Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mart 2014.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mart 2014."— Sunum transkripti:

1 Mart 2014

2 The Avengers Yenilmezler
02 Mart Pazar 21:00 Yönetmen: Joss Whedon Oyuncular: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson Yapım Yılı: Tür: Fantastik – Aksiyon Box Office: $ Konu: Thor’un üvey kardeşi Loki’nin Dünya’yı ele geçirmek için yaptığı saldırılara karşı S.H.I.E.L.D ajanı Nick Fury, Iron Man, Hulk, Captain America, Hawkeye ve Black Widow’u bir araya getirip bir takım kurmaya çalışır. Thor’un da diğer süper kahramanlara katılmasıyla The Avengers Dünya’yı kurtarmak için mücadeleye başlarlar. En İyi Görsel Efekt Oscar Adaylığı

3 Diana Yönetmen: Oliver Hirschbiegel
09 Mart Pazar 21:00 Yönetmen: Oliver Hirschbiegel Oyuncular: Naomi Watts, Naveen Andrews, Douglas Hodge Yapım Yılı: Tür: Biyografi - Drama Box Office: $ Konu: ’de şüpheli bir trafik kazası ile hayatını kaybeden Prenses Diana’yı beyazperdeye taşıyan film, Leydi Di ve onun Dodi Fayed’den önceki Pakistanlı sevgilisi Hasat Khan ile olan ilişkisine odaklanıyor yılında şaibeli bir trafik kazası meydana geldi ve henüz 36 yaşında Leydi Diana, tüm bu sırları da yanına alarak hayata veda etti. FR

4 The Host Göçebe Yönetmen: Andrew Niccol
16 Mart Pazar 21:00 Yönetmen: Andrew Niccol Oyuncular: Saoirse Ronan, Max Irons, Jake Abel Yapım Yılı: Tür: Macera - Bilim Kurgu Box Office: $ Konu: Dünya bir uzaylı türünün istilasına uğramış ve insanlık virütik biçimde yayılan bu çok güçlü türe yenilmiştir. İnsan bedenlerine hiçbir zarar vermeden bilinçlerini ve ruhlarını ele geçiren bu tür insanları kontrolü altına almıştır. İstila sonrası bedeni ve zihni ele geçirilmeden kalan bir avuç insan grubu yakalanmadan yaşamaya çalışmaktadır. FR Film, Twilight serisiyle satış rekorları kıran Stephenie Meyer'ın romanından beyazperdeye uyarlanmıştır.

5 The English Teacher İngilizce Hocası
23 Mart Pazar 21:00 Yönetmen: Craig Zisk Oyuncular: Julianne Moore, Michael Angarano, Greg Kinnear Yapım Yılı: Tür: Komedi - Drama Konu: Linda Sinclair İngilizce öğretmenliği yapan bekar bir kadındır. Sade yaşamı eski öğrencisi Jason’ın New York’ta senarist olmaya çalıştıktan sonra Kingston’a geri dönmesiyle beklenmedik bir şekilde değişir. Linda, babasının gerçekle yüzleşmesi ve hukuk bölümüne gitmesi için yaptığı baskılar sonucu sanatı bırakma kararı veren Jason’ın yazdığı bir oyunu sergilemeye karar verir ve komedi dolu bir macera başlar. FR

6 The Vow Aşk Yemini Yönetmen: Michael Sucsy
30 Mart Pazar 21:00 Yönetmen: Michael Sucsy Oyuncular: Rachel McAdams, Channing Tatum Yapım Yılı: Tür: Romantik – Drama Box Office: $ Konu: Yeni evlenmiş birbirine aşık bir çift olan Paige ve Leo bir gece bir trafik kazası geçirirler. ve Paige komaya girer. Her gün karısının uyanmasını bekleyen Leo, Paige komadan çıktığında ciddi bir şok yaşar. Zira Paige, hafıza kaybına uğramıştır ve son yıllarını hatırlamamaktadır. Leo şimdi her şeye yeniden başlayarak Paige'in sevgisini yeniden kazanmaya çalışacaktır. Etkileyici film, gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanmıştır.

7 Her Cumartesi Geceyarısı Korku Kuşağı
FR FR FR Maniac 01 Mart SxTape 08 Mart Bait 15 Mart The Stranger Within 22 Mart The Dyatlov Pass Incident 29 Mart

8 Riddick Yönetmen: David Twohy
30 Mart Pazar 00:45 Yönetmen: David Twohy Oyuncular: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff Yapım Yılı: Tür: Aksiyon – Bilim Kurgu Box Office: $ Konu: Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur. Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır. FR

9 The Good Doctor İyi Doktor
01 Mart Cumartesi 21:15 Yönetmen: Lance Daly Oyuncular: Orlando Bloom, Riley Keough, Taraji P. Henson Yapım Yılı: Tür: Drama Konu: Dr. Martin Ploeck'in hayatı takdir edilme üzerine kuruludur. Yeni tanıştığı 18 yaşındaki kız Diane böbrek hastasıdır ve hayatına devam etmesi için destek makinesine ihtiyacı vardır. Fakat bir süre sonra Diane iyileşmeye başlar, ancak Martin onu kaybetmekten korktuğu için hastalığını tetikleyip Diane'i hasta tutarak hastanede yanında kalmasını sağlar.

10 How Do You Know Nereden Biliyorsun?
08 Mart Cumartesi 21:15 Yönetmen: James L. Brooks Oyuncular: Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson Yapım Yılı: Tür: Komedi / Drama Box Office: $30,212,620 Konu: Lisa'nın liseden bu yana hayali hep başarılı bir atlet olmaktır. Hayatındaki tüm planları bu hayal üzerine kurmuştur. Ancak Lisa hiç ummadığı bir zamanda takımdan çıkarılır. George ise dürüst bir işadamı olmasına rağmen, bir iftiraya uğrar ve hakkında soruşturma başlatılır. George ve Lisa'nın tanıştığı gün, her ikisinin de hayatının en kötü günüdür.

11 Armored Zırhlı Kuvvetler
15 Mart Cumartesi 21:15 Yönetmen: Nimród Antal Oyuncular: Columbus Short, Matt Dillon, Laurence Fishburne Yapım Yılı: Tür: Aksiyon / Suç Box Office: $ Konu: Bir grup güvenlik elemanı, özel zırhlı bir para transfer aracını kullanmak ve onu korumakla görevlendirilmiştir. Yaşamlarını riske atan bu güvenlikçiler aslında planları başkadır. Söz konusu 42 milyon dolardır ve gruptakiler parayı alıp kaçmayı düşünmektedir. Yaptıkları planda kimseye zarar gelmeyecektir. Oysa hesaba katmadıkları, içlerindeki bir tanığın tüm işleri alt üst edebileceğidir.

12 Did You Hear About The Morgans? Morganlar Nerede?
22 Mart Cumartesi 21:15 Did You Hear About The Morgans? Morganlar Nerede? Yönetmen: Marc Lawrence Oyuncular: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker Yapım Yılı: Tür: Romantik Komedi Box Office: $29,580,087 Konu: Meryl ve Paul Morgan’ın mükemmel hayatlarının tek başarısız yönü sürdüremedikleri evlilikleridir. Ancak, başlarına daha büyük bir felâket gelir. Bir cinayetin görgü tanığı olurlar ve katilin hedefi haline gelirler. Polis, tanık koruma programı adına, onları küçük bir kasabaya gönderir. Bu yeni hayatlarında bir süre daha birarada olmak zorundadırlar.

13 Hancock Yönetmen: Peter Berg
22 Mart Cumartesi 21:15 Yönetmen: Peter Berg Oyuncular: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman Yapım Yılı: Tür: Aksiyon - Komedi Box Office: $ Konu: 40 yaşına basmış Kassie Larson, suni döllenme yoluyla hamile kalmaya karar vermiştir. En iyi arkadaşı Wally, ona destek vermek için yanındadır. Ancak Wally gizlice, Larson'u hamile bırakacak kişinin spermleri ile kendisininkini değiştirir. Kassie hamile kalmıştır, çocuğunun gerçek babası nevrotik ve güvensiz Wally'dir.

14 Punch-Drunk Love Aşk Sarhoşu
07 Mart Cuma 20:30 Punch-Drunk Love Aşk Sarhoşu Yönetmen: Paul Thomas Anderson Oyuncular: Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman Yapım Yılı: Tür: Komedi - Romantik Box Office: $17,791,031 Konu: Barry Egan, 7 tane çekilmez kız kardeşiyle yaşayan ve hayatındaki bütün boşlukları işiyle dodurmaya çalışan kendi halinde bir genç adamdır. Kadınlar konusunda doğuştan yeteneksiz olan Egan, günün birinde bir kadınla tanışır. Aralarında yavaş yavaş bir şeyler filizlenmeye başlar...  En İyi Erkek Oyuncu Adaylığı Adam Sandler

15 Lord of War Vahşi Aşk Yönetmen: Andrew Niccol
14 Mart Cuma 20:30 Yönetmen: Andrew Niccol Oyuncular: Nicolas Cage, Ethan Hawke, Jared Leto Yapım Yılı: Tür: Gerilim - Dram Box Office: $24,149,632 Konu:  Ailesi ile birlikte henüz küçük bir çocukken Amerika’ya göç eden Yuri Orlov, bir gün hesapta olmayan şeyler yaşar. Dünyaca bilinen bir silah taciri haline gelen Yuri, büyük ordulara ve diktatörlere silah pazarlamaya başlar.

16 The Forgotten Gizemli Parçalar
21 Mart Cuma 20:30 Yönetmen: Joseph Ruben Oyuncular: Julianne Moore, Dominic West, Christopher Kovaleski Yapım Yılı: Tür: Dram - Gerilim Box Office: $66,641,205 Konu: yaşındaki Sam Paretta bir uçak kazasında hayatını kaybetmiştir. Kazadan bu yana 14 ay geçmesine rağmen annesi Telly üzüntüden kendine gelememiştir. Fakat kocası aniden onların hiç çocukları olmadığını söylemeye başlar ve psikiyatristi onun sanrılar gördüğü konusunda ısrar etmektedir. Daha da kötüsü Sam’in varolduğuna dair bütün kanıtlar ortadan kaybolmuştur.

17 Hanging Up İş Bitirici Yönetmen: Diane Keaton
28 Mart Cuma 20:30 Yönetmen: Diane Keaton Oyuncular: Diane Keaton, Meg Ryan, Lisa Kudrow Yapım Yılı: Tür: Komedi Box Office: $36,037,909 Konu: Eve, hayatın onu savurduğu yönlerde ilerlerken, uzak kaldığı babasıyla ve kız kardeşleriyle uzun telefon görüşmeleri yaparak aile bağlarını sağlam tutmaya çalışmaktadır. Başarılı bir magazinci olan Georgia ve kariyer düşkünü Maddy zamanla Eve'e daha da bağımlı olmaya başladıklarını ve sanki sadece Eve'in onlar arasındaki bağı kurabildiğini farketseler de bu davranışların aile bağlarını zedeleyebileceğini de düşünürler.

18 Elena Yönetmen: Andrey Zvyagintsev
05 Mart Çarşamba 21:45 Yönetmen: Andrey Zvyagintsev Oyuncular: Nadezhda Markina, Andrey Smirnov, Aleksey Rozin Yapım Yılı: Tür: Drama Konu: Elena bakıma muhtaç, zengin ve yaşlı bir adamla evli olan bir hemşiredir. Bir gün adam kalp krizi geçirir ve vasiyetini hazırlamaya başlar. Elena, hazırlanan vasiyete dahil olmadığını ve adamın tüm varlığının onu hiç sevmeyen kızına bırakıldığını öğrenir. Bu olaylar üzerine Elena, önceki evliliğinden olan işsiz oğlunun geleceği için umutsuzluk ve çaresizliğe kapılır. 2011 Cannes Film Festivalin’de Belirli Bir Bakış Jüri Ödülü'nü kazanmıştır. Yönetmenin Izgnanie ve Vozvrashchenie filmleri, İstanbul Film Festivalinde de gösterilmiştir.

19 The First Grader Birinci Sınıf
12 Mart Çarşamba 21:45 Yönetmen: Justin Chadwick Oyuncular: Naomie Harris, Oliver Litondo, Tony Kgoroge Yapım Yılı: Tür: Drama – Romantik Konu: 84 yaşında ilkokula yazılan Kenyalı Kimani Maruge‘- nin gerçek hikayesi yılında Kenya hükümeti ilköğretimin parasız olacağını ilan eder. Küçük bir dağ köyündeki ilkokulun yeni bir öğrencisi vardır artık; 80'lerindeki Kimani Maruge

20 Neds Serseriler Yönetmen: Peter Mullan
19 Mart Çarşamba 21:45 Yönetmen: Peter Mullan Oyuncular: Conor McCarron, Greg Forrest, Joe Szula Yapım Yılı: Tür: Dram Konu: Gelecek vaat eden akıllı uslu bir genç adamın ödüllerle dolu parlak öğrencilik günlerinden bıçak taşımaya başladığı ilk gençliğine uzanan hikâyesini anlatıyor. Kendisinden beklenilenlerle, içinde bulunduğu şartlar John McGill'i kurbandan intikamcıya dönüştürür. Durum artık geri dönülmez bir hal aldığındaysa daha önce yaptıklarının ağırlığı kendi kaderinin şiddetle sonlanmasını kaçınılmaz hale getirir. Bafta İskoçya ödüllerinde, 2011 yılının En İyi Yönetmen ve En İyi Yazar ödüllerini Peter Mullan’a kazandımıştır.

21 Get Low Büyük Sır Yönetmen: Aaron Schneider
26 Mart Çarşamba 21:45 Yönetmen: Aaron Schneider Oyuncular: Robert Duvall, Bill Murray, Sissy Spacek Yapım Yılı: Tür: Drama – Gizem Konu: Ormanda tek başına, herkesten uzakta yaşayan Felix Bush'tan bütün kasaba halkı yıllardan beri uzak durmuş, ondan korkmuştur. Felix'in gözü dönmüş bir katil, şeytanla anlaşma yapmış bir cani olduğunu, adamı yumruğuyla öldürebilecek kadar güçlü biri olduğuna dair hikayeler anlatılmaktadır. Günlerden bir gün Felix, elinde tüfeği ve bir tomar parayla kasabaya iner ve henüz hayattayken kendi cenaze törenini düzenlemek istediğini söyler. 2004’te Kısa film dalında Oscar kazanan yönetmen Aaron Schneider’ın ilk uzun metrajlı filmi.

22 Made in Dagenham Kadının Fendi
08 Mart Cumartesi 21:45 Yönetmen: Nigel Cole Oyuncular: Sally Hawkins, Bob Hoskins, Andrea Riseborough Yapım Yılı: Tür: Drama – Komedi – Biyografi Konu: yılında, İngiltere’deki Dagenham Ford fabrikasında bir grup kadın güç birliği yapıp adalet için ayaklanıyor. Mücadelenin amacı, cinsel ayrımcılığın önünü keserek erkeklerle eşit kazanç ve haklar elde etmek. Hayatları mutfakla fabrika arasında geçen, işçi sınıfına mensup sıradan kadınlar patronlarına, kocalarına ve devlete karşı durmak zorunda kalacaklardır. Gerçek olaylardan esinlenilmiştir En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu En İyi Makyaj En İyi Kostüm Tasarımı Bafta adayı

23 Imagine Hayallerin Ötesinde
21 Mart Cuma 21:45 Yönetmen: Andrzej Jakimowski Oyuncular: Edward Hogg, Alexandra Maria Lara, Melchior Derouet Yapım Yılı: Tür: Drama Konu: Lizbon'da görme engelliler için hizmet veren bir okula İngiltere'den getirilen ve sıra dışı eğitim yöntemleriyle meşhur olan Ian, zamanla tüm öğrencilerin hayatını değiştirir. Ian'ın eğitimi sesler ve yankılar aracılığıyla dışarıdaki dünyayı hayal etmeyi ve bu sayede bir nevi görmeyi sağlamaktadır. Kendisi de görme engelli olan Ian bu yöntem sayesinde baston kullanmayı bırakmış ve tıpkı gören bir insan gibi hareket ederek şehirde tek başına dolaşabilmektedir.

24 The Water Horse Su Atı Yönetmen: Jay Russell
04 Mart Salı 20:00 Yönetmen: Jay Russell Oyuncular: Emily Watson, David Morrissey, Alex Etel Yapım Yılı: Tür: Macera - Fantastik Box Office: $40,412,817 Konu: Su Atı, babasının savaştan dönmesinin bekleyen Angus isimli yanlız bir çocuğun hikayesi. Angus kumsalda büyüleyici güzellikte bir yumurta bulur ve onu eve götürür. Kısa bir sure sonra bunun sihirli bir yumurta olduğunu fark eder. 

25 Monster House Canavar Ev
11 Mart Salı 20:00 Yönetmen: Gil Kenan Seslendirenler: Mitchel Musso, Sam Lerner, Spencer Locke Yapım Yılı: Tür: Animasyon - Komedi Box Office: $73,661,010 Konu: Yaşlı Nebbercracker’in bahçesinde tuhaf olaylar yaşanmaktadır. Bahçe her şeyi yutarak yok eder. Karşı caddeden o bahçeyi izleyen genç DJ Walters, olan bitene anlam verebilmek için çırpınmaktadır. Bir gün arkadaşı ile beraberken o bahçeye düşen bir basket topunun gözle görünür bir biçimde yok oluşuna şahit olurlar. En İyi Animasyon Adaylığı

26 Open Season Çılgın Dostlar
18 Mart Salı 20:00 Yönetmen: Roger Allers, Jill Culton Seslendirenler: Ashton Kutcher, Martin Lawrence, Debra Messing  Yapım Yılı: Tür: Animasyon – Komedi Box Office: $84,303,558 Konu: Doğal ortamına dair hiçbir fikri olmayan evcilleştirilmiş bozayı Boog'un mükemmele yakın dünyası, hiç durmadan konuşan sıska geyik Elliot ile tanıştığında tepetaklak olur. Güçlerini birleştiren ikili, ormanda yaşayan diğer yaratıkları bir araya getirip, ormanı yeniden doğanın kontrolüne sokmak için çalışır...

27 Gladiatori di Roma Acemi Gladyatör
25 Mart Salı 20:00 Yönetmen: Iginio Straffi Seslendirenler: Luca Argentero, Laura Chiatti, Julianne Hough Yapım Yılı: Tür: Animasyon – Komedi Konu: Roma İmparatorluğu döneminde geçen filmde, Pompeii'yi yıkıma uğratan korkunç patlamanın ardından bir başına kalan küçük Timo, General Chirone tarafından evlat edilinilir. Timo zamanla Roma'nın en meşhur gladyatör okulunda eğitim almaya başlar ve önü açık bir gladyatör olması için babası Chirone elinden geleni yapar. Fakat bu hayat tarzı Timo'ya göre değildir, çünkü onun tek gayesi arkadaşları ve Ciccius Mauritius ile birlikte olmaktır. FR

28 Second in Command İsyan
06 Mart Perşembe 20:45 Yönetmen: Simon Fellows Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Julie Cox, Alan McKenna Yapım Yılı: Tür: Gerilim – Aksiyon Konu: O, Birleşik Devletleri ilgilendiren heryeri korumak için eğitilmiş, savaş tecrübeli eski bir donanma üyesidir. Ancak yeni görevi için çalkantılı Doğu Avrupa ülkelerinden birine vardığında Komutan Sam Keenan kendini kanlı ve karmakarışık bir sahnenin içinde bulur. Ağır silahlı isyancılar başkenti yağmalamış, Birleşik Devletler Büyükelçisi'ni öldürmüş ve yeni Devlet Başkanı'nı ve kurmaya çalıştığı demokrasiyi devirmekle tehdit etmektedirler.

29 The Thomas Crown Affair İkili Oyun
20 Mart Perşembe 20:45 Yönetmen: John McTiernan Oyuncular: Pierce Brosnan, Rene Russo, Denis Leary Yapım Yılı: Tür: Gerilim - Romantik Konu: Genç, yakışıklı, başarılı ve zengin bir iş adamı olan Thomas Crown kimliğini saklı tutarak topladığı çete elemanları ile bir banka soygunu planlar. Pürüzsüz olarak sonuçlanan soygundan sonra kendisini hiç görmemiş olan elemanların paylarını ödeyip savan Crown parayı da bir İsviçre bankasına yatırır ve sigorta şirketinin ödeme yapmasını beklemeye başlar. Film, 1968 yapımı Steve McQueen’in rol aldığı aynı adlı filmin yeniden çevrimidir.

30 Robin Hood: Prince of Thieves Robin Hood: Hırsızlar Prensi
27 Mart Perşembe 20:45 Yönetmen: Kevin Reynolds Oyuncular: Kevin Costner, Morgan Freeman, Mary Elizabeth Mastrantonio, Alan Rickman Yapım Yılı: Tür: Drama– Aksiyon Konu: Oscar ödüllü oyuncu Kevin Costner, 12.Yüzyılda geçen, Sherwood Ormanı'nın efsanevi kanundışı liderinin öyküsüyle ekranlarınıza geliyor. Morgan Freeman, Christian Slater ve Mary Elizabeth Mastrantonia, çekimleri İngiltere ve Fransa''nın ormanlarında ve tarihi mekanlarında gerçekleştirilen ve Eski İngiltere‘- nin büyülü ortamını başarıyla yeniden canlandıran bu muhteşem filmde biraraya geliyor. En İyi Şarkı Oscar Adaylığı

31 Never Back Down Asla Pes Etme
27 Mart Perşembe 20:45 Yönetmen: Jeff Wadlow Oyuncular: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber Heard Yapım Yılı: Tür: Drama– Aksiyon – Spor Konu: Jake okulda yenidir ve görünüşe göre sadece okulun güzel kızı (Amber Heard) tarafından dostça karşılanmıştır. Tam herşeyin yoluna gireceğini düşündüğündeyse dövüş klübünün başarılı ismi Ryan- 'la (Cam Gigandet) kanlı bir kavgaya tutuşur ve dayak yer. Herkes tarafından aşağılanan Jake dövüşmeyi öğrenmek ve yoluna devam etmek için uzak doğu sporlarında usta olduğunu duyduğu bir adamın kapısını çalar. Bir sonraki dövüş kaçınılmazdır ve Jake bu defa Ryan ve kabadayılarını durdurmak zorundadır 2008 MTV film ödüllerinde, en iyi dövüş sahnesi ödülüne layık görüşmüştür

32 Legends of the Fall İhtiras Rüzgarları
03 Mart Pazartesi 20:15 Yönetmen: Edward Zwick Oyuncular: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Aidan Quinn Yapım Yılı: Tür: Drama - Romantik Konu: Aşkın en karanlık sırlarına ihanete ve kopması imkansız kan bağlarına ihtiraslı bir yolculuk. Aynı kadına aşık üç kardeş ve bir ailenin inanılmaz tutkulu ve akıcı öyküsü. En İyi Sinematografi Oscar Ödülü

33 Seven Years in Tibet Tibet’te Yedi Yıl
10 Mart Pazartesi 20:15 Yönetmen: Jean-Jacques Annaud Oyuncular: Brad Pitt, David Thewlis, BD Wong Yapım Yılı: Tür: Drama – Biyografi Konu: Himalayalar'ın ulaşılması zor, en yüksek tepelerinden biri olan Nanga Parbat'a tırmanmakta kararlı iki çılgın dağcı, Avusturyalı Heinrich Harrer ve Peter Aufschnaiter, 1939 sonbaharında yola çıkarlar. Bu yolculuktan önce tek amacı şan şöhret edinmek olan Harrer, bencil, kendinden başka birşeyi umursamayan bir adamdır. Himayalar' da yaptığı bu yolculuk onun hayatını, duygusal yapısını tümüyle değiştirir. En İyi Müzik Adaylığı

34 Mirror Has Two Faces Aşkın İki Yüzü
17 Mart Pazartesi 20:15 Yönetmen: Barbra Streisand Oyuncular: Barbra Streisand, Jeff Bridges, Lauren Bacall Yapım Yılı: Tür: Drama – Komedi – Romantik Konu: Gregory Larkin, sadece cinsel tutkuya dayalı ilişkilerde sürekli başarısız olan bir matematik profesörüdür. Gazetenin Yalnız Kalpler sayfasına ilan veren Gregory, ilanda aradığı kişide cinsellik değil, ruh aradığını belirtir. Claire, edebiyat öğretmeni olan kardeşi Rose adına ilana cevap verir. Rose ile Gregory tanışırlar. Bir süre sonrada zihinsel tutkunun, cinsel tutkunun önünde olacağı bir evlilik anlaşması yaparlar. Ancak işler planladıkları gibi gitmez. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu En İyi Müzik Oscar adayı En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Golden Globe ödülü

35 Awakenings Uyanışlar Yönetmen: Penny Marshall
24 Mart Pazartesi 20:15 Yönetmen: Penny Marshall Oyuncular: Robert De Niro, Robin Williams, Julie Kavner Yapım Yılı: Tür: Drama Konu: Dr. Malcolm Sayer, insan ilişkileri çok zayıf olan ve hayatı boyunca labaratuvarlarda bilimsel araştırmalar yapan bir doktordur. Personel yetersizliği yaşayan bir hastane, başka başvuru olmadığı için Sayer'ı işe almak zorunda kalır. Dr. Sayer, tamamı çok uzun yıllardır bilincini kaybetmiş ve hareketsiz görünen hastaları tedavi etmek ister. Bir konferansta başka bir hastalık için geliştirilen L-Dopa adlı ilacın kendi hastalarına da derman olabileceğini düşünen Sayer, şansını denemek ister En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü En İyi Uyarlama Senaryo Oscar adayı.

36 A Shot in the Dark Karanlıkta Bir Çığlık
31 Mart Pazartesi 20:15 Yönetmen: Blake Edwards Oyuncular: Peter Sellers, Elke Sommer, George Sanders Yapım Yılı: Tür: Komedi Konu: Mösyö Ballon'un evinde bir çok girdi çıktısı olan bir olay yaşanmıştır ve bunun sonucunda bir kişi ölür. Bütün deliller evin güzel hizmetçisi Maria Gambrelli‘- yi katil olarak gösterir. Bu karmaşık cinayeti araştırmak için Müfettiş Clouseau görevlendirilir. Clouseau, Gambrelli'yi görünce tüm deliller aksini gösterse de onun katil olmadığına inanır ve araştırmalarına başlar. Ancak Müfettiş Clouseau'nun etrafından da sakarlıklar, kazalar ve olaylar hiç eksik olmaz. En iyi kostüm dalında Bafta adayı.

37 MART 2014 ÖNE ÇIKAN FİLMLER

38 BİR HİKAYEM VAR TV’ DE İLK
01 Mart Yönetmen: Talip Karamahmutoğlu Oyuncular: Kenan Doğulu, Müge Boz, Bülent Çolak, Nuri Alço Senaryo: Talip Karamahmutoğlu Yapım Yılı: Tür: Komedi -Macera Konu: Mert'in bir hayali vardır. Kendi filmini çekmek ? İşte bunu gerçekleştirebilmek için en yakın arkadaşları Okay ve Aras ile yola koyulurlar. Filmi çekebilmek için aldıkları borç paralar ve söylemek zorunda kaldıkları yalanlar, bir süre sonra başlarına bela olur. Çıktıkları bu yolda, işler planladıkları gibi gitmeyince, kendilerini macera dolu, birbirinden komik olayların içinde bulurlar.

39 08 Mart SEV BENİ TV’ DE İLK Yönetmen: Mehmet Bahadır Er, Maryna Er Gorbach Oyuncular: Ushan Çakır, Viktoria Spesivtseva, Güven Kıraç Senaryo: Mehmet Bahadır Er, Maryna Er Gorbach Yapım Yılı: Tür: Macera-Romantik Konu: Cemal çıktığı Kiev, Ukrayna seyahatinde genç ve güzel Sasha'yla tanışır; geceyi beraber geçirmek için gece kulübünden ayrılırlar, ancak olaylar alışılmış şekilde devam etmez. Beyaz Şehir Kiev'in eşsiz güzelliğinde Sasha ve Cemal başlarına gelen zorluklarla mücadele ederken birbirlerini tanır, etkilenir. Aşk onları beklemedikleri bir zamanda yakalar, herşeye sıfırdan başlamak için ellerine bir şans geçmiştir fakat birbirlerine henüz söyleyemedikleri gerçekleri nasıl aşacaklardır, Cemal yakında evlenecektir, Sasha'nın da bir sevgilisi vardır. Alışılmadık bir aşk hikâyesi! En iyi film (Fer Film Festivali-2013)

40 YOZGAT BLUES TV’ DE İLK 15 Mart Yönetmen: Mahmut Fazıl Coşkun
Oyuncular: Ercan Kesal, Ayça Damgacı, Tansu Biçer Senaryo: Tarık Tufan Yapım Yılı: Tür: Dram- Komedi Konu: Yozgat, Yavuz ve Neşe'nin hikayesinin başladığı ya da bittiği yerdir... Aldıkları bir iş teklifi sonrasında Yozgat'a taşınan müzik öğretmeni ve şarkıcı Yavuz ve öğrencisi Neşe hayatlarının önemli bir dönüm noktasına adım atmak üzeredir. İcra ettikleri müzik türüyle bu yeni şehirde kimsenin ilgisini çekemeyen ikilinin çabalarına, buraya taşındıkları ilk günlerde tanıştıkları Sabri'nin yardımları da eklenir ancak sonuç yine olumsuzdur. Bu olumsuz sonuç beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirir... En iyi erkek oyuncu (32. İstanbul Film Festivali-2013) En iyi film (20. Adana Altın Koza Film Şenliği-2013) Film-Yön en iyi film ödülü (20. Adana Altın Koza Film Şenliği-2013) En iyi erkek oyuncu (20. Adana Altın Koza Film Şenliği-2013) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü (20. Adana Altın Koza Film Şenliği-2013) En iyi film (4. Malatya Uluslararası Film Festivali-2013) En iyi yönetmen (4. Malatya Uluslararası Film Festivali-2013) SİYAD en iyi film ödülü (4. Malatya Uluslararası Film Festivali-2013) En iyi yardımcı erkek oyuncu (46. Siyad Türk Sineması Ödülleri-2014)

41 SON DERS: AŞK ve ÜNİVERSİTE
16 Mart SON DERS: AŞK ve ÜNİVERSİTE Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu Oyuncular: Ferhan Şensoy, Kaan Urgancıoğlu, Ekin Türkmen Senaryo: Mustafa Uğur Yağcıoğlu Yapım Yılı: Tür: Dram-Komedi Konu: Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisi üniversitedeki müfredatla sınırlı kalmaz. Bu yeni hoca iddiasızdır, “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın geçmişi ile üniversite öğrencisi Ulaş’ın hayatı garip bir şekilde kesişir.

42 TOPRAĞA UZANAN ELLER TV’ DE İLK
22 Mart TOPRAĞA UZANAN ELLER TV’ DE İLK Yönetmen: Ömer Can Oyuncular: Ali Bilen, Zeliha Bilen, Melih Selçuk, Nail Kırmızıgül Senaryo: Eda Tezcan, Ramazan Demirli Yapım Yılı: Tür: Dram Konu: Sekiz yaşındaki Toprak, Çukurova'ya mevsimlik işçi olarak giden bir ailenin çocuğudur. Kendisinden büyük olan kız kardeşi Zehra henüz 15 yaşındayken kendinden yaşça büyük bir adamla sözlendirilirken, küçük kız kardeşi Zeliha küçük yaşta geçirdiği çocuk felci hastalığı nedeniyle gözlerini kaybetmiştir. Zeliha, daha önce hiç gelmediği Çukurova'ya kendisine bakan babaannesinin ölümü nedeniyle ilk kez gidecektir. Yaşından olgun davranan Toprak ise son derece zorlu şartlar altında geçen bu çalışma sürecini, kardeşi Zeliha için büyüleyici bir masal tasviriyle anlatmaya başlar. Henüz gitmedikleri Çukurova, Zeliha'nın gözünde bir masal diyarından farksızdır artık. Zamanla Toprak da bu masalsı gerçekliğin cazibesine kapılmaya başlar.

43 MART ÖNE ÇIKAN DİZİLER

44 2014 RAKE (YENİ DİZİ) Mart Öne Çıkanlar
Oyuncular: Greg Kinnear, John Ortiz, Necar Zadegan, Bojana Novakovic, Tara Summers and Ian Colletti Yapım Yılı: 2014 / SONY Tür: Drama Süre: 60’ Keegan Deane kimsenin almak istemediği davaları kabul eden, bir savunma avukatıdır. Zorlu bir yaşam süren Keegan’ın hayatından bir gün içinde onu birçok sıfatla tanımlamak mümkün olabilir. Eski karısı ona 'güvenilmez' der. Oğlu 'arkadaşım' diye çağırır. Birçok hakim ise zalim olduğunu düşünür. Keegan hayata bağlı bir kişiliktir. Her zaman doğru şeyi yapmaya çalışır ve dava ne kadar kötü olursa olsun iyimserliğinden asla vazgeçez. Fakat bu iyimserlik çoğu zama başına bela açar. Keegan hemen hemen hergün uyandığında kendini ya fiziksel olarak yada ruhsal anlamda yaralanmış olarak bulur.  Rake, Avustralya’da en iyi dizi adaylığı bulunan, aynı isimli diziden uyarlama. Başrölünde Little Miss Sunsihe ve As Good As it Gets’ten tanıdığımız Greg Kinnear bulunuyor. Mart ayından itibaren Her Cuma!

45 2014 IN TREATMENT Mart Öne Çıkanlar
3. Sezon Oyuncular: Gabriel Byrne, Dianne Wiest, Michelle Forbes, Blair Underwood, Mia Wasikowska, Josh Charles, Embeth Davidtz Yapım Yılı: 2008 / HBO Tür: Drama Süre:30’ Dizinin her bölümü bir hastanın terapi seansında yaşadıklarına odaklanır. Zaman içinde her hastanın hikayesini terapistle beraber öğrenir ve iyileşme sürecine tanık oluruz. Paul Weston’ın hastalarıyla olan terapi seansları, adeta gerçek bir terapi yaşatıp, izleyiciyi kendi içinde bir yolculuğa çıkartmayı başarır. *Gabriel Byrne dizideki performansı ile 2009 Golden Globe ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Mart ayından itibaren Hafta içi Her Gün!

46 2014 REVENGE 2.Sezon Mart Öne Çıkanlar Her Salı 20.00’da!
Oyuncular : Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Joshua Bowman... Yapım Yılı: / Disney Tür: Drama Süre: 60’ Konu: Haksız yere suçlanan babasının intikamını almak için Hamptons’a geri dönen Emily Thorne, ilk hedefini belirlemiştir. *2012 Golden Globe ödüllerinde performansı ile Madeleine Stowe En iyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi. Her Salı 20.00’da!

47 2014 DİZİ KUŞAKLARI

48 2014 KOMEDİ KUŞAĞI

49 2014 KOMEDİ KUŞAĞI Hafta içi Her gün 19:00’da Happy Endings
Hafta içi Her gün 19:30’da farklı bir komedi dizisi Pazartesi Til Death Salı Two and a Half Men Çarşamba Michael J.Fox Show Perşembe The Goldbergs Cuma Cougar Town

50 2014 20:00- 21:00 DRAMA KUŞAĞI

51 2014 20:00- 21:00 DRAMA KUŞAĞI Hafta içi Her gün 21:00’de Castle Hafta içi Her gün 20:00’de farklı bir drama dizisi Pazartesi Unforgettable Salı Revenge Çarşamba The Blacklist Perşembe Scandal Cuma Perception / Rake (21 Mart)

52 2014 TALK SHOW KUŞAĞI Hafta içi Her gün 22:00’de The Queen Latifah Show

53 2014 23:00 – 00:00 DRAMA KUŞAĞI

54 2014 23:00 – 00:00 DRAMA KUŞAĞI Her P.tesi – Çarşamba – Cuma 23:00’de Rescue Me Her Salı 23:00’da Helix (4 Şubattan İtibaren) Her Çarşamba 00:00’da Masters of Sex Her Perşembe 23:00’da The Boardwalk Empire

55

56 Da Vinci’s Demons (2. Sezon) Amerika’dan 1 gün sonra!
Mart 2014 Öne Çıkanlar Oyuncular: Tom Riley, Laura Haddock Yapım Yılı: 2013 Tür: Fantezi, Drama, Macera Konu: Leonardo Da Vinci'nin sır gibi saklanan gençliğinin konu alındığı dizinin yapımcılığını Batman ve Blade serilerinden tanıdığımız David S. Goyer üstlenirken, Tom Riley ve Laura Haddock başrollerde yer alıyor. Da Vinci’nin dehasının arkasındaki kahramanın hikayesini anlatan birinci sezonun ardından, ikinci sezonda konunun merkezi dehanın arkasındaki kötü ruhlar oluyor. 25 yaşında geleceği şekillendirmeye ve özgür kılmaya çalışan ve insanüstü zekaya sahip olan Leonardo, tarihi yalnızca gerçekleri örtbas etmek için kullananlara karşı, silah olarak sadece zekasını kullandığı bir savaş başlatıyor. Tek başına mücadele verdiği bu savaşta aklını yitirmenin sınırlarına yaklaşırken gerçek ve yalan, geçmiş ve gelecek gibi olgular arasındaki çelişkileri çözmeye uğraşıyor.   Da Vinci’s Demons (2. Sezon) Amerika’dan 1 gün sonra! 23 Mart Pazar 00.10

57 Mart 2014 Öne Çıkanlar Parks and Recreation 5 (Yeni Sezon)
Oyuncular: Amy Poehler, Rob Lowe Yapım Yılı: 2009 Tür: Komedi Konu: Altın Küre ödüllerinde TV Dizisi-komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünün sahibi olan Amy Poehler’ın ve Brothers and Sisters dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Rob Lowe’un rol aldığı eğlenceli dizi “Parks and Recreation” yepyeni 5. sezonuyla FX’te başlıyor! Yeni sezonda, Leslie ve Ben ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşımaya karar veriyor. Bu sırada Tom yeni bir iş girişimine başlıyor. Ann ise geleceğiyle ilgili yeni kararlar verme çalışıyor. Ron Swanson’un hayatına yeni biri giriyor. Birbirinden komik olayların yer aldığı “Parks and Recreation” FX’te! 25 Mart Salı 20.30

58 MART 2014 Öne Çıkanlar NCIS: LA 3 (Yeni Sezon!) 28 Mart Cuma 20.45
Oyuncular: Chris O’Donnell, Daniela Ruah, Linda Hunt Yapım Yılı: Tür: Dram, Crime Konu: Dünyanın en çok izlenen suç serilerinden biri olan NCIS: LA’in yeni sezonunda takım, Libya direniş harekatının yeraltı dünyasını öldürülen bir gazeteciyi takip ederek inceleyecek. Bu sırada Hetty, Callen’ın geçmişiyle ilgili detaylar öğrenir. Batman filminden de tanıdığımız ünlü oyuncu Chris O’Donnell’ın başrolünde olduğu dizide heyecan yine dorukta! 28 Mart Cuma

59 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

60 Glee Geri Dönüyor! (5. Sezon – 100. Bölüm)
MART 2014 Öne Çıkanlar Glee Geri Dönüyor! (5. Sezon – 100. Bölüm) Konu: “En İyi Komedi/Müzikal Dizisi” ödülü de dahil olmak üzere Glee toplam 4 Altın Küre Ödülü sahibi! Emmy ödüllerinde 2011’de 19 adaylık ile en çok adaylık alan dizi oldu ve başta En İyi Yönetmen ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu olmak üzere tam 4 ödül daha kazandı ve Emmy Ödülü sayısını 6’ya çıkardı. Bir önceki sezon New York’a giden Rachel ve Kurt’un bu sezonda da NYADA’daki hayatlarına ve New Directions üyelerinin yeni maceralarına tanık olacağız. Önceki bölümlerde Gwyneth Paltrow, Kate Hudson ve Sarah Jessica Parker gibi ünlü konukları ağırlayan dizinin yeni sezonunda ünlü şarkıcı Demi Lovato Rachel ve Santana’nın arkadaşı “Dani”olarak karşımıza çıkacak. Bu sırada Blaine ve Kurt ilişkisi nasıl gelişecek? Rachel'ın Broadway yıldızı olma hayalleri yeni yılda gerçek olacak mı? Tüm bu soruların cevabı Amerika yayını ile aynı anda Foxlife’ta! 19 Mart 19.30

61 The Crazy Ones – 1. Sezon arasından dönüyor
MART 2014 Öne Çıkanlar The Crazy Ones – 1. Sezon arasından dönüyor Konu: Oscar ödüllü Robin Williams’ın uzun bir aradan sonra televizyon dünyasına geri döndüğü dizisi The Crazy Ones, yeni bölümleriyle sezon arasından geri dönüyor! Robin Williams’ın canlandırdığı reklam dâhisi Simon ve Sarah Michelle Gellar’ın canlandırdığı kızı Sydney müşterilerine en yaratıcı reklam fikirlerini sunmaya çalışırken onlara ünlü konuk oyuncular da eşlik ediyor. Bu sezon’un konuk oyuncularından bazıları: Top model Adriana Lima, ünlü şarkıcı Kelly Clarkson ve yıldızı parlayan genç oyuncu Ashley Tisdale. 17 Mart 20:45

62 Baharat Yolculuğu (YENİ!)
MART 2014 Öne Çıkanlar Baharat Yolculuğu (YENİ!) Tür: Lezzet, yemek. Konu: Ödüllü şef Stevie Parle ve baharat uzmanı Emma Grazette keyifli, renkli ve baharat dolu bir yolculuğa çıkıyorlar. Sırt çantaları ve mutfak aletleriyle, Meksika’dan Türkiye’ye uzanan rotaları ile dünyanın en egzotik malzemelerini, en farklı tariflerini keşfediyorlar. Yeri geliyor hindistan cevizi ağacına tırmanıyorlar, yeri geliyor zencefil köklerini kazıyorlar. Hazırladıkları muhteşem tariflerin yanı sıra Emma güçlü ve şifalı baharatlar kullanarak çeşitli güzellik maskeleri ve sağlık çaylarının da tariflerini izleyicilerle paylaşıyor olacak. 14 Mart Cuma 23.00

63 MART 2014 Öne Çıkanlar Yakala, Pişir (YENİ!) Tür: Lezzet, yemek.
Konu: Balık konusunda tutkulu olan ünlü şef Valentine Warner, Nathan Outraw’a İngiltere’nin kıyılarını dolaştıkları bir deniz yolculuğunda meydan okuyor! Çok yakın iki arkadaş olan Valentine ve Nathan, en iyi balığı yakalamak ve en lezzetli yemeği pişirmek konusunda birbirleriyle yarışıyorlar. İlk olarak İngiltere’nin Kuzey Batı’sında yer alan Salcombe’da birbirlerine meydan okuyacaları bu yepyeni program 24Kitchen’da! 25 Mart Salı

64 YAKARI Yapım Yılı: 2005-2012 Tür: Çizgi Dizi Konu:
Tüm dünya çocuklarının tanıdığı Yakari, büyüyünce Kızılderili bir savaşçı olmak isteyen cesur bir çocuktur. Yakari’nin, kabilesinde kendinden başka kimsede olmayan bir yeteği vardır ; hayvan arkadşalarıyla onların dilinden konuşabilmek. Yakari’nin maceralarını izlerken efsanevi bir dünyada geçen, büyülü bir hikayeye tanıklık edeceksiniz.

65 CONTRAPTUS Yapım Yılı: 2009 Tür: Çizgi Dizi Konu:
CONTRAPTUS bir deha ama 15. yüzyılın uzun beyaz sakallı dehaları gibi değil. Çok eğlenceli ve tüm zamanların en tuhaf mucidi ! Dr. Contraptus her gün karşımıza uçuk fikirler ve kavramlarla çıkar. Bir hayli sakar ve tembel yardımcısı Basil’in, Contraptus’un bütün icatlarını test etmek gibi oldukça talihsiz bir görevi vardır. Her yeni icat, yeni bir macerayı ve ufak tefek bir çok kazayı beraberinde getirir. Büyük ölçüde ilgi gören klasik çizgi kitaplardan uyarlanan CONTRAPTUS, son 30 yılın en komik kitapları arasında yer alıyor ve hala icat edilecek çok şey var !

66 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

67 MART 2014 Öne Çıkanlar Bir Gezegen Yaratmak
Konu: Bitkiler atmosferi yaratarak ve biz dahil, tüm hayvanların evrimini yönlendirerek yeryüzünü şekillendiren sessiz güçtür. Bu şaşırtıcı program gezegenimizin tarihi hakkında tümüyle yeni bir perspektif sunuyor. İlk bölüm bitkilerin nasıl dünyayı yarattığını inceliyor. Botanik ekibi, bitki avcıları ve bilim adamları, yeryüzünde baskın çıkan ve yeryüzü tarihinin en temel değişimlerinin gerçekleşmesinde anahtar rolü oynayan bitkilerin atalarını araştırıyor. Bu bitkiler, soluduğumuz oksijeni, üzerinde yürüdüğümüz toprağı yarattı ve hangi hayvanların yaşayacağına ve öleceğine karar verdi. İkinci bölüm çiçeklerin önemine odaklanıyor. Tek renkli bir gezegene nasıl renk mucizesini getirdiklerini ortaya çıkarıyor, tohumun gücünü irdeleyerek, dinazorların yeryüzünden silinmesinden sonra, Yeryüzünü miras alanların nasıl çiçeklenen bitkiler olduğunu gözler önüne seriyor. Son bölümde gezegenimiz tarihindeki en güçlü bitki ele alınıyor: Çimen. 23 Mart Pazar saat 19:10’da

68 Rachel Khoo’nun Mutfak Defteri: Londra
MART 2014 Öne Çıkanlar Rachel Khoo’nun Mutfak Defteri: Londra Konu: Yemek şefi ve yemek kitabı yazarı Rachel Khoo doğduğu şehir Londra’ya geri dönüyor, dünyanın en heyecan verici başkentlerinden birisi olan bu şehirle ve inanılmaz lezzetleriyle tekrar ilişki kuruyor. Rachel, kendisi gibi lezzetli herşeye tutku duyan insanlarla tanışır, yeni eğilimleri, başkentin renkli kültürlerinin lezzetini keşfeder. Keşfettiklerini, çizerek, fotoğraflarını çekerek ve defterine not alarak, kendi mutfağında yepyeni lezzetler yaratmak amacıyla kullanır. Bu dizi Rachel’ın, doğduğu kenti, kişisel imzasıyla tanıtırken, ünlü şefin Londra’daki yeni hayatından da bir dilim sunuyor, ve elbette bunu yansıtan güzel yemek tarifleri de ekranlarınızda. 31 Mart Pazartesi saat 16:10’da Serinin Paris ayağı çok beğenilmişti, Rachel’ı bu sefer Londra’da; İngiliz mutfağıyla ilgilenirken izliyoruz.

69 MART 2014 Öne Çıkanlar Hamlet 14 Mart Cuma saat 21:50’de
Konu: Shakespeare’in en müthiş trajedisinin eşi benzeri görülmemiş bir yorumu. Kritikler tarafından ‘son zamanların en iyi ve en zeki Hamleti’ olarak nitelendiriliyor. 2008’de Londra’da sahnelenen oyunun televizyona uyarlanmış versiyonunun başrollerinde David Tennant ve Patrick Stewart rol alıyor. Diyalogların dörtlükler halinde gerçekleştiği ancak modern kostümlerin kullanıldığı yapımda David Tennant,oyuna adını veren rolde. Britanya’daki hiçbir sahne yapımı bugüne dek bu kadar ilgi çekmedi ve bu kadar pozitif eleştiri almadı.Tenant’ın yorumu bir jenerasyon için rolün yepyeni bir yorumu olarak görüldü. Cladius’u canlandıran Patrick Stewart’ın performansı ise derinliği ve çok boyutluluğuyla taktir edildi. 14 Mart Cuma saat 21:50’de Patrick Stewart bu performansıyla herkesin gıpta ettiği 2009 Olivier ödülünü aldı.

70 MART 2014 Yürek Burgusu Öne Çıkanlar 21 Mart Cuma saat 21:50’de
Henry James’in klasik gotik korku hikâyesinin son derece çarpıcı bir atmosfer yaratılmasına dayalı uyarlaması. Genç ve deneyimsiz mürebbiye Ann, ana babasını yeni kaybetmiş olan Flora ve Miles adlı iki küçük çocuğun bakımını üstlenir. Ama olağanüstü güzellikte kırların içinde olanca ihtişamıyla yükselen malikânede uğursuz bir şeylerin olduğunu çok geçmeden fark edecek, çevresinde durmadan hortlaklar görmeye başlayacaktır. Kendinden önceki mürebbiye Bayan Jessel’ın, belalı biri olduğu anlaşılan âşığıyla birlikte şüpheli biçimde ölmüş olduğunu öğrenince, etrafında gördüğü hortlaklar yeni bir anlam kazanacaktır. Çift, ölmeden önce zamanlarının büyük bölümünü Flora ve Miles’la birlikte geçirmişlerdir. Ann, Flora ile Miles’ın da hortlakları görebildiğini fark edince, ikisinin korkunç bazı amaçlar uğruna çocukların peşine düşmüş olmasından kuşkulanır... 21 Mart Cuma saat 21:50’de

71 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

72 MART 2014 Öne Çıkanlar ST PATRICK’S DAY
Konu: Join Food Network in March for a taste of the Emerald Isle! On St Patrick’s Day – 17th March between 18:30 and 23:05 – Food Network celebrates all things Irish with an explosion of Celtic flavour! Guy’s Big Bite kicks of proceedings with a Fieri Irish Supper, followed by celebratory specials including Bobby’s Ireland, Tasting Ireland, Chopped, Tyler’s Ultimate and Diners, Drives-In and Dives. On St Patrick’s Day – 17th March between 18:30 and 23:05

73 Diners, Drive-Ins and Dives (s17)
MART 2014 Öne Çıkanlar Diners, Drive-Ins and Dives (s17) Konu: Season 17 sees Guy going all out homemade in Tacoma with tacos and tater tots, and it’s a double delight as we witness the combos that make local hangouts a hit in Arizona. Tradition goes wild as Guy rolls up in Philadelphia and Phoenix, there’s a festival of flavour as the bounty of the county is on offer in Denver with short rib burger and a savoury apple strude, and the Masters of Meat meet the Master of Diners, Drive-Ins and Dives in California as Guy tucks into Texas-inspired barbecue joint smokin' pork ribs! New Season - from 3rd, weekdays at 06.50, 14.20, & 22.40 Food Network’ün en çok takip edilen, en popüler içeriği olan Diners, Drive-Ins ve Dives’ın 17. sezonu başlıyor!

74 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR HD&SD
MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR HD&SD

75 MART 2014 Öne Çıkanlar Uzay Yolculukları (SD&HD)
İLK GÖSTERİM Konu: En yeni uzay keşiflerinin yanı sıra geçmiş başarıların ve olası gelecek görevlerinin perde arkasına giden bu yepyeni dizide, insanları bir göktaşına ve hatta Mars’a göndermek amacıyla NASA’nın uzayın derinliklerine nasıl yolculuk yaptığını keşfedeceğiz. Bir gün türümüzü devam ettirmek için insanlığın Dünya’yı terk etmesi gerekliliğine karşı tüm hazırlıklar da devam ediyor. Her bölüm, uzay yolculuğunun, Mars Curiosity Keşif Aracı’ndan başarılı yer yörüngelerine kadar uzanan, farklı bir yönünü konu alıyor. Peki, uzay yolculuğu gelecekte hangi noktaya varacak ve NASA’nın yüksek hedeflerine ulaşabilmesi için neler yapması gerekiyor? Çarşamba, 5 Mart saat 21:30’dan itibaren

76 Joe Rogan ile Her Şey Hakkında (SD) İLK GÖSTERİM
MART 2014 Öne Çıkanlar Joe Rogan ile Her Şey Hakkında (SD) İLK GÖSTERİM Konu: Bu sezon, Koca Ayak, psişik yetenek ve UFO’lar gibi doğaüstü ve oldukça gizemli olayları araştıran şovmen, MMA (Karma Dövüş Sanatları) spikeri, eğitimli dövüş sanatları ustası ve komedyen Joe Rogan ile yardımcı sunucu Duncan Trussell’ı izleyeceğiz. Konunun sunumuyla açılan program, vakalarla ilgili kanıtları olduğunu iddia eden vatandaşlar ve uzmanlarla yapılan röportajlarla devam ediyor. Ayrıca, kanıt toplamak için çeşitli saha araştırma gezileri de düzenleniyor. Sezon boyunca Joe Rogan olaylara şüpheyle yaklaşan görüşü savunuyor. Program, bazı çekim hatalarının videoları eşliğinde, genel olarak İnternet'teki “Joe Rogan Deneyimi” videolarında yer alan diyalogları ve konuları temel alıyor. Cumartesi ,22 Mart saat 21:30’dan itibaren Discovery Science’ın en çok izlenen içeriklerinden biri olan «Joe Rogan Questions Everything»in yeni sezonu bu ay başlıyor!

77 Yiyecek Fabrikası (HD) İLK GÖSTERİM
MART 2014 Öne Çıkanlar Yiyecek Fabrikası (HD) İLK GÖSTERİM Konu: Çikolatalı ve kremalı Paskalya yumurtalarının geniş kitlelere nasıl ulaştığını ya da iri taneli Koşer tuzunun nasıl yapıldığını hiç merak ettiniz mi? Bu büyüleyici yepyeni sezonda, Kanada’nın en beğenilen yiyeceklerinden bazılarının imalat sırlarını keşfedeceğiz. Her patates cipsi paketinin, bira kutusunun, çikolata barın ve ekmek somununun ardında bu ürünü kitlelere ulaştıran dev bir endüstriyel üretim hattı bulunur. Her bölüm, üretim hattının perde arkasına giderek ilk ağızdan sunumlarla her zerrenin anatomisini adım adım inceliyor. Nasıl yapıldıklarını, yapım aşamalarında hangi malzemelerin ve yöntemlerin kullanıldığını göstererek Kanada’da imal edilen 4 ürünü ele alıyor. Fesleğenli sostan makarnaya, sakızdan Kanada viskisine kadar, taze malzemeleri herkesin en çok sevdiği yiyeceklere dönüştüren tuhaf ve muhteşem işlemleri keşfedeceğiz. Pazartesi ,3 Mart saat 21:10’dan itibaren

78 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

79 MART 2014 Öne Çıkanlar Café Racer 2 Tuesday, 4th March 2014 at 21:40
KONU:‘Directly responsible for today's superbikes, Café Racer refers to both a type of motorcycle and motorcyclist, who appreciates speed and good handling over comfort. Exploring the history, development and worldwide culture of the café racer, former professional superbike champions Ben and Eric Bostrom visit visionary motorcycle builders across England and America as they search for the perfect combination of style and speed. Challenging the builders to design, engineer and create their dream wheels from an older frame in the retro-style of classic café racers, the legendary Bostroms put the completed custom bike through its paces to see if it will live up to their impeccable standards. Featuring interviews with former British street racers and custom motorcycle builders, as well celebrity café racers, this exciting series embarks on a full-throttle exploration of this fascinating subculture. Tuesday, 4th March at 21:40 

80 MART 2014 Öne Çıkanlar Mega Engineering
KONU: ‘Mega Engineering' explores the extreme engineering of the future to show how today's technological advances are helping produce the buildings of tomorrow. In each episode, follow monumental construction projects and get a unique glimpse into the work that it takes to build these magnificent engineering feats. Witness the most ambitious and expensive tunnelling projects ever attempted, from the Bering Strait tunnel connecting Russia and Alaska to a massive dome in Texas 1,500 feet high and one mile in diameter. Featuring spectacular CGI graphics, ‘Mega Engineering' presents high-tech engineering obstacles and illustrates how technology is advancing to accommodate the unique requirements of these awe-inspiring structures. Saturday, 1st March at 16:25

81 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

82 JENI AND OLLY’S WEST COAST WINE ADVENTURE
MART 2014 Öne Çıkanlar JENI AND OLLY’S WEST COAST WINE ADVENTURE Konu: ‘Jeni and Olly’s West Coast Wine Adventure’ is the ultimate taste of West Coast America: fabulous food, incredible wine and delicious adventures all wrapped up in an unmissable road trip featuring the divine double act of Jeni Barnett and Olly Smith. They’re hitting the road to travel from the food lover’s destination city of Portland, Oregon, to hot foodie capital San Francisco in California. On the way Jeni and Olly are stopping off at a mix of landmark destinations and hidden gems and leaving no bottle unopened. It’s fun, high spirits and adventure all the way as our rambunctious pair meet legendary world-class wine makers and get a VIP pass into the kitchens of some stellar cooking names who’ve put Oregonian and northern Californian cuisine on the global food map. This West Coast wine adventure is turning up the heat on gastro tourism, so join Jeni and Olly for the food and wine trip of a lifetime. Premieres on Monday 3 March from 20:00

83 AMERICA’S DARK SECRETS DECLASSIFIED
MART 2014 Öne Çıkanlar AMERICA’S DARK SECRETS DECLASSIFIED Konu: The hand-picked team of investigators return to dig into the hidden corners of America. Here they uncover secrets, stories, mysteries and bizarre conspiracy theories by gaining rare access, revealing fresh evidence, performing new tests and presenting witnesses and experts never heard from before. Geoscientist Ben McGee heads to a secret location in the heartland of Kansas – a Cold War-era missile silo converted into a 15-storey, underground luxury doomsday bunker. Here, Ben meets a handful of wealthy, forward-looking individuals who will be tucked into their million-dollar luxury survival condos, waiting out the storm. Meanwhile, San Francisco disc jockey Mike Nelson gets access to his local recycling centre. He wants to find out how much of the city’s so-called recyclables really end up being re-used or if recycling is just an elaborate hoax, designed to fool the public into thinking something is being done to tackle the plastic choking our planet. Premieres on Thursday 27 March at 21:00

84 MART 2014 WHITE MAGIC Öne Çıkanlar
Konu: Dan White is on a mission to wow the unsuspecting public with his riveting and mind-blowing street magic. Dan explores new cities to take his tricks to the streets. At each new place, Dan engages, challenges and astounds locals with his illusions. His tricks build over time, culminating in a final spectacular largescale stunt that ties into an iconic location or event in the city, such as attempting to blindly navigate a car through the Hollywood hills, using nothing but his powers of clairvoyance, or burying himself in broken glass in Long Beach for six hours. ‘White Magic’ is street magic at its very best. Premieres on Friday 14 March at 20:00

85 MART2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

86 MART 2014 Öne Çıkanlar Havacılar
Konu: Ödüllü dizi 'Havacılar' dördüncü sezonuyla yeniden ekranlarınızda. Bir grup pilot ve havacılık uzmanını izleyerek sizlere nefes kesen havacılık hikayeleri sunuyor. Bu heyecanlı magazin dizisi uzman havacılık muhabirlerimizle birlikte, hem pilotları hem de havacılık heveslilerini bilgilendiren ve eğlendiren bir takım konuları ekranlarınıza taşıyacak. Dizide, yepyeni uçak tasarımlarından en son GPS teknolojilerine, kaza ve güvenlik konularında bilinçlenmeye, havayolu profillerine ve Kanada'dan Bahama adalarına kadar uçakla kaçamak yapılacak yerlere kadar herşeye yer veriliyor. 5 Mart Çarşamba saat 22:00’den itibaren

87 MART 2014 Öne Çıkanlar Ölümcül Av
Konu: 'Ölümcül Av' dizisinin yeni sezonunda, Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ve Ramblin' Rose adlı balıkçı teknelerinin mürettebatları Bering Boğazı'nın tehlikeli ve buz gibi soğuk sularına geri dönüyor. Bu gözüpek balıkçılar, tekne batıran fırtınalara ve bedenlerini mahveden çalışma koşullarına rağmen, başarılı bir avla geri dönebilmek için değerli yengeçleri avlamaya devam ediyorlar. Bu sezon, Northwestern'in kaptanı Hansen, Wizard'dan Keith Colburn, Time Bandit'deki ikiz Hillstrand kardeşler ve teknelerini satıp Cape Caution'a dönen efsane kaptan Wild Bill Wichrowski gibi eski rakiplerle boy ölçüşecek. Bu arada, filonun en genç kaptanı Elliott Neese, kendi teknesi Saga ile ava katılıyor. Öte yandan, bir başka genç kaptan Scott 'Jr' Campbell yenilenen teknesi Seabrooke ile efsane ünvanını sürdürmeye çalışıyor. Bakalım, Arktika iklimin çetin koşullarını altedip yüklü bir avla dönmeyi başarabilecekler mi, yoksa işlerini ve teknelerini ayakta tutmakta zorlanacaklar mı? 16 Mart Pazar saat 22:00’den itibaren

88 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

89 MART 2014 Öne Çıkanlar Klasik Araba Kurtarma
Konu: Klasik Araba Kurtarma adlı bu altı bölümlük yeni dizide Bernie Fineman ile Mario Pacione paslı hurdaları eski 'klasik araba' ihtişamlarına tekrar kavuşturuyorlar. Bu coşkulu ikili, ellerindeki kısa süre ve sınırlı bütçeyle hurdacıları, boş arazileri ve evlerin arka bahçelerini gezerek, yenilenme potansiyeli taşıyan döküntü arabalar arıyorlar. Ondan sonra sıra bu uyuyan canavarları yeniden canlandırmak için gerekli nadir orijinal parçaların bulunmasına geliyor. Çiftimiz ayrıca bu muhteşem arabaların tasarımcıları, üreticileri, sahipleri ve tutkunlarıyla, bu araçların hayalleri nasıl gerçeğe dönüştürdüklerini, nasıl yeni teknolojiler getirdiklerini ve niçin bu kadar başarılı olduklarını konuşuyorlar. Jaguar E-Type'dan Mini Cooper'a, Cadillac'dan MGB Roadster'a - ikilimiz, bu emekliye ayrılmış külüstürleri yenilemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama yapılan iş, bir değerlendirme uzmanını etkilemeye ve bu pırlanta arabanın üstüne şık bir fiyat konmasına yetecek mi acaba? 7 Mart Cuma saat 22:30’dan itibaren

90 MART 2014 Öne Çıkanlar Depo Avcıları
Konu: Bu çaktırmadan çekilmiş, son derece eğlendirici dizi müzayedeci Sean Kelly'nin depolama ünitelerinin içindekileri satmasını konu alıyor. Bir çok insan bu ünitelerin içinde kıymetli eşyalarını muhafaza eder. Ama bu depoların kirasını ödemeyenler kötü bir şokla karşılaşabilirler, çünkü depo sahipleri kilidi kırıp depo ünitesinin içindekileri satma hakkına sahiptir. Depo ünitelerinde 'kazanan her şeyi alır' mantığıyla yapılan müzayedelerde en yüksek fiyat teklifini veren hızlı bir kȃra ulaşır. Fakat mini depolama ünitesinin kapısı açıldıktan sonra alıcılar sadece kapısından bakıp içeriğin tamamına teklif verip vermeyeceklerine karar verirler. Dizi ayrıca, bu tür riskli alım satım oyunlarına ateşli bir şekilde katılan eski boksör Brandon Bernier ile eşi Lori'yi de izliyor. 26 Mart Çarşamba saat 19:30’dan itibaren

91 MART2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR
& MART2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

92 Minik Köpeciklerden Köpek Yıldızlara… İLK GÖSTERİM
MART 2014 Öne Çıkanlar Minik Köpeciklerden Köpek Yıldızlara… İLK GÖSTERİM KONU: Yardıma muhtaç köpekleri, mutlu bir yuvada yeni bir hayata hazır, iyi eğitilmiş ve duygusal açıdan dengeli evcil hayvanlara dönüştüren bu realite şov onlar için bir dönüm noktası… Yeni Zelanda’da her yıl binlerce hayvan atılıyor ya da terk ediliyor. İstismar edilmiş, atılmış, hasta olmuş veya açlıkla pençeleşen ve bütün bunların sonucunda duygusal ve davranışsal açıdan birtakım sorunlar yaşayan bu hayvanlardan pek çoğuna yeni bir yuva bulmak çok zor olabiliyor. Mark Vette ve “Animals On Q”daki hayvan davranış bilimi uzmanlarından oluşan ekibi, hayvanları sahneye hazırlıyor. Tüm bu zavallı köpek yavrularının içinde saklı olan star ışığına tanık olacağız. 3 Mart Pazartesi saat 18:45’den itibaren

93 MART 2014 Öne Çıkanlar Vahşi Dostum
İLK GÖSTERİM KONU: Bu programda, insanlarla duygusal ve ebedi bir bağ kurmuş sıra dışı vahşi yaratıklarla ilgili dokunaklı yepyeni hikâyeler izleyeceğiz. İlk ağızdan ifadelerle yeni keşfedilmiş arşiv görüntüleri, canlandırmalar, aile fotoğrafları, yıldızların gerçek hayvanlarla buluştuğu videolar eşliğinde aktarılan, sadakate ve adanmışlığa dair bu destansı hikâyeler, insanlarla hayvanlar arasında kurulan güçlü bağın, türler arasındaki farkı ortadan kaldırarak hayatları sonsuza dek değiştirebileceğini kanıtlıyor. Filleri biberonla besleyip iyileştiren Daphne Sheldrick ile tanışacağız. Öksüz buzağı Aisha türler arasındaki farkı ortadan kaldıran bir bağ kurarak Daphne’nin hayatını sonsuza dek değiştiriyor. Öte yandan, Mike Condy’nin babası, Afrika’daki en tehlikeli hayvanlardan birini eve getiriyor. Rupert adındaki bir aylık gergedan, aileyle akılalmaz derecede yakın bir bağ kuruyor. 12 Mart Çarşamba saat 20:10’dan itibaren

94 MART 2014 Öne Çıkanlar Hayvan Doğum Servisi
İLK GÖSTERİM Konu: Doğum yapan kaplan, zebra, gergedan ve fillerin yakın görüntülerini yakalamak için, inler, ağıllar ve bakıcılar özel kameralarla donatılıyor. Hayvanat bahçesindeki hayvanların çoğalmalarına dair İngiltere’nin en azimli programlarında, inanılmaz yavruların dünyaya gelmesinde kullanılan en son teknolojileri izleyeceğiz. Son derece tatlı ve hayranlık uyandıran hayvanların yanı sıra, olası çiftleri bir araya getiren “çöpçatanlar”dan yavru aslanlara görgü kurallarını öğretenlere kadar, hayvan doğumu ve yetiştiriciliği alanlarında çalışan uzmanlarla tanışacağız. İki genç çita ilk görüşte birbirine âşık mı olacak? Kaygan bir denizaslanını sağlık taramasından geçirmek için kaç veteriner gerekecek? İşler planlandığı gibi gitmediğinde, bakıcılar öksüz yavruları ameliyat ederek, biberonla besleyerek ve onlara anne bularak kurtarmaya çalışıyor. 25 Mart Salı saat 19:40’dan itibaren

95 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

96 Burada Araba Sürülür Mü? ILK GOSTERIM
MART 2014 Öne Çıkanlar Burada Araba Sürülür Mü? ILK GOSTERIM Konu: ‘Sunucumuz Andrew Younghusband dünyanın en kötü trafiğine sahip şehirlerde araç kullanmanın doğurduğu tehlikeleri araştırıyor. İlk sezonda Delhi, Meksiko, Bangkok, Lima, Manila ve Moğolistan’ın başkenti Ulan Batur’a doğru yolculuk edeceğiz. Andrew 1 saat süren her bölümde; taksi şoförleri, kamyoncular, trafik memurları ve halktan bu trafik keşmekeşlerinde yolunu bulmayı ve hayatta kalmayı öğreniyor. Çoğumuzun bir tur otobüsüne atlayacağı şehirlerde Andrew cesurca şoför koltuğuna atlıyor. Bu programda, taksi parası almaktan teslimat yapmaya ve Asya’nın en dar pazarlarından birinde yolunu bulmaya kadar, her şehrin kalbine yapılan enerji yüklü yolculukları izleyeceğiz. Çarşamba 12 Mart saat 22:00’den itibaren 

97 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

98 MART 2014 Öne Çıkanlar Bataklık Cinayetleri
ABD’nin güneydoğu eyaletlerinde, sıcaklık, nem ve mükemmel gizlenme yerleri, karanlık ve alçak amaçlar için ideal bir ortam oluşturur. Bulanık sular sırları mezara kadar götürürken çamur deryaları ve yosun kaplı ağaçlarla çevrili bataklıklar, nehir kolları ve eski rıhtımlar cinayete zemin hazırlar. Bu dizi, Louisiana’nın bataklıklı nehir kolundan Oklahoma’nın Büyük Cherokees Gölü’ne ve hatta Georgia’nın, Teksas’ın, Florida’nın ırmak ve göllerine kadar uzanan bulanık suların bile sırları er ya da geç gün yüzüne çıkardığını kanıtlayacak. Sıcak, nemli bataklıklar, cesetleri saklamak için biçilmiş kaftandır. Investigation Discovery’nin bu yepyeni dizisinde, en karanlık sırları barındıran yosun kaplı ağaçlar, çıkmaz yollar, eski rıhtımlar ve tropikal ormanları keşfedeceğiz. 4 Mart Salı saat 22:50’den itibaren

99 Adaletsizlik Dosyaları: Şüphe Maskesi Altında
MART 2014 Öne Çıkanlar Adaletsizlik Dosyaları: Şüphe Maskesi Altında Aralık 2008’de, ailesinin garajına giden yolda bir Teksas polis memuruyla karşılaşan Robert “Robbie” Tolan vurularak öldü. Yanlışlıkla çalıntı bir aracı kullandığından şüphelenilen Tolan, vurulduğu sırada silahsızdı. Ayrıca, söz konusu araba da kendisine aitti. Film yapımcısı Keith Beuchamp, ırksal profillemeye ve adli hatalara örnek teşkil eden, 17 yaşındaki Trayvon Martin’in vurulması ve çeşitli diğer olaylar arasındaki bağlantıyı ortaya koyacak 24 Mart Pazartesi saat 22:50’de

100 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

101 MART 2014 Öne Çıkanlar STEVE IRWIN’İN İZİNDE
Konu: Stece Irwin’in 2006 yılında bir iğneli vatoz tarafından öldürülmesinin ardından eşi ve çocukları onun kurduğu hayvan parkını geliştirmeye devam ediyorlar. Parkın bakıcılarıyla birlikte nesli tükenmekte olan ya da zor koşullarda yaşayan hayvanları koruma altına alıyorlar. 10 MART’TAN İTİBAREN PAZARTESİ’DEN CUMA’YA 21:10’DA

102 HAYVANLAR ALEMİNİN STARLARI AB ÖZEL YAPIMI
MART 2014 Öne Çıkanlar HAYVANLAR ALEMİNİN STARLARI AB ÖZEL YAPIMI Konu: KADINLAR AYI ÖZEL PROGRAMI “Tehlikeli Görev: Hélène Ségara Laos fillerinin yardımına koşuyor” ANIMAUX Mart ayını kadınları ayı ilan ediyor! Her Cumartesi 18:50’de ayrıcalıklı dişi hayvanlara ve dünyayı dolaşarak tehlike altındaki hayvanlara yardımı kendine amaç edinen ünlü Fransız kadınlarla yapılan gezilere ayrılan belgeseller Tehlikeli Görev’de ekranlara gelecek. 1 MART’TAN İTİBAREN HER CUMARTESİ 18:50’DE

103 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

104 MART 2014 Öne Çıkanlar DÖRT TEKERLE KÜBA 9 MART PAZAR 21:30’DA
KONU: Birbirinden güzel manzaraları, canlı dansları, kaliteli romu ve enfes purolarıyla tanınan Küba’nın bir başka özelliği de sokaklarının alımlı Amerikan arabalarıyla dolu olmasıdır. Adada 50’li yıllardan kalmasına rağmen oldukça bakımlı ve farklı renklerde Chevrolet, Ford ya da Pontiac türü modeller bulmak işten bile değil. Bu sıradışı arabalar ziyaretçileri eskilere götürmesini biliyor. Bu belgeselde hem başkent Havana’yı hem de ülkede eski modellerle yapılan araba yarışlarını keşfedeceksiniz. 9 MART PAZAR 21:30’DA Tekrar yayın: Pazartesi 21:30’da

105 AMA MONSTER ENERGY SUPERCROSS SADECE AB MOTEURS’DE
MART 2014 Öne Çıkanlar AMA MONSTER ENERGY SUPERCROSS SADECE AB MOTEURS’DE Konu: Yılın en önemli şampiyonalarından biri olan AMA MONSTER ENERGY SUPERCROSS 2014 AB MOTEURS’de! 17 yarışlık turnuvada 450 cc kategorisinin en iyi Supercross pilotları pistte mücadele veriyor. Şampiyonanın sonunda sadece 3 pilot şampiyonluk kürsüsüne çıkacak. Mart ayındaki yarışlar Indianapolis, Detroit ve Toronto pistlerinde yapılacak. HER CUMARTESİ 11:00’DE

106 NASCAR SPRINT CUP SERIES 2014 SEZONU TV’DE İLK DEFA
MART 2014 Öne Çıkanlar NASCAR SPRINT CUP SERIES 2014 SEZONU TV’DE İLK DEFA Konu: Nascar yarışları Mart ayında da devam ediyor! ABD’nin en sevilen araba yarışlarında pilotlar yeni bir sezonun heyecanını yaşıyorlar. Efsanevi Daytona pistinde açılan 2014 sezonunda Mart ayının ilk yarışı Phoenix, Arizona’da yapılacak. Bakalım bu sezon 2013 şampiyonu Jimmie Johnson’ı tahtından hangi pilot indirecek? HER PAZAR 20:30’DA

107 MART 2014 ÖNE ÇIKAN PROGRAMLAR

108 MART 2014 Öne Çıkanlar IN THE GIGGLE PARK
Konu: İki meraklı çocuk oyun alanında yakın-uzak, açık-kapalı gibi bir çok farklı kavramı keşfediyorlar. Bir yandan öğrenirken diğer yandan eğlenmeyi ve gülmeyi de ihmal etmiyorlar! 3 Mart’tan itibaren hafta içi her gün


"Mart 2014." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları