Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kadın Beyni Kadınların sıkça kullandıkları beyin bölümleri ile ilgili detaylı ve kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını burada sunuyoruz * Bu araştırmanın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kadın Beyni Kadınların sıkça kullandıkları beyin bölümleri ile ilgili detaylı ve kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını burada sunuyoruz * Bu araştırmanın."— Sunum transkripti:

1 Kadın Beyni Kadınların sıkça kullandıkları beyin bölümleri ile ilgili detaylı ve kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını burada sunuyoruz * Bu araştırmanın 21 yaş üzeri kadınlar için, %97.99 oranında doğru olduğu ispatlanmıştır

2 . . Metal, mücevher & para dedektörü Araba kullanabilme yeteneği.
Doğum günü & özel günler hatırlama yeteneği . Sürekli alışveriş yapma isteği oluşturan bölüm Söylenti ve dedikodu üretim merkezi Ayakkabı alma isteğini körükleyen bölüm Başağrısı üretim merkezi Erkeğin yaptığı kötü şeyleri algılama merkezi . Erkeğin yaptığı iyi şeyleri algılama merkezi Sekse başlama isteği Telefonla konuşabilme yeteneği Dır dır, sızlanma, bitmeyen istekler, tehdit, şantaj . Her şeyi son anda hatırlayabilme 2 saatten önce hazırlanma, dakik olma, para biriktirme, kocayı besleme, arabanın yağına ve benzinine bakma, telefon numaralarını akılda tutma gibi faaliyetleri içeren mikroskopik bölgeler Kilo alma kompleksi oluşturan bölüm Diyet yapma.

3 Şimdide bir erkek beyninin faaliyetlerini görelim

4


"Kadın Beyni Kadınların sıkça kullandıkları beyin bölümleri ile ilgili detaylı ve kapsamlı bir araştırmanın sonuçlarını burada sunuyoruz * Bu araştırmanın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları