Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan Şevval KATIRCI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan Şevval KATIRCI."— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan Şevval KATIRCI

2 KURGU KUŞAĞI ETKİNLİK: Hayallerimdeki değişim ve gelişim
ODAK NOKTASI: Düşüncelerimizdeki değişim ve gelişim

3 İSTEDİĞİN SAÇ MODELİNİ VE SAÇ BAKIMIBNI KISA SÜREDE YAPAN TARAK
ÖZELLİKLER Saç bakımı yapar Saçı temizler Saça şekil verir Saçı istediğin modele getirir Saçın boyunu ayarlar Her şekilde toka üretir Müziklidir Kafatasına masaj yapar Saçı boyar Ekrandan saç modeli seçilebilir Boyut değiştirebilir Sahibinin sesiyle çalışır Boya çıkarıcı sıvı içerir Taşınabilir Bit ve sirkelerden kurtulmamızı sağlar Saçı güçlendirir

4 Özellikleri çalıştırır (kesim-boya-köpük
Köpük vericiler Saç modelleri Sağ-sol tuşları Saç şekillendirici Özellikleri çalıştırır (kesim-boya-köpük

5 mikrofon hoparlör Tokaya dönüşebilir Saç şekillendirici Saat ayarlı Saçı keser Saçı uzatır

6 Şekloş pil Açma-kapatma düğmesi Usb girişi

7 Hayal listem Seçilen saç modelini yapan tarak
Aklından geçenleri yazan kalem Işınlanma Aklından geçen her şeyi yapan rabaot İnsanların düşüncelerinin okunmasını sağlayan cihaz Kaybolan eşyaların bulunmasını sağlayan araç İçine her şeyi alabilen kalemlik Her ayağa olabilen ayakkabı Banyoda her türlü isteği yapan (kese-köpük-su) robot Her şeyi kaydedebilen kalem Yemek ısıtabilen laptop Kendi kendine yazabilen kalem Işınlayan kolye

8 GÜNLÜKLERİM

9 GÜNLÜK-1 Sevgili günlük bu derste kurgu kuşağına geçtik. Derste bir hayal listesi oluşturduk ben birçok hayal söyledim.bu söylediklerimin arasında en çok tarak hoşuma gitti. Bu tarağın çalışan bayanlar için faydalı olacağını düşünüyorum.

10 GÜNLÜK-2 Biz bu derste diğer gurubun dersine katıldık. O grupla birlikte perspektif kurallarına göre nasıl resim çizildiğini öğrendik.bu şekilde üç boyutlu çizmek güzel ama bana göre teker teker cetvelle çizmek zor. Bununla ilgili bir oda çizik ve onun içine üç boyutlu eşyalar yerleştirdik.

11 GÜNLÜK-3 Sevgili günlük bu derste de kendi grubumuzla birlikte perspektif işledik. Ben bu derste perspektifin o kadarda zor olmadığını gördüm buna çok sevindim çünkü gerçekten üç boyutlu çizmek çok güzel. Daha güzel gözüküyor.

12 GÜNLÜK-4 Sevgili günlük bu derste günlüklerimizi okuduk. Bazılarına kötü yazmışın bazılarına da güzel yazmışın dedi.ben bu güzel yazanların arasındaydım bu benim hoşuma gitti. Daha sonra herkes yapmayı düşündüğü hayalini söyledi.

13 GÜNLÜK-5 Sevgili günlüğüm bu gün derste bilgisayardan teknolojik çalışmalar izledik bana göre hepsi güzeldi ama hepsi tek yönlüydü benim yaptığım hem saç bakımından hem de zaman bakımından etkiliyor.hayalim hakkına derste bazı arkadaşlarımın yorumlarını aldım bazıları güzel yorum yaptı bazıları da kötü yorum yaptı çünkü onların işine çok fazla yaramıyor. Öğretmen derste bazı arkadaşlarımızı yanına çağırdı ve onlara not attı beni de çağırmasını isterdim çünkü benim her şeyim tamdı.

14 GÜNLÜK-6 Bu derste öğretmenimiz yoktu biz de ilk ders kendi sınıfımızda çalıştık ben resimlerimi geliştirdim tarağımın her şekilde görünüşlerini çizdim ve açıkladım. İkinci ders diğer gruba katıldık o grupta çizim yapıyormuş biz de onlarla birlikte yaptık.

15 GÜNLÜK-7 Bu derste öğretmen dosyalara baktı ve not attı benim hiç eksiğim yoktu. Gösteren bazı arkadaşlarımızda panolarını sundular öğretmen bunlardan yola çıkarak bjze bir hikaye anlattı bu hikaye benim çok hoşuma gitti. Sonra tekrar arkadaşlarımız ın panolarına yorum yaptık. Bazı arkadaşlarımınki güzel ve değişik olmuştu.


"Hazırlayan Şevval KATIRCI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları