Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Support.ebsco.com Dergi Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Support.ebsco.com Dergi Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzları."— Sunum transkripti:

1 support.ebsco.com Dergi Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzları

2 EBSCO’nun EBSCOhost’ta Dergi Uyarısı Oluşturma kullanıcı kılavuzuna hoşgeldiniz. Dergi Uyarıları, bir EBSCOhost veritabanında belirli bir derginin yeni sayısı çıktığında, e-mail uyarısı oluşturmanıza olanak verir.

3 Dergi Uyarıları oluşturabilmek için My EBSCOhost kişisel klasör hesabınıza oturum açmanız gerekmektedir. Oturum açmak ya da yeni bir hesap oluşturmak için üstteki araç çubuğundaki Sign In(Oturum Aç) linkine tıklayınız.

4 İlk olarak üstteki araç çubuğundan Publications(Yayınlar) butonuna tıklayınız.

5 Browse Publications(Yayın Tara) alanına yayın ismi girdikten sonra, Browse(Tara) linkine tıklayınız ve sonra Yayın Detayları sayfasındaki nihai linke tıklayınız.

6 Yayın kaydında sağ üst köşede yer alan Share(Paylaş) linkine tıklayınız. Açılan menüde Dergi Uyarısı oluşturma ekranını açmak için E-mail Alert(E-mail Uyarısı) linkine tıklayınız.

7 Uyarı parametrelerinizi belirleyiniz, e-maill adresinizi ekleyiniz ve Save Alert(Uyarıyı Kaydet) linkine tıklayınız. Artık yeni bir sayı çıktığında haberdar edileceksiniz. Ayrıca, bütün uyarı özelleştirme seçeneklerine erişmek istediğinizde Advanced Settings(Gelişmiş Arama) linkine tıklayınız.

8 Bütün online Yardım sistemini görmek için Help(Yardım) linkine tıklayınız.

9


"Support.ebsco.com Dergi Uyarıları Oluşturma Kullanıcı Kılavuzları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları