Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Öğretmen-Veli İşbirliği İçin Web Tabanlı Platform Projesi

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Öğretmen-Veli İşbirliği İçin Web Tabanlı Platform Projesi"— Sunum transkripti:

1 Öğretmen-Veli İşbirliği İçin Web Tabanlı Platform Projesi

2 Öğretmen-Veli İşbirliği İçin Web Tabanlı Platform Projesi
Türk Eğitim Sisteminde öğretmen-veli iletişimi en önemli sorunlar arasında yer almaktadır. Bu sorunları gidermek amacıyla öğretmen-öğrenci iletişimi için daha kapsamlı ve kullanışlı bir web tabanlı platformun etkili olacağı düşünülmektedir.

3 Projenin Amacı Türk Eğitim Sisteminde öğretmen-veli iletişimini artıracak web tabanlı platform tasarlamak ve değerlendirmektir.

4 Projenin Hedefleri Eğitim sürecine velinin aktif katılımını sağlamak.
Çocuğun gelişim ve uyumunda etkili bir işbirliği yapmak. Öğretmen ve veli arasında etkili iletişim imkânı sağlamak. Veli toplantılarında veliyi rahatsız eden durumların ortadan kaldırılarak öğretmen-veli işbirliğinin daha işlevsel hale getirilmesini sağlamak, İşbirliği sürecinde zaman tasarrufu sağlamak. Eğitimde verimliliğin sağlanarak öğrenci başarısını artırmak. Velileri çocuklarının gelişimine nasıl katkı yapabileceklerine dair bilgilendirmek.

5 Projenin Yöntemi Bu proje herhangi bir ilköğretim okulunda bir öğretmen, bir sınıf mevcudu kadar öğrenci ve bu öğrencilerin velileri üzerinde uygulanacaktır. Ayrıca projemiz iki aşamada gerçekleşecektir. Birincisi ortamın tasarlanması, diğeri ise değerlendirilmesidir. Proje aşamaları addie modeli takip edilerek tamamlanacaktır.

6 Projenin Aşamaları 1.Aşama: Ortam Tasarımı
Analiz Tasarım Geliştirme Uygulama Değerlendirme 2.Aşama: Ortam Değerlendirilmesi Örneklem Çalışma Süresi Verilerin Analizi Verilerin Raporlaştırılması

7 Projenin Ekibi Barış ALTUNEL Elif KELEŞ Esin DURNA Hakan ÇITANAK
Kevser KIZILTUĞ Mesut AYAZ Yeşim HİÇYILMAZ

8 Projenin İş Bölümü


"Öğretmen-Veli İşbirliği İçin Web Tabanlı Platform Projesi" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları