDÜR!,
Sonra da çık ortaya; “GELİN BARIŞI İNŞA EDELİM” PEMBE LAFINI AT! Tam bir “Yavuz Hırsız ev sahibini bastırır” örneği!.. İKTİDAR bütün bu olanları görmüyor, duymuyor!

22 Hep söyledikleri; “BARIŞ”, “HALKLARIN KARDEŞLİĞİ, TÜRK MİLLETİNİN KARDEŞLİĞİ, TÜRK HALKININ REFAHI, dediklerini, Bir gün duydunuz mu? TÜRK BAYRAĞI Taşıdıklarını Bir gün, görenimiz oldu mu?

23 Türkiye Cumhuriyeti; ÜLKESİ ve MİLLETİYLE BÖLÜNMEZ bir BÜTÜNDÜR, Onları hiçbir güç; BÖLEMEZ PARÇALAYAMAZ! Dediklerini duyan var mı?”

24 Bir yanda kafa kesen Canavarlar güruhu; (Güneydeki PKK) IŞİD, Öte yanda Büyük Kürdistan peşinde koşan ve her geçen gün daha fazla silahlanıp güçlenen PKK. Var.. Bir de bunları Destekleyen HDP’li heyetler …

25 Ülkemiz, YANGIN YERİNE çevrilmiştir. Bunun sorumlusu;
PKK’nın SİYASİ ORGANI HDP'dir ... İmralı mahkûmu TERÖRİSTBAŞI Öcalan talimat verdi, Onun sözcüsü durumundaki HDP'nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da!... Militanlarına "SOKAĞA ÇIKIN" çağrısı Yaptı. Türkiye Yangın Yerine Döndü!.

26 PKK da, HDP de Silah Bırakmaktan asla Söz Etmiyor.
Aksine, “Türk Silahlı Kuvvetleri Silah Bıraksın” diye küstahça konuşuyorlar! Üstelik Mayınlı, Bombalı Pusular, Saldırılar Devam Ediyor. “AÇILIM SÜRECİ”nin Geldiği Nokta da Bu!...” Bunları, AKP İKTİDARI yarattı O’nun işi; muhalefete çatmak!

27 PKK NEDİR?

28 EMİNE AYNA: (HDP) “PKK, BİZİM KORUYUCU GÜCÜMÜZDÜR”

29 PKK; Güvenlik güçlerine, Köy Korucuları ve Sivillere karşı
Eylem yapan yasadışı Silahlı bir örgüttür. PKK; 1974 yılında Abdullah Öcalan Tarafından kurulan Marksizt-Leninist

30 PKK; Türkiye'nin doğu ve
Güneydoğusu, Suriye'nin kuzeydoğusu İran'ın kuzeybatısı ve Irak'ın kuzeyini, Kapsayan Bölgede KÜRDİSTAN Devleti kurmayı Amaçlamaktadır.

31 Terör insanlığın baş belasıdır!
Türkiye 32 yıldır terörle boğuşuyor. Terör’e On binlerce kurban verdik! Türkiye'mizde Büyüklü küçüklü Yüzlerce Kürt İsyanı yapılmıştır. yılları arasında yapılmış Olanların önemlileri 32 tanedir.

32 Bir ara duran bu BAŞKALDIRILAR,
1980'den sonra tekrar başlatılmıştır. Emperyalistlerin Amaçı; Türkiye'yi parçalamaktır., Güneydoğuda KÜRDİSTAN’I kurmak, Kuzeydoğuda ERMENİSTAN’A Toprak verdirmektir.

33 PKK : BU BÖLÜMDE PKK’YI ve YAN KURULUŞLARINI TANIYALIM KÜRTÇE,
PARTİYA KARKERÊN KURDİSTAN (KÜRDİSTAN İŞÇİ PARTİSİ)

34 2002 yılında, Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK TERÖRÜNÜ BİTİRMİŞTİ. AKP İKTİDARIYLA, Terör yeniden Canlandı, TERÖRİSTLER Devlete kafa tutmaya başladılar.

35 Neden hedef TSK? Çünkü bulunduğumuz coğrafyada güçlü bir Türkiye ve TÜRK ORDUSU, AB’nin ve ABD’nin Çıkarlarına ters düşüyor. Çünkü; BÖLÜCÜLÜĞÜN ve GERİCİLİĞİN Engeli Türk Ordusu’dur.

36 “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye
Her Allahın günü Basında çıkan Şehit haberlerini Okumaktan yorulduk! “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye Sloganlar attık ama, acılarımız dinmedi PKK, 2015 yılını, 40 bin kişinin KATİLİ TERÖRİST BAŞI ÖCALAN'NIN SERBEST kalacağı yıl olarak İLAN etti…

37 (Kürtçe: Kongreya Azadî û Demokrasiya Kurdistanê,
  KADEK; (Kürtçe: Kongreya Azadî û Demokrasiya Kurdistanê, Türkçesi: Kürdistan Özgürlük ve Demokrasi Kongresi

38 KONGRA-GEL; (Kürdistan Halk Kongresi; PKK örgütünün YASAMA meclisi. TAK; (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) YJK: PKK örgütünün KADIN ORDUSU ROJ TV. PKK'NIN ideolojisinde Danimarka’da yayın yapan KÜRT KANALI. .

39 KCK: KÜRDİSTAN TOPLULUKLAR BİRLİĞİ, (Kürtçe: Koma Civakên Kurdistan, YDG-H: Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi

40 PKK’NIN HAİNLİKLERİ

41 PKK’NIN ŞİMDİ DE GÜZEL ÜLKEMİZİ BÖLÜP,
MİSAKİ MİLLİ SINIRLARIMIZ İÇİNDE “KÜRDİSTAN” KURMA AMACIYLA NE HAİNLİKLER YAPTIĞINA BAKALIM:

42 PKK’LI KADINLAR

43 BUNLAR TAVŞAN AVLAMA EĞİTİMİ Mİ YAPIYORLAR?
Yazıda PKK lı Kadınların Reklamı Yapılıyor..

44 Mezarı başında Babasına selam veren küçük bir çocuğu görmek AĞLATTI BİZİ! Tabutuna sarılarak, Göz yaşları döken, Bir ANNENİN fotoğrafını Görmek İÇİMİZİ DAĞLADI! Bir sabah gazeteyi açtık Dün telefonla konuştuğumuz Kardeşimizin “CANLI BOMBA” Saldırısında öldüğü haberini Okuduk İÇİMİZ KAVRULDU

45 İŞTE BİR ŞEHİT KARDEŞİ VE
ŞEHİT ANASI BU MU KARDEŞLİK! BU MU BARIŞ!

46 BU MİNİK YAVRU.. Nasıl da habersiz artık BABASIZ olduğundan BU MU KARDEŞLİK BU MU BARIŞ!

47 AYAKLANMA PROVASI yaptılar ...”
6-7 Ekim’de Bu PKK ve unsurlarını; "HDP sokağa çağırdı“ Sokaklara döküldüler, AYAKLANMA PROVASI yaptılar ...” Yaktılar, yıktılar 51 masum insanımızı katlettiler

48 20-30 şehidin cenazelerini kaldırdığımız günler oldu
BU MU KARDEŞLİK BU MU BARIŞ

49 ATATÜRK’ÜN Heykellerini Yıktılar,
Büstlerini Parçaladılar, Büstün Kafasıyla TOP OYNADILAR! Alçaklıktan da Öte bir şey bu!

50 Bebek Katilleri Yüzünden Anaların Gözyaşı Hiç Dinmedi
BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

51 BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!
Yavuklusunu kaybeden Genç kızlarımızın Dünyaları Karardı… Yavuklusunu kaybeden genç kızlarımızın dünyaları karardı…… BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

52 YDG-H; Şehir merkezlerinde POLİS!..
YDG-H; bir ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ Ateşe Verdi. Bir polis noktasına ROKET ve UZUN NAMLULU SİLAHLA SALDIRDI Alın size AÇILIM süreci… Alın size BARIŞ, KARDEŞLİK süreci (!)

53 PKK'nın şehir yapılanması
YDG-H; Cizre'de duruma hakim!... Son bir ayda 7 Kişi Öldürüldü! Şırnak da, Cizre gibi karışık… BÖLÜCÜLER, TERÖR ESTİRİYOR. Polis, jandarma ve Asker, Ortalıkta görünmüyor. Sebep: ÇÖZÜM SÜRECİ ZARAR GÖRMESİN“

54 1984-1999 arasında 15 yıl boyunca gazetelerden terör haberleri eksik olmadı
BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

55 MARDİN, MİDYAT, EFELER MEZRASI, 3 ERKEK, 1 KADIN, 7 ÇOCUK

56 BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!
MARDİN, MİDYAT, EFELER MEZRASI, 3 ERKEK, 1 KADIN, 7 ÇOCUK BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

57 “AÇILIM” YÜZÜNDEN İyice yüz bulan PKK yandaşları Doğu’da KORSAN OKULLARIN açılışını Davullu-zurnalı yaptılar. Hatta Yükekova'daki bir okula Bebek katili Öcalan'ın ANNESİNİN ADINI verdiler.  

58 PKK ve Yandaşları; Van Özalp'te,
Hem askeri kışlanın Hem de Çevik Kuvvet’in Önünden Resmi Geçit yapar gibi geçtiler. AKP iktidarı, Aman ÇÖZÜM SÜRECİ ZARAR GÖRMESİN" dediğinden; ASKER de POLİS ‘de Bu Başkaldırıyı, Sadece İZLEDİ.

59 BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!
MARDİN, NUSAYBİN, BAHMİNİ MEZRASI, 6 ÇOCUK, 2 KADIN, 7 ERKEK BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

60 "AMAN AÇILIM SÜRECİ BOZULMASIN“
PKK'lılar her yerde Yakıyor, Yıkıyor!, Bölgenin Valisi var, Kaymakamı var, Emniyet Müdürü, jandarma K var! Nerede bunlar? Hepsi tam siper! Neden? Çünkü; AKP iktidarından öyle Talimat alıyorlar: "AMAN AÇILIM SÜRECİ BOZULMASIN“

61 BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!
HAKKARİ, YÜKSEKOVA, İKİYAKA KÖYÜ, 3 ERKEK, 6 KADIN, 13 ÇOCUK BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ!

62 Gereğini arz ederim.” ------
OĞLU ŞEHİT olan bir Babanın Alay komutanına Dilekçesi : “Tunceli İli Nazimiye İlçesi’nde Teröristlerle Girmiş olduğu Çatışmada ŞEHİT olan Oğlum jandarma komando onbaşı Ali’nin Geriye kalan askerliğini BABASI OLARAK Tamamlamak istiyorum. Gereğini arz ederim.” Dilekçe Kars’tan gönderilmiş. Tunceli İl Jandarma Komutanı da Buna cevap yazmış:

63 Bu asil davranışınız bizi duygulandırmış ve Gücümüze güç katmıştır.
Komutanın cevabı: “Göndermiş olduğunuz tarihli Dilekçeniz tarafımızca alınmış olup, Bu asil davranışınız bizi duygulandırmış ve Gücümüze güç katmıştır. Bizler, değerli Şehidimizin komutanları ve silah arkadaşları olarak, Aziz Vatanın BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE kasteden Hainlerin Dersini Vermek, Hadlerini Bildirmek ve Şehitlerimizin ruhlarını şad etmek için, Bu aziz vatan topraklarından olan Tunceli’deyiz.

64 Şehitlerinin kanını yerde koymayacak,
Hiç şüpheniz ve kuşkunuz olmasın ki; Komutanları ve silah arkadaşları, Şehitlerinin kanını yerde koymayacak, Hainlere gereken dersi verecek ve Kanlarının son damlasına kadar, Bu vatanın BİRLİK, BERABERLİK ve esenliği için hayatlarını ortaya koyacaklardır. Siz ve kıymetli aileniz, memleketimizde Rahat ve huzurlu olun saygılar sunarız. ” Alay Komutanı...”

65  Sivil askerlere arkadan kahpece yanaşıp cinayet işleyenler;
PKK denen Uyuşturucu Kaçakçısı Çetenin elemanlarıdır. Bu canilerle Müzakere Yapılmaz. Bunların Anladıkları Dille Savaşılır. BUNU 2002 DE YAŞADIK

66 10.06.1990 ŞIRNAK, GÜÇLÜKONAK, ÇEVRİMLİ KÖYÜ, 11 ÇOCUK, 7 KADIN, 9 ERKEK

67 Sadece okullar yakılmıyordu…
PKK, diğer taraftan da Kendi Okullarını Oluşturuyordu Bu kadar okul Yakılırken, Hatta PKK’nın okulları, Bir gün mühürlenip Ertesi gün açılırken… PKK, 16 OCAK 2015’de AKP’nin Gözü Önünde Bitlis’te 5 Katlı TERÖR OKULU Açtı

68 “Bazı Yazar-çizer Takımı ve
Her şeyi çok bildiğini sanan İyi Niyetli Bir Kısım İnsanımız, “KÜRTLERE POZİTİF AYRIMCILIK Yapılsın” diyorlar… PKK yanlısı Kürt kardeşlerimiz Zaten bu ülkede Ayrıcalıklı insanlar oldular. NASIL MI?

69 "AÇILIM SÜRECİ" ve "BARIŞ SÜRECİ“ ile şımarıp, Türkiye'yi ateşe verenler ONLAR Atatürk köşelerini TAHRİP EDİP Okulları, araçları Yakanlar ONLAR!

70 TERÖR yaratıp ÜLKEYİ KANA BULAYANLAR ONLAR... KARAKOLLARI BASAN, İNSANLARI KAÇIRAN ONLAR... YOLLARI KESEN, POLİSLERİ VURAN, ASKERLERİ ŞEHİT EDEN ONLAR.

71 AKP'nin başlattığı AÇILIMLA şımaran,
İŞ MAKİNALARINI, KAMYONLARI, OTOBÜSLERİ, YAKAN ONLAR!

72 ONLARCA ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN ONLAR BUNLAR MI AYRICALIK İSTİYORLAR

73 AKP'nin başlattığı AÇILIMLA şımarıp,
Lastik Yakarak, Yolları Kazarak Kapatanlar ONLAR! Araçları durdurup Kimlik ve Ruhsat Kontrolü Yapanlar ONLAR!

74 BASİRETSİZ YÖNETİMİN Acizliği nedeniyle; ATATÜRK HEYKELLERİNİ YIKAN, YAKANLAR ONLAR TÜRK BAYRAKLARINI direklerinden indiren YAKANLAR ONLAR

75  “ Güneydoğu’yu imar etmek için Çalışan şantiyeleri basanlar ONLAR
Taş ocağında kullanılan Kamyonları Ateşe verenler ONLAR Orada çalışan İŞÇİLERİ, BEKÇİLERİ, SOYAN da ONLAR!

76  TERÖR örgütü PKK Masum Halkı Gaddarca KATLEDİYOR: İşte bunlardan birisi: “… PKK'lı bir grup, Lise öğrencisi YASİN BÖRÜ’(16) yü Böyle KATLETTİ: Önce SİLAHLA VURDULAR... Sonra BOĞAZINI KESTİLER…

77 Dakikalarca BIÇAKLAYIP
3. Kattan Attılar... Yerde Üzerinden Araba ile geçtiler... En sonunda BAŞINI TAŞLA EZEREK ÖLDÜRDÜLER… BU MU “BARIŞ SÜRECİ”, KARDEŞLİK?

78 Bölücü terör örgütü PKK’nın
SİYASİ TEMSİLCİSİ HDP'nin Bunları Kınadığını duyanımız olmadı!… Yasin Börü’nün gözü yaşlı ANNESİ HATİCE BÖRÜ konuştu; "Benim iki elim, her iki dünyada da Selahattin Demirtaş’ın Yakasında olacaktır.

79 Oğlumun KATİLİ HDP’liler ve
SELAHATTİN Demirtaş’tır.” dedi ------ Selahattin Demirtaş, Güzel konuşuyor! ‘OY’UMU; Selahattin Demirtaş’a VERECEĞİM Diyenlere Saygıyla duyurulur!

80 BU MU KARDEŞLİK, BU MU BARIŞ! Derince Köyü Siirt Baykan 23.Ekim 1993

81 "AÇILIM" ve "BARIŞ SÜRECİ" diye diye,
PKK'yı kim şımarttı? Eski BAŞBAKAN! Kim bu ÖRGÜTÜN; semirip palazlanmasına sebep oldu? TERÖR örgütü ELİ SİLAHLI PKK'yı Muhatap alan kim? 12 yıllık BU İKTİDAR!

82 PKK, HDP AKP İLİŞKİLERİ

83 AKP ve yandaşları, İLERİ DEMOKRASİ yalanıyla bizim SAF İNSANLARIMIZI UYUTTULAR. "ANALAR AĞLAMASIN“ dediler Bütün ANALARI AĞLATTILAR…

84 Yılmaz Özdil SÖZCÜ’de yazdı, (Özet)
*. AKP, Atatürk heykellerini yakanlara gıkını çıkarmıyor, Atatürk heykellerine çiçek bırakmak isteyenlere "TERÖRİST " diyor *. TERÖRİSTİ "TANIK", Genelkurmay Başkanını SANIK" yapıyor! *. Hayatını terörle mücadeleye adamış Subayları, Darbeci, diye Hapse Atıyor!

85 Yılmaz Özdil Devam ediyor:
TERÖRİSTLER, Askeri konvoya SALDIRILDI, 10 Şehit vardı, Cenazelerin toprağa verildiği gün, Eski Başbakanımız Somali’ye gitti, Karakol basıldı, 8 Şehit vardı,, Eski Dışişleri Bakanımız Uçağa atladı, Yurt dışına gitti.

86 Eşi Ve Kızıyla Birlikte Myanmar’a gitti, Arakan Müslümanlarına Sarılıp Ağladılar. AKTÜTÜN BASILDI, 15 Şehit vardı, O gece, AKP‘li bir VEKİL Oğlu için DÜĞÜN Yaptı. AKP'liler HALAY çektiler. Eğlendiler.

87 Gazeteler yazıyor: “… Başbakan’ımız, Mısır’da ölenler için AĞLADI
Gazeteler yazıyor: “… Başbakan’ımız, Mısır’da ölenler için AĞLADI. ŞEHİTLERİMİZ için O’nun ağladığını GÖREN OLMADI! Siirt’te helikopter düştü, 17 ŞEHİT vardı, Dışişleri bakanımız yaralıları ziyaret için GAZZE’YE koştu, HAMASLILARA sarıldı, Hıçkıra hıçkıra AĞLADI,  

88 PKK çıkıp BAYRAK YAKACAK,
BÖLÜNME isteyecek, Etrafı YAKIP YIKACAK, Daha fazla Demokrasi ve ÖZGÜRLÜK isteyecek... AKP’NİN Polisi, Jandarması; Bırak müdahaleyi Bunların karşısında Copunu Saklayıp, Gözünü Kapatacak...

89 Buna da biz; ÇÖZÜM SÜRECİ diyeceğiz! Bunun adı; İKTİDARDA KALMAYI UZATMA SÜRECİDİR!

90 “KÜRT AÇILIMI’NI” Eski Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Bizzat yürütüyor. İmralı ziyaretçilerinin aracılığı ile Öcalan’ın taleplerini KARŞILIYOR. Bunu; Türkiye Cumhuriyeti’nin Ülkesi ve Milleti ile BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ için mi? Yapıyor? HAYIR! “OY” için, İKTİDARINI Sürdürmek İçin!

91 KÜRT AÇILIMI 12:13 Mayıs 2011 de OSLO'da yapılan görüşme ile başlamıştır. MİT ile PKK‘nın toplanıp KÜRT SORUNUNU konuştuğu görüşmeler. En az BEŞ defa OLMUŞTUR. Öcalan’a verilen ödünler listesinin her geçen gün kabarması, AKP Hükümeti’nin ACZİNİ gösterir

92  MİT MÜSTEŞARI FİDAN, Aralık 2014'te İmralı'ya giderek Bebek Katili ÖCALAN ile yüz yüze görüştü. FİDAN, Bu görüşmede, ÖCALAN'A, ÖZERKLİĞİ de içeren YASALARIN çıkarılacağı TEMİNATINI verdi. " "Öcalan da o’na Haziran 2015 seçimlerine kadar SÜRECİ DEVAM ETTİRME sözü verdi'

93 “OSLO" görüşmeleri: “OY alma” uğruna
Türkiye’nin Bölünmesine razı olunan görüşmeleridir. Oslo görüşmelerinde; “OY Alma” için "ÖZERKLİK ve FEDERASYON“ Konusunda söz verilmiştir.

94 FİDAN-ÖCALAN görüşmesinde
3 önemli tarih belirlendi: 15 Şubat, 15 Mart, l5 Nisan. 15 Şubat’a kadar TASLAK konuşulacak. 15 Mart'ta Yasalar Çıkarılacak.

95 15 Nisan'da; APO, 2013 Nevruz'undaki gibi Bir KONUŞMA yapacak Böylece Haziran 2015 seçimleri Huzur içinde geçecek!!!“ Arzu edilen şey; ÜLKENİN HUZURU DEĞİL!!

96 Hazırlanan TASLAĞA göre,
15 Mart - 15 Nisan arasında sözü verilen YASALAR ÇIKARILMAZSA, SAVAŞ ÇIKARILACAK. Savaşı, ‘Öz Savunma Birlikleri’ TSK’ya karşı Yapacaklar.

97  PKK'ya elini veren AKP İKTİDARI,
Şimdi Kolunu Kurtaramıyor ve Olan Türkiye’ye oluyor! Bir yanda PKK'nın AZGINLIKLARI ... Diğer yanda "ÇÖZÜLME SÜRECİNDE” PKK'ya verdikleri TAVİZLER…. Olaylara sebep olanlar; Hiç utanmadan, SIKILMADAN Hala çıkıp Konuşabiliyorlar…

98 Bir ulus buna daha ne kadar dayanabilir? . SABIR TAŞI olsa çatlar! TERÖRİSTLERLE asla BARIŞ yapılamayacağını anlayana kadar Türkiye, DAHA ÇOK ŞEYLER KAYBEDECEK! BARİ BİZ ANLAYALIM!!!

99 “BARIŞ SÜRECİ” diyorlar!
Barış süreci mi kaldı ? Ülkenin her tarafı yakılıp yıkılırken, Onlarca insan VURULUP ÖLÜRKEN Barış mı olur? BU MU “BARIŞ SÜRECİ”? BU MU “KARDEŞLİK SÜRECİ”?

100 ANKARA ÇARESİZ…. ANKARA ŞAŞKIN…… TÜRK MİLLETİ SESSİZ… TÜRK MİLLETİ TEPKİSİZ

101 AKP İktidarı; "Aman Açılım Süreci bozulmasın" diyor. "ÇÖZÜM SÜRECİ" diyor, Devleti zaafa uğratıyor, AKP'nin "ÇÖZÜM SÜRECİ" dediği, PKK'ya "TAVİZ SÜRECİ" oldu Erdoğan, Kürt Sorununu çözmeye değil, “OY’LARINI ARTIRMAYA çalışıyor…

102  İstihbarat raporlarına göre;
Dağda eğitilen 459 teröristten 300'ü çeşitli kentlere dağıtılarak "UYUYAN HÜCRELER" şeklinde çalışıyorlar Bunlar zamanı gelince Bir BAŞKALDIRININ Fitilini ateşleyecekler!

103  PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş,
"Dananın kuyruğu kopacak. Dana biz de kalacak” diyor HDP'nin Eşbaşkanı, resmen TÜRKİYE’yi Böleceklerini söylüyor. AKP iktidarı “Aman ÇÖZÜM SÜRECİ ZARAR GÖRMESİN" diyerek duymuyor! İnanıyorum ki; HALKIMIZ duyacaktır.

104 HDP'nin; "2015 yılı, Başkan Apo'nun aramızda olduğu yıl olacaktır“ Pankartlarını DEVLET Görmüyor! Bölgede; Devleti temsil eden kurumlar da "Barış Sürecine Zarar Vermemek” için Bu olanları sadece SEYREDİYORLAR…

105 AKP İKTİDARI’NIN TERÖRLE MÜCADELEDE yaptığı Hatalarının en büyüğü; Eli SİLAHLI TERÖRİSTLE MÜZAKERE MASASINA oturmasıdır. Başta yaptığı bu Yanlışından dolayı, “ÇÖZÜM SÜRECİ ZARAR GÖRMESİN" diyor ve Onlar ne isterse veriyor…

106  IRKÇI BÖLÜCÜ KÜRTLER NELER İSTİYORLAR: DEMOKRATİK ÖZERKLİK, (ADEMİ MERKEZİ bir YÖNETİM şekli.) BÖLGESEL PARLAMENTO kurmak KÜRTÇENİN RESMİ DİL olması Milli MARŞLARININ olmasını...

107  Mahkemede ANADİLDE SAVUNMA…
YER İSİMLERİNİN KÜRTÇE olması… Anayasada Kürt kimliğinin tanınması Anayasada yer alan vatandaşlığın Türk kimliği üzerinden tanımlamasının KALDIRILMASINI istiyorlar Bebek Katili Apo’nun salınmasını…

108  Eğitim Kurumlarını Kurmak ve Yönetmek istiyorlar.
KAYMAKAMI, VALİYİ Tayin etmek!… PKK BAYRAKLI Polis karakolları kurmak istiyorlar… Kısacası; DEVLET İÇİNDE DEVLET KURMAK İSTİYORLAR

109 Bölücübaşının emriyle
Katledilen, Bebekleri, Öğretmenleri, Güvenlik görevlilerini, Mehmetçikleri, Kısacası yurttaşımızı Asla unutmayalım.

110 BİZLERE DÜŞEN GÖREVLER BİRAZ DA ONLARDAN SÖZ EDELİM
BÜTÜN BU OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA; ÜLKEMİZİN KURTULUŞU VE MİLLETİMİZİN REFAĞI İÇİN BİZLERE DÜŞEN GÖREVLER NELERDİR? BİRAZ DA ONLARDAN SÖZ EDELİM asker

111 Şu Ana Kadar Yaptığımız Tespitlerden;
“ÇÖZÜM SÜRECİ, BARIŞ SÜRECİ” diye Anlatılan MASALLARIN Aslında Türkiye’nin temellerine Konan DİNAMİT olduğunu, görüyoruz. BU DURUMDA; BİZLERE DÜŞEN GÖREVLER NEDİR? ŞİMDİ ONLARDAN SÖZ EDELİM asker

112 Önce bir DURUM TESPİTİ yapalım:
Değerli yurtsever kardeşlerim, IRKÇI KÜRTÇÜLER ve Devrim Karşıtı GERİCİLER Vatanımızı BÖLMEYE çalışıyorlar Kurtarıcımız ve Kurucumuz, Mustafa Kemal ATATÜRK‘Ü ve O’nun, Eserlerini yok etmeye çalışıyorlar!. Bizler ne yapıyoruz?

113 Atatürk‘ü özümsemiş olan Hepimiz, Coşkuyla;
“Atatürk‘ün ASKERLERİYİZ” diyoruz, “Atatürk‘de BİRLEŞTİK “diyoruz Ama GEREĞİNİ yapmıyoruz!!

114 Ülkemizin AYDINLIĞA çıkamayışının
Temel nedenlerinden biri; “AYDINLARIMIZIN SORUMSUZLUĞU’DUR. Bizim aydınlarımız; ANLAŞMAZLIK İCAT ETMENİN uzmanıdırlar! Aralarında DÜŞÜNCE BİRLİĞİ yaratmayı değil, AYRIŞMAYI, ÖTEKİLEŞİTRMEYİ çok iyi becerirler! Bunun içindir ki; Ülkemizin KARANLIKLAR çukurundan kurtulması Giderek zorlaşmaktadır.

115 60 Yıldır Hep ŞİKÂYET EDİYORUZ!!!
Ne zaman, iki yurtsever Esnaf, emekli, Aydın, işçi, Çiftçi, memur ve “Yetmez Ama Evet” diyenler, Yan Yana Gelse; Hallerinden MEMNUN OLMADIKLARINI Söylüyorlar,.

116 Biz bu olumsuzluklardan;
Şikâyet ederek, Toplantılar yaparak, Konferanslar verip, Kınama mesajları yayımlayarak, Mitingler yaparak, Ayrı ayrı hareket ederek, Hatta Partiler Kurarak, KURTULAMAYIZ ŞİKÂYET ettiğimiz Tüm olumsuzluktan Kurtulmak için;

117 Türkiye 7 Haziran’daki SEÇİMDE;
AKP'den, O’nun YOLSUZLUKLARDAN ve TERÖRDEN kurtulmak için KURTULUŞ SAVASI'NDA olduğu gibi, BİRLİKTE hareket etmek, ZORUNDADIR

118 Siyasi Parti Liderleri’ne Sesleniyorum:
Sizler, bunca başarısızlığa karşın, “Küçük Olsun, Benim Olsun” Diyemezsiniz!  Seçimlerde Başarılı olmak için, Laik Cumhuriyet’ten yana PARTİLER olarak ; Sandığa, ‘SAĞ’DA ve ‘SOL’DA ORTAK LİSTELERLE girmelisiniz!

119 “SAĞ”DA ve “SOL”DA, GÜÇ BİRLİĞİNİ Yaratmak ve Yönetmek, Muhalefet Partileri CHP ve MHP'nin görevidir. BAŞARILI OLMAK; Seçime, SAĞDA ve SOLDA ORTAK LİSTELERLE KATILMAKLA mümkündür!

120 AKP’nin dışındaki partiler olarak,
SEÇİMLERDE defalarca Kaybettik. NEDENİ Basit: Seçimlerde, AYRI AYRI HAREKET ETMEKTE İNAT ETMEK!.. İki büyük PARTİMİZ ve özellikle LİDERLERİ Bu görevden kaçamazlar. Devam ederlerse, Yaşadığımız olumsuzlukları yapan İKTİDAR kadar SUÇLU olacaklardır

121 Meclis dışındaki Yurtseverler Partiler, Neler Yaptılar Neler Yapıyorlar?
Sn Mümtaz Soysal’ın partisi var, Sn. Tantan’ın partisi var Sn. Osman Pamukoğlu'nun partisi var. DSP, Vatan Partisi, Gibi partiler var, Bu partilerin Hepsi de bu Ülkenin Karanlığa Gidişine Dur demek için mücadele eden partilerdir.

122 Bu partiler, AKP’den memnun değillerse, (ki; DEĞİLLER) Ya PARTİLERİNİ KAPATIP, Kendi felsefelerine uygun Bir büyük partiye katılmalıdırlar, Ya da beğendikleri partiyle ORTAK LİSTE’DE yer alarak, Seçime girmenin yolunu aramalıdırlar!

123 DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİ SİZLER;
Yaşadığımız bu olumsuzluklardan; “Biz Partiler Üstüyüz”, diyerek KURTULAMAZSINIZ! Sizin bu durumda göreviniz; BÜYÜK İKİ PARTİNİN, Diğer küçük partilerle, “ORTAK LİSTE” YAPMALARI için BASKI UNSURU olmanızdır.

124 BİREYLER olarak Bizler,;
* Dostlarımızı KARALAMAK, YARALAMAKTAN vazgeçmeliyiz!, Birbirimizi Yiyip Bitirmekten vazgeçmeliyiz! Ne sebeple olursa olsun; Seçimlerde SANDIĞA GİTMEYEN 12 MİLYON Civarındaki vatanseveri SANDIĞA gitmeye İKNA etmeliyiz

125 Hiçbir partiye OY VERMEYEN, yurtsever halkımızdan
şöyle bir ricada bulunmalıyız: “Değerli yurtsever kardeşlerimiz: Bir defa olsun, SİYASİ KİMLİKLERİMİZİ, İÇ CEBİMİZE koyup, VATANSEVER KİMLİĞİMİZİ Öne çıkaralım.

126 ELEŞTİRİ Haklarımızı SAKLI TUTARAK, AYRILIKLARIMIZI, değil, AYNILIKLARIMIZI düşünerek,

127 İKTİDAR OLMASI için harcayalım
MADDİ ve MANEVİ ENERJİLERİMİZİ; SAĞDA ya da SOLDA, BEĞENDİĞİMİZ, İKTİDARA EN YAKIN Bir PARTİNİN, İKTİDAR OLMASI için harcayalım Çünkü; İKTİDAR OLMADAN HİÇ KİMSE, HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ!”

128 “GÜÇ BİRLİĞİ” konusunda, Kurtarıcımız ve Kurucumuz
Yüce Atatürk de aynı şeyi söylüyor: “Başarımız, şüphesiz BİRLİKTE olacaktır. Eğer millet Ortak amaca HEP BERABER Faaliyet sarf ederek yürürse, Mutlaka BAŞARACAKTIR.” 1923

129 İKİ DADİKALIK BİR ÖZETLE SUNUMUMUZU BİTİRELİM

130 Türkiye’nin başına bu belaları saran Erdoğan ve AKP Hükümetidir.
Bunların “Vatana İhanet” suçları Tüm unsurlarıyla oluşmuştur. Önümüzdeki seçimlerde Demokratik yöntemlerle Bu İhanet Takımı Tarihin çöplüğüne atılmalıdır.. SON HATIRLATMALARLA SUNUMUMUZU BİTİRELİM

131

132

133

134 NAH ALIRSINIZ!

135 EN EN EN SON SÖZ KURTULUŞ SAĞDA ve SOLDA BULUŞMAKTA

136 İKTİDAR OLMADAN HİÇ KİMSE,
KURTARICIMIZ ve KURUCUMUZA SÖZ VERİYORUZ! Atam emanetine sahip çıkacağız. SAĞDA ve SOLDA BİRLİKTE OLACAĞIZ İHANET İÇİNDE OLANLARI SANDIĞI Gömeceğiz! ve İKTİDAR OLCACAĞIZ Çünkü; İKTİDAR OLMADAN HİÇ KİMSE, HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ!”

137 SAYGILAR CEMİL DENK TEŞEKKÜRLER, ESENLİKLER, TESUD ÇANK Ş.
ÖNCEKİ BAŞKANI

138 Aslında MUTABAKAT bir madedir!:
YENİ bir ANAYASA! 10- Bütün bu demokratik hamle ve dönüşümleri içselleştirmeyi hedefleyen Yeni bir ANAYASA.


"CEMİL DENK E. Alb TESUD ÇANKAYA Ş. E. BAŞKANI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları