Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip “Log In” kutucuğunu tıklayın. Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip “Log In” kutucuğunu tıklayın. Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir."— Sunum transkripti:

1 Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip “Log In” kutucuğunu tıklayın. Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir. Client Center’ e Giriş

2 Veri tabanlarınızı yönetmek için “Data Management Home” linkine tıklayın Client Center Giriş Sayfası

3 Bu veri tabanında bulunan ve abone olunan dergilerin linklerini liste halinde görmek için tıklayın Bu veri tabanına ait ve abone olunan dergilerin listesini, ISSN numaralarını ve tarihlerini görmek için tıklayın Yeni bir veri tabanı eklemek veya araştırmak maksadıyla; dergi, kitap, veri tabanı, yayıncı adına göre detaylı arama, ISSN/ISBN numarasına göre ya da genel arama yapmak için size uygun olan seçenekleri işaretleyip aramayı başlatmak için yeşil kutucuğu tıklayın Veri Yönetimi Giriş Sayfası

4 Veri tabanını ekleyebilmek için “Edit Satus” kutucuğunu tıklayın. Abone olmak istediğiniz veri tabanını işaretleyip, sol üst köşedeki kutucukta “Subscribed” i seçip “Save” kutucuğunu tıklayın Veri tabanı ayrıntıları için sayıların üstünü tıklayın Veri Tabanı Ekleme ( 1. Yol )

5 Veri tabanını ekleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır. Bilgilerin güncellenmesi nedeniyle veri tabanı 24 saat içinde aktif hale gelecektir. Veri Tabanı Ekleme ( 1. Yol )

6 Veri tabanını eklemek için arama sonuçlarında eklemek istediğiniz veri tabanının isminin üzerini tıklayın “Edit” kutucuğunu tıklayın Veri Tabanı Ekleme ( 2. Yol )

7 Aşağıdaki menüden “Subscibed” i seçip sağ taraftaki “Save” kutucuğunu tıklayın Veri Tabanı Ekleme ( 2. Yol ) Veri tabanını ekleme işlemi başarıyla tamamlanmıştır. Bilgilerin güncellenmesi nedeniyle veri tabanı 24 saat içinde aktif hale gelecektir. “Edit” kutucuğunu tıklayarak bu veri tabanı için ayarlar sayfasına gidebilirsiniz.

8 Veri yönetimi giriş sayfasında sağ taraftaki “Edit Status” kutucuğunu tıklayın Kaldırmak istediğiniz veri tabanı veya veri tabanlarını işaretleyin. Menüden “Not Tracked” i seçip sağ taraftaki “Save” kutucuğunu tıklayın Veri Tabanı Kaldırma

9 Veri tabanını kaldırma işlemi başarıyla tamamlanmıştır. Veri Tabanı Kaldırma


"Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip “Log In” kutucuğunu tıklayın. Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları