Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar."— Sunum transkripti:

1 MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar açısından değerlendirilmesi.

2 ISTE STANDARTLARI LİDERLİK VE VİZYON ÖĞRENME VE ÖĞRETME ÜRETKENLİK VE ÜSTLENİLEN GÖREVLER DESTEK,YÖNETİM VE İŞLEMLER DEĞERLENDİRME SOSYAL,YASAL VE ETİK KONULAR

3 LİDERLİK VE VİZYON Sen hâlâ zamanın sana uymasını mı bekliyorsun…!  Önce ayağa kalk ve… KOŞ…

4 ÖĞRENME VE ÖĞRETME Koşarken yol arkadaşlarını unutma

5 ÜRETKENLİK VE ÜSTLENİLEN GÖREVLER Ellerinden tut, onlar seni uçurur….

6 DESTEK,YÖNETİM VE İŞLEMLER Uçarken dengeni koru yoksa çakılırsın;) Kendine ve Yol arkadaşlarına sormayı unutma…

7 DEĞERLENDİRME Gösterdim, Gördü (mü); ? Anlattım, Anladı (mı); ? Anladı, Hak verdi (mi);? Hak verdi Uygulayacak (mı);? Uyguladı, Sürdürecek (mi);? Bunu Nasıl Anlarız?

8 DEĞERLENDİRME Toplanın Arkadaşlar!

9 DEĞERLENDİRME Değerlendirme; Kurumların kendisini, kendisine gösteren aynalardır. «Aynaya bak gör halini»

10 DEĞERLENDİRME Getirin Aynayı, Herkes Kendini Görsün. Hep Birlikte Söyleyin “Ayna ayna, söyle bana, benden daha başarılı olan var mı? Dünyada”

11 DEĞERLENDİRME Ve ayna konuştu. - Sayın Liderim! -Başarıya ulaşman için uzun bir yol var önünde…Çünkü, eğitim uzun vadeli bir iştir.

12 SOSYAL,YASAL VE ETİK KONULAR Görmezse bir daha göster… Anlamazsa bir daha anlat… Hak verirse el ver… Hak vermezse yol ver… Uygularsa can katar… Sürdürmezse havlu atar…

13 Teşekkür ederiz…. Herkese iyi yolculuklar AHMET GÖÇ,MUZAFFER KONCA, DOĞAN MALAKOĞLU, TAHSİN AY, EMİNE SOPA,ORHAN UYSALOĞLU, FİKRET MALAZGİRT, MUSTAFA GEZİCİ, OKTAY BOZAN, ALAETTİN SARI, MEHMET SARICI.


"MEB & Intel Öğretmen Programı - Liderlik Forumu GRUP 6 "Liderlik Davranışları ve standartlarını “ oluşturmacı ve öğretimi zenginleştiren teknolojik yaklaşımlar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları