Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYDARPAŞA İÇİN ACİL DUYURU VEÇAĞRI!. Anadolu'nun İstanbul'a giriş kapısı olan tarihi Haydarpaşa Garı ve çevresi, Anadolu coğrafyasının insanlarına ve.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYDARPAŞA İÇİN ACİL DUYURU VEÇAĞRI!. Anadolu'nun İstanbul'a giriş kapısı olan tarihi Haydarpaşa Garı ve çevresi, Anadolu coğrafyasının insanlarına ve."— Sunum transkripti:

1 HAYDARPAŞA İÇİN ACİL DUYURU VEÇAĞRI!

2 Anadolu'nun İstanbul'a giriş kapısı olan tarihi Haydarpaşa Garı ve çevresi, Anadolu coğrafyasının insanlarına ve İstanbullulara kapatılıyor.

3 Yüzyıldır bir çoğumuzun denizi ve İstanbul'un o efsanevi siluetini ilk kez gördüğümüz, henüz görmemiş olsak bile görkemini o nahif yerli filmlerden birinde mutlaka duyumsadığımız anılarımızın mekanı Haydarpaşa Garı'nı da içine alan yaklaşık 1.000.000 m²lik alan, "Dünya Ticaret Merkezi" adı altında; IMF direktifleri ve ekonominin borç ödeme çarkının dönmesi bahanesi ile dünyanın varsıl emlak piyasası emrine sunuluyor.

4 TMMOB Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi 5-10 milyar dolarlık bir nakit akışı için; dünyanin en özel silüetine, her türlü yasa ve yönetmelik, bilimsel ve etik kurallar hiçe sayılarak 7 adet gökdelen diken ve İstanbul'un ve Anadolu'nun demiryolu ve deniz ulaşımı bağlantısını, daha önemlisi anılarını ve tarihi-kültürel Simgelerini yok eden bu özelleştirme projesinin: Dünya mirası İstanbul'un doğal tarihi ve kültürel zenginliğine sahip çıkan ve bu değerlerin kısa süreli ekonomik çıkarlar uğruna talan edilmesine izin vermeyecek olanların dayanışması ile engellenebileceğini biliyoruz.

5 Lütfen mümkün olduğunca fazla kişiye ulaştırmaya çalışalım... meç


"HAYDARPAŞA İÇİN ACİL DUYURU VEÇAĞRI!. Anadolu'nun İstanbul'a giriş kapısı olan tarihi Haydarpaşa Garı ve çevresi, Anadolu coğrafyasının insanlarına ve." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları