Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar."— Sunum transkripti:

1 MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar açısından değerlendirilmesi.

2 ISTE STANDARTLARI LİDERLİK VE VİZYON ÖĞRENME VE ÖĞRETME ÜRETKENLİK VE ÜSTLENİLEN GÖREVLER DESTEK,YÖNETİM VE İŞLEMLER DEĞERLENDİRME SOSYAL,YASAL VE ETİK KONULAR

3 LİDERLİK VE VİZYON Sen hâlâ zamanın sana uymasını mı bekliyorsun…!  Önce ayağa kalk ve… KOŞ…

4 ÖĞRENME VE ÖĞRETME Koşarken yol arkadaşlarını unutma

5 ÜRETKENLİK VE ÜSTLENİLEN GÖREVLER Ellerinden tut, onlar seni uçurur….

6 DESTEK,YÖNETİM VE İŞLEMLER Uçarken dengeni koru yoksa çakılırsın;) Kendine ve Yol arkadaşlarına sormayı unutma…

7 DEĞERLENDİRME Gösterdim, Gördü (mü); ? Anlattım, Anladı (mı); ? Anladı, Hak verdi (mi);? Hak verdi Uygulayacak (mı);? Uyguladı, Sürdürecek (mi);? Bunu Nasıl Anlarız?

8 SOSYAL,YASAL VE ETİK KONULAR Görmezse bir daha göster… Anlamazsa bir daha anlat… Hak verirse el ver… Hak vermezse yol ver… Uygularsa can katar… Sürdürmezse havlu atar…

9 Teşekkür ederiz…. Herkese iyi yolculuklar AHMET GÖÇ,MUZAFFER KONCA, DOĞAN MALAKOĞLU, TAHSİN AY, EMİNE SOPA,ORHAN UYSALOĞLU, FİKRET MALAZGİRT, MUSTAFA GEZİCİ, OKTAY BOZAN, ALAETTİN SARI, MEHMET SARICI.


"MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları