Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YARIN SİZDEYİZ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YARIN SİZDEYİZ."— Sunum transkripti:

1 YARIN SİZDEYİZ

2

3 PROJENİN GEREKÇESİ Okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesine, uygulamaya konulan “Değerler Eğitimi, Okullar Hayat Olsun, Kastamonu’yla Okumak ve Başarıya Bir Adım” projelerin öğrenci ve veliler üzerinden evlere sokaklara transfer edilmesine ve daha nitelikli eğitim-öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesine duyulan ihtiyaç.

4

5 PROJENİN ÖZETİ Okullarımızda eğitim gören öğrencilerin başarıları/başarısızlıkları örnek ya da olumsuz davranışları, velilerin okula ilgileri dikkate alınarak ailelerin çalışma koşullarına göre, belirlenen tarihlerde ev ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Ziyarete giden görevlilerce uygulamaya konulan diğer projelerde gündeme getirilerek gerekli görüşmeler yapılacak, ziyaret değerlendirme formu doldurulup proje sorumlularına teslim edilecektir. Formlar incelenip değerlendirilerek gerekli önlemler alınacaktır. Okullarda veli günleri tertip edilecek ve okul-aile birliklerinin de destekleriyle veliler konuk edilecek ve iletişimin ikinci aşaması gerçekleştirilmiş olacaktır.

6

7 PROJENİN AMACI VE HEDEFLERİ
Okul-aile iş birliğini güçlendirmek ve uygulamaya konulan ‘’Değerler Eğitimi, Okullar Hayat Olsun, Kastamonu’yla Okumak ve Başarıya Bir Adım ‘’ projelerini öğrenci ve veliler üzerinden evlere sokaklara transfer ederek eğitim-öğretimdeki kalite artışına katkı sağlamak.

8

9

10


"YARIN SİZDEYİZ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları