Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dünyanın en güzel tren yolculukları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dünyanın en güzel tren yolculukları"— Sunum transkripti:

1 Dünyanın en güzel tren yolculukları
Tren ile uzun seyahat huzurlu ve dinlendirici olmayabilir. Hızlı değildir ve sürekli ses vardır. Fakat, harika seyir imkanı verir. İşte, en güzel tren seyahatleri ;

2 California Zephyr Chicago: Amerika Birleşik Devletlerinin en uzun tren hattı olan California’dan başlayan bu gezide, Nevada, Colorado Nehri ve Rocky dağları destansı bir şekilde trenin güzergahındadır. Sadece 2013 yılında bu hat, 376 bin yolcu taşıdı. Amerika’nın doğal güzelliklerini keşfetmek için harika bir seyahattir.

3 Vancouver ve The Rocky Mountaine: Batı Kanada’da yükselen Rocky Dağlarını seyretmenin en güzel yolu bu hatta çalışan tren ile seyahat etmektir. Bu tarihsel rota, Kanada Pasifik Demiryolunun tamamlanması ile daha da yoğun ilgiye maruz kalmaktadır. Ayrıca trenlerde Goldleaf Hizmet Ödüllü şefler ile hazırlanan yemekler muhteşemdir.

4 Glacier Express St. Moritz : Glacier Express, İsviçre üzerinde seyahat eder. St. Moritz’den kalkarak Davos veya Zermatt’a yedi saatlik bir yolculuk yaparak İsviçre Alplerinden geçer. Dünyanın en yavaş ekspres trenidir, bu nedenle muhteşem manzaranın tadı çıkarılır. Tren, yolculuğu boyunca, tam 91 tünel ve 291 köprü üstünden geçer.

5 Oslo’dan Bergen’e, Bergen yolculuğu: Norveç içinde yol alan bu tren 500 kilometrelik yolculuğu ve nefes kesen manzaraları ile meşhurdur. Norveç fiyortlarını gözlemlemek bu yolculukta mümkündür ve bu nedenle de turistik bir tren yolculuğu kabul edilir. Dünyanın en dik tren yolculuğu bu hatta yapılır.

6 Sibirya, Vladivostok demir yolu: Bu tren yolu Rusya’nın görülebilecek en önemli tren hattıdır. Asya-Avrupa hattı arasında en uzun demiryoludur. Moskova-Pekin veya Mançurya-Pekin arasında seçim yapılabilir. Yaklaşık gün arasında süren bir tren yolculuğudur.

7 Venedik, Londra Orient Express: Orient Ekspress, yılları arasında dünyanın geçmişteki en meşhur tren yolculuğudur. Şimdi bu yolculuk, İtalya’da başlayarak son durağı Londra olacak şekilde planlanıyor. Görkemli kabinlerde, her türlü konforun karşılandığı bu yolculuk, Avrupa’nın en zengin ve ünlülerini ağırlar.

8 Maharaja Express: Maharaja Express, birinci sınıf konaklama hizmeti veren bir tren yolculuğudur. Son derece lüks olan bu tren yolculuğu Yeni Delhi ile başlar ve Agra, Jaipur hattını kullanarak tekrar Yeni Delhi’ye döner

9 Cape Town, Salaam tren hattı: Avustralya’nın iç kesimlerini keşfeden bu tren yolculuğu,
3 gün sürer. Nitmiluk National Park içinden geçtiğinden manzaralar harikadır. Bunaltıcı sıcaktan kaçmanızı sağlayarak mükemmel gün batımları ve fotoğraflık manzaralar sunar.


"Dünyanın en güzel tren yolculukları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları