Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KADIN SİTESİ En iyi kadın sitesi olmak için söz veriyoruz!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KADIN SİTESİ En iyi kadın sitesi olmak için söz veriyoruz!"— Sunum transkripti:

1 KADIN SİTESİ En iyi kadın sitesi olmak için söz veriyoruz!
’Kadınsan anlamlısın’

2 En iyi kadın sitesi nasıl olmalı?
Site içersindeki yazılar özgün olmalı. Videoları kendine ait olmalı. Alıntı yaptığı kaynağı belirtmeli Teknolojik alt yapısı iyi olmalı Her gün güncellenmeli,yeni şeyler eklenmeli Bilimsel dayanağı olmayan şeylere yer vermemeli Yazılan konular yeterli ve doyurucu olmalı

3 En iyi kadın sitesi -makyaj
Alanında uzman kişilerin yer aldığı makyaj videoları çektik ve yayınladık. Yeni konularla yeni makyaj videoları çektik yakın bir zamanda yayınlayacağız. Yazılarımızın hepsi, uzmanlarımızın kaleme aldığı özgün konulardan oluşmaktadır. Yurtdışı trend konuları takip ediyor ve düzenli olarak makyaj sayfasını güncelliyoruz. Amacımız,kadınlara doğru makyaj bilgileri vermek.

4 En iyi kadın sitesi-cilt bakımı
Bilimsel ve etkinliği kanıtlanmış doğal cilt bakımı konularına ağrılık veriyoruz. Gereksiz ve aşırı cilt bakım ürünü kullanımını önlemeye çalışıyoruz. Doğru cilt bakımı için videolar yayınladık. Sizin için uygun cilt bakım ürününü bulmanıza yardımcı olmak için ürün deneme sayfası ekledik. Kadın cilt bakımı için doğru öneriler sunmaya çalışıyoruz.

5 En iyi kadın sitesi-diyet
Yazılarımızın tamamı bilimsel verilerden oluşmakta. Diyet için sağlığınızı riske atmanızı önlemeye çalışıyoruz. Doğal beslenmeyi teşvik ediyoruz. Diyeti sadece kilo vermek değil,bir yaşam tarzı olarak ele alıyoruz. Kadınlara hızlı kilo vermek için değil,sağlıklı kilo vermek için tavsiyelerde bulunuyoruz.

6 En iyi kadın sitesi -fitness
Hiçbir kadın sitesinde olmayan fitnes videoları ekledik. Bilimsel ve doğruluğu kanıtlanmış özgün spor ve fitness yazılarına ver veriyoruz. Sporu kadın yaşamının bir parçası yapmayı hedefliyoruz.

7 En iyi kadın sitesi-ilişkiler
Kadınların ilişkilerinde değerlerini korumalarına yardımcı olacak bir bakış açımız var. Tüm yazılarımız orijinal ve bilimsel. Kadınların sağlıklı ilişkiler kurama ve yaşatmalarına destek olmak istiyoruz. ‘’Bakımlı ve duyarlı kadın’’ bakış açımız.

8 En iyi kadın sitesi-iş hayatı
İş hayatı sayfası kapsamlı olan tek kadın sitesiyiz. Kadının çalışma hayatında daha çok yer almasını hedefliyoruz. Kadınların kariyer yapmasını teşvik edecek bilimsel destekler sunuyoruz. Kadınların sağlıklı ve başarılı iş kadını olmaları için özgün ve bilimsel yazılar ekliyoruz.

9 En iyi kadın sitesi- moda
Güncel modayı takip ediyoruz. Kadınların moda uğruna gereksiz tüketim yapmalarını önlemeye çalışıyoruz. Kadınların şık ve bakımlı olması için özgün yazılar ekliyoruz. Modayı kadın yaşamının doğal bir parçası yapmayı hedefliyoruz.

10 En iyi kadın sitesi Özetle,Kadınla ilgili her konuda EN İYİ KADIN SİTESİ olmayı hedefliyoruz! Görüş,öneri,yorumlarınız bizim için değerli. Sloganımız; ‘’KADINSAN ANLAMLISIN’’


"KADIN SİTESİ En iyi kadın sitesi olmak için söz veriyoruz!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları