Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Film Gösterimi : 06.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Film Gösterimi : 06.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake."— Sunum transkripti:

1 Film Gösterimi : 06.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake Gylienhaal, Gemma Arteton Filmin süresi : 111 dakika Filmin özeti : Karayip Korsanları Üçlemesi ruhu bu filmle devam ediyor! Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films, sizi gizemli Pers topraklarına do ğ ru e ğ lenceli, aksiyon ve macera dolu bir yolculu ğ a çıkarıyor! Deli dolu prens (Jake Gyllenhaal) ve gözüpek prensesin (Gemma Arteton), sahibine zamanı geri alma ve dünyayı yönetme üstünlü ğ ünü sa ğ layan sihirli bir hançeri korumak için biraraya gelmeleriyle, zamana karşı bir yarış başlar.

2 Film Gösterimi : 13.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Gerçe ğ in parçaları Oyuncular : Yönetmen. Debra Granik ;senaryo by Debra Granik & Anne Rosellini ; yapımcı.Anne Rosellini, Alix Madigan- Yorkin Filmin süresi : 95 dak. Filmin özeti : 4 dalda Oscar ödülü adayı filmde 17 yaşındaki Ree Dolly hapishaneden kısa bir süre önce şartlı tahliye ile çıkıp evlerine ipotek ettirdikten sonra gizemli bir şekilde ortadan kaybolan babasını bulmak için Ozark da ğ larına do ğ ru yola koyulur.Her ne kadar bir ip ucu bulmak için tüm yakınlarını ve akrabalarını ziyaret etse de,herkes adeta sessizllij yemini etmiş gibi Ree’yi geri çeviriri.Babası hakkındaki şok edici gerçe ğ i ö ğ renmek için REE, hayatını tehlikeye atmak zorunda kalacaktır.

3 Film Gösterimi : 20.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Elm soka ğ ında kabus : Uyumak öldürür Oyuncular : New Line Cinema presents ; Platinum Dunes production ; directed by Samuel Bayer ; produced by Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ; screenplay by Wesley Strick and Eric Heisserer ; story by Wesley Stric Filmin süresi : 91 dakika Filmin özeti : Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını cehennme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldü ğ ünde rüyanın aslında gerçek oldu ğ unun ve hayatta kalmanın tek yolunun ise uyanık kalmanın oldu ğ unu farkederler. Geçmişlerinde işledikleri hatanın cezasını çekmelerinin zamanı gelmiştir. Kurtulabilmek için iç dünyalarında şimdiye kadar gördükleri en dolambaçlı kabuslardan birine dalarlar. Bu korku klasi ğ inin yenilenmiş güncel versiyonunda Jackie Earle Haley efsanevi cani Freedy Krueger rolüyle karşınızda.

4 Film Gösterimi : 27.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Gri kurt : Bu bir ölüm kalım savaşıdır. Oyuncular : yöneten ve yazan Joe Carnahan Filmin süresi : 112 dakika Filmin özeti : Vahşi do ğ anın tam ortasında, dondurucu havada aç kurtlarla karşı karşıyalardı.Kaderlerine karşı çıkarak hayatta kalmak için ölümüne savaştılar.Gri Kurt2ta Liam Neeson, uçakları Alaska’nın ücra ve ıssız bir bölgesine düşen bir grup petrol işçisine liderlik ediyor.Aldıkları ölümcül yaralar ve acımasız hava şartlarıyla başa çıkmaya çalışan kazazedelerin, öldürücü so ğ uktan ve vahşi aç kurtlardan kurtulabilmek için sadece birkaç günleri vardır.


"Film Gösterimi : 06.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları