Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KAYIP ŞEHİR PETRAÜRDÜN. BENDEN ÖNCE BURDA YAŞAYANLARIN NE OLDUĞUNU SORDUM SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN BENDEN.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KAYIP ŞEHİR PETRAÜRDÜN. BENDEN ÖNCE BURDA YAŞAYANLARIN NE OLDUĞUNU SORDUM SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN BENDEN."— Sunum transkripti:

1 KAYIP ŞEHİR PETRAÜRDÜN

2 BENDEN ÖNCE BURDA YAŞAYANLARIN NE OLDUĞUNU SORDUM SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN BENDEN ÖNCEKİLER NE OLMUŞSA BİLKİ BENDE O OLDUM BENDEN ÖNCEKİLER NE OLMUŞSA BİLKİ BENDE O OLDUM AMA BİRGÜN SENDE BENİM GİBİ OLACAKSIN AMA BİRGÜN SENDE BENİM GİBİ OLACAKSIN O YÜZDEN HAYATI GÖNLÜNCE YAŞA.......... O YÜZDEN HAYATI GÖNLÜNCE YAŞA.......... Petra’da bir duvar yazısı Petra’da bir duvar yazısı M.Ö:400.. M.Ö:400..

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 İsviçre merkezli New7 Wonders Vakfı, dünyanın yeni 7 harikasını belirlemek için başlattığı yarışmaya 21 finalist eser katıldı. Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 100 milyon kişi cep telefonu ve yeni yedi harika adlı internet sitesinde 6 yıl boyunca oy kullanarak dünyanın yeni 7 harikasını seçti.Petra bunların içinde en fazla oyu alarak dünyanın yeni 7 harikasından biri oldu. Hakan TÜRKER 20-12-2007


"KAYIP ŞEHİR PETRAÜRDÜN. BENDEN ÖNCE BURDA YAŞAYANLARIN NE OLDUĞUNU SORDUM SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN SENDE BENİM NE OLDUĞUMU SORACAKSIN BENDEN." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları