Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar. - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar. - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı."— Sunum transkripti:

1 Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar

2 - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı kullanmanız için verilmiştir.

3 - Tabletinizi okulda şarj etmeyiniz. - Ders esnasında öğretmeniniz istemediği müddetçe tabletinizi kapalı tutunuz.

4 -Yakın bir süre sonra öğrenciler için sınıflardaki hızlı fiber internet bağlantısı aktif olacaktır. Okul internet ağına bağlanmaya çalışmayınız.

5 - Tabletlere yüklenen ders dışı etkinlikler öğrenci sorumluluğundadır.

6 Garanti Dışı Durumlar Garanti Dışı Durumlar

7 -Güvenli olmayan ve izin verilmemiş yazılımların neden olduğu hasar ve arızalar, root atma,tablet yazılımını değiştirmeye çalışma.

8 - Şarj girişinin yanlış takılması sonucu şarj girişinin kırılması -Ürünün kasa veya iç aksamlarının herhangi bir darbeye maruz kalması sonucu gözle görünen veya görünmeyen iç ve dış aksamlarında hasar oluşması,

9 -Cihazın çalınması -Cihazın hatalı taşımaya, neme ve ıslaklığa, aşırı sıcak ve soğuk gibi çevre şartlarına maruz bırakılması

10 -Ürünün firma tarafından yetkilendirilmemiş kişiler tarafından açılması veya onarılması, ihmal, kaza, bozma, uygun olmayan montaj ve bağlantılar nedeniyle hasar görmesi,

11 - Besin veya sıvı maddelerinin ürün üzerine dökülmesi, kimyevi maddelere maruz bırakılması,

12 -Garanti dışına çıkan ürünün tüm tamir masrafları kullanıcıya aittir. -Bir arıza olması durumunda garantiye giderken kutulu olma şartından dolayı Tablet kutularını evde muhafaza ediniz.

13 Kayıp Çalıntı Durumunda Yapılması Gerekenler

14 -Cihazınız okul dışında çalındı ise, cihazın çalındığına dair polis eşliğinde tutanak tutturunuz. -Cihazınız okul içerisinde çalındı ise, Okul Müdürü, Okul Müdür Yardımcısı, BT Rehber Öğretmeni ve velinin bulunduğu bir komisyon oluşturularak tutanak tutulması, tutanağın ilgili yere eklenmesi zorunludur.

15 - Son


"Tablet Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar. - Bu tablet sizin adınıza sisteme kayıtlıdır ve merkezi olarak takip altındadır.Bu ürün size eğitim amaçlı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları