Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Müşteri ilişkileri, Online satış örneği ve Web Site kurulumu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Müşteri ilişkileri, Online satış örneği ve Web Site kurulumu"— Sunum transkripti:

1

2 Müşteri ilişkileri, Online satış örneği ve Web Site kurulumu
Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

3 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal
Elde edilen sonuç: Ürün: Diamond Plan Web Sitesi Satış şekli: Online Satış Ödeme şekli: Kredi Kartı Web Site Paneli: Easy Builder Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

4 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
web sayfamızı ziyaret edip, Ürünler Sayfasına tıklayınız. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

5 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Ürünler arasında 3 Senelik Alan Adı, Sınırsız Hosting ve hazır taslak Web Site yaratıcı Yazılımı ‘Easy Builder’ içeren Diamond Website Plan seçin ve satın al tıklayın. Örnek satışta Bizim tercihimiz eğitim setsiz olacaktır. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

6 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Online Shop Sayfamız açılacaktır. Ürünü tüm ayrıntıları ve KDV farkı ile görebileceksiniz. Taksit seçenekli fiyat örneği görmeniz mümkün. Bizim örnek tercihimiz Taksitsiz olacaktır. Sepete ekle tıklıyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

7 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Ürününüz sepetine ekleniyor. Sepete gitmeniz için ‘Sepete Git’ tıklıyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

8 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Siparişi oluştura bilmek için Online Shop sayfamızda kayıt olmanız gerekiyor. Müşterimizin İsim, Fatura Adresi, Shop sisteminde kullanmak istediği kullanıcı adı, şifresi; Şirket ise Kurumsal İletişim bilgileri, Vergi Dairesi ve Vergi Numarası isteniyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

9 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Capture Code ile SPAM kayıtlar önleniyor. Üye ol tıklandıktan sonra Online Alışveriş Sitemizde Müşteri işlemini tamamlamak üzere devam edebiliyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

10 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Bir sonraki adımda Müşteri kendi Fatura Bilgilerini girebiliyor. Fatura kime kesilecekse (tüzel veya bireysel kişi) bilgileri buradan kayıt edebiliyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

11 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Ödeme Sayfası açılıyor. Seçenek olarak Havale veya Kredi Kartı sunuluyor. Yapı Kredi Bankası SANAL POS sistemi Kredi Kartı ödemelerinde güvenlik olarak kullanılıyor. Kredi Kartı seçeneğinde Yapı Kredi World Kart ile 12 aya varan taksit imkanı sunuluyor. Vaade farkı ve Bankanın tahsil Ettiği komisyonlar aylık ödenecek taksit miktarı ile yazılı bir şekilde sunuluyor. Bizim örneğimizde Tek çekim kullanılmıştır. Gerçek işlem yapıldığından Kredi kartı bilgilerin bir bölümü siyah Olarak kapatılmıştır. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

12 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Müşteri siparişi onaylamak için ‘ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesini’ kabul Etmesi gerekiyor. ‘Sipariş Ver’ tıklandığı an SANAL POS sistemi ile çekim gerçekleşiyor. Eğer bakiyesi yetersiz ise veya farklı bir teknik sorun varsa, çekim gerçekleşmiyor. Bu işlemin Güvenliği ve doğruluğu Yapı Kredi Bankası tarafından sağlanıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

13 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Onaylanan siparişin tüm dökümü sonuç olarak ekrana yansıtılıyor. Sipariş Tarihi ve Saati, Oluşan sipariş Numarası ve Müşterinin ödediği Ürün fiyatı ayrıntılı yansıtılıyor. Müşteri Arzusu üzere Bu bilgileri ‘Yazdır’ tıklayarak çıktısını alabiliyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

14 Web Site sahibi kullanıcı Paneli Hosting kurulumu
Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi 2. Bölüm Web Site sahibi kullanıcı Paneli Hosting kurulumu Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

15 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Müşterimize sipariş onaylandığında E-Posta ile kullanıcı adı ve Şifresi E-Posta ile iletiliyor. sitesinden Kendi Web Sitesini kurabilmek için Panele giriş yapıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

16 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Türkçe Dil Seçeneğini seçtikten sonra Şirketin kendi politikasına uygun olarak 7 günlük Cayma yazısını görebiliyoruz. Müşteri ürünü buraya kadar gelmiş olmasına rağmen halen 7 günlük bir süre içinde iade hakkı tanıyor. İade hakkında vazgeçmek ve ürünü teşhir etmek için De seçenek sunuluyor. Böylece ürünü kullanmaya başlayabiliyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

17 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Domain kısacası Alan adımızı kayıt etmek için ‘Domain’ tıklıyoruz. Açılan sayfada ilk işlem Olarak Alan adı kaydımızı gerçekleştiriyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

18 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Seçtiğimiz alan adı boşta ise ve başkası tarafından daha önce kayıt edilmediyse işlem kabul Ediliyor. Aksi halde hata rapor bilgisi sunulup, farklı alan adı kaydı yapmamızı sistem öneriyor. Örneğimizde alan adını almak için işlem yapmış bulunduk. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

19 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Alınan Alan adı ile Spam mail gönderimleri, üçüncü kişilerin haklarını ihlal edilmediğini Ve kurulacak sitenin üzerinde kanunlar aykırı bir şey barındırılmayacağını ve Şirket Politikalarına Uyulacağını Müşteri taahhüt ediyor ve onaylıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

20 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
3.Üncü adımda bir kez daha Müşteri her şeyi kontrol edip onay vermesi gerekiyor. Onay verdiği Taktirde alan adı kayıt işlemi tamamlanıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

21 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Web Sitesi Müşterimiz Kişisel Bilgilerini tam doldurmadıysa, ikaz ediliyor ve bilgilerin Tamamlaması için Profil sayfasına yönlendiriliyor. Burada kimlik numarasını ve doğum tarihini Kayıt ediyor. Ayrıca Adres ve İsim bilgisini bir kez daha gözden geçirebiliyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

22 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
İşlem tamamlandıktan sonra, işlemini sonucu bilgi olarak ekrana yansıyor. Alınan alan adı Yukarıdaki Menü penceresinde artık yer alıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

23 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Panelimizde Alan adımıza tıklıyoruz ve Hosting Panel için ayarlara başlıyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

24 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Hazır Taslak Web Site Yazılımı ‘Easy Panel’ kullanmak için seçimde bulunuyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

25 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Seçimimizi gözden geçirip onaylıyoruz Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

26 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Seçimimizi gözden geçirip final onayı veriyoruz. Kurulumu tamamlamış oluyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

27 Easy Panel Web Site yazılımı kullanımı Web Site oluşturma
Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi 3. Bölüm Easy Panel Web Site yazılımı kullanımı Web Site oluşturma Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

28 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Tebrik ederiz! Artık Easy Panel ile Web Sitenizi tasarlayabilirsiniz! Alan Adınız Alındı. Hosting hizmetiniz kuruldu. Web Tasarıma başlamanız mümkün! Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

29 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Easy Builder Button’a tıkladıktan sonra açılan pencerede Online Destek ve Yardım sayfası açılıyor. Yazılımı daha önce kullanmamış biri için ayrıntılı şekilde adımlar anlatılıyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

30 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Yardımı kapattık Easy Builder Ana Sayfasına dönüyoruz. İlk olarak Taslak seçimi için kırmızı olarak İşaretlenmiş Button’a tıklıyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

31 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Farklı Tema Kategori altında tasarlanmış 200 aşkın Taslak arasında arz ettiğimiz taslağı seçebiliyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

32 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Açtığımız bir taslağı ‘’install now’’ tıklamadan önce sistem kaydetmiyor. Kısacası ilk önce tüm Taslakları gezebilir, içinden size en hoş olanı ve yapmak istediğiniz web sitenin içeriğine uygun Olanı seçmeniz mümkün! Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

33 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Bir tema seçip karar veriyoruz ve Install Now tıklayarak kendi Hosting hesabıma yüklüyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

34 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Yükleme sırasında açılan ve kanunlara uygun bir web sitesi içeriği düzenleyeceğimizi şartları Kabul ederek kayıt ediyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

35 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Sistem çok hızlı bir şekilde tüm işlemleri yapıp, saniyeler içinde sonuçları bize sunuyor. İlerleme İçin bekleme sürelerimiz saniyeler ile ölçülmekte! Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

36 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Easy Builder kullanım Panelinde gördüğümüz ve öğrendiğimiz gibi İçeriğimizi düzenlemeye başlıyoruz. Yazı içeriklerimizi, resim ve linklerimizi düzenliyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

37 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Easy Builder ile çok kolay bir şekilde, çift tıklayarak yazı içeriklerimizi değiştirebiliyoruz. Ayrıca Yazı karakteri, boyutu, rengi ve dizilişi seçmemiz mümkün oluyor. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

38 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Sistem bize Yabancı dilde yazılanları Türkiye’ye çeviriyor ve uygun başlıklarımızı kontrolden geçirebiliyoruz Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

39 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Her işlemden sonra kayıt et tıklayarak yaptığımız çalışmayı kayıt ediyoruz. Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

40 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Easy Builder Web Tasarım sistemin solda sunduğu Menülerden tüm işlemlerimizi kolay bir Şekilde yapmamız mümkün oluyor. Ana Kategori sayfaları oluşturmak, Alt Kategori Sayfaları Açmak, tasarım, renk, yazı, video, sosyal medya bağlantıları v.B. Tüm işlemler kolayca yapıla biliniyor Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

41 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

42 Örnek ürün satışı: İsmail Hardal Ürün: Diamond Plan Web Sitesi
‘kaydet – yayınla’ tıkladıktan sonra – Web Siteniz yayında! Tebrik ederiz! Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:

43 Alan adı kayıt süresi: 1-3 dk. Hosting kurulumu süresi: 1-3 dk.
Ortalama Easy Builder ile Web Site kurulum süresi: 30 – 60 dk. (içeriğe göre değişir) Mevcut Taslak sayısı: üstü Tasarım Taslak değiştirme: sınırsız Online Ürün anlatımı: mevcut Teknik destek: mevcut Büyükdere caddesi No:33-35/7 Plaza 33 Şişli / İstanbul Tel:


"Müşteri ilişkileri, Online satış örneği ve Web Site kurulumu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları