Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.safmarine.com e - Rating. Ana sayfamızdan fiyatlarımızı görebilmek için Check rate bölümünden Container Rates linkini tıklayınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.safmarine.com e - Rating. Ana sayfamızdan fiyatlarımızı görebilmek için Check rate bölümünden Container Rates linkini tıklayınız."— Sunum transkripti:

1 www.safmarine.com e - Rating

2 Ana sayfamızdan fiyatlarımızı görebilmek için Check rate bölümünden Container Rates linkini tıklayınız.

3 “ Progress Bar” kısmında fiyatlarımızı görüntülemek için ilerlemeniz gereken basamakları ve hangi basamakta olduğunuzu görebilirsiniz. “ Printer” ikonuna tıklayarak görüntülediğiniz sayfanın çıktısını alabilirsiniz. Yüklemeleriniz liman çıkışlı olacağından dolayı “Container Yard” seçeneğini işaretleyiniz. Çıkış limanının ilk dört harfiniz yazınız. Destinasyonun ilk dört harfiniz yazınız. Sunulan alternatiflerden çıkış limanını seçiniz. Sunulan alternatiflerden destinasyonu seçiniz. Çıkış tarihini giriniz. Kapı teslim ya da iç destinasyon yüklemeleriniz için “Store Door” seçeneğini seçiniz.

4 Konteyner sayısını seçiniz. Lütfen “Metric” seçeneğini işaretleyiniz Ekipman türünü seçiniz. Ekipman boyutunu seçiniz. Yükünüzün ağırlığını birimi “kilogram” olarak giriniz. Lütfen boş bırakınız. Bir önceki ekrana dönmek için “Previous” butonuna, bir sonraki ekrana geçmek için “Next” butonuna tıklayınız.

5 Lütfen yükleyeceğiniz mal cinsinin türünü seçiniz. Lütfen boş bırakınız. Bir önceki ekrana dönmek için “Previous” butonuna, bir sonraki ekrana geçmek için “Next” butonuna tıklayınız.

6 Lütfen yükleyeceğiniz mal cinsini seçiniz. Yükünüz “tehlikeli yük” sınıfına giriyorsa işaretleyiniz. Bir önceki ekrana dönmek için “Previous” butonuna, bir sonraki ekrana geçmek için “Next” butonuna tıklayınız. Yükünüz “tehlikeli yük” sınıfına giriyorsa, lütfen yükünüzün IMO sınıfını ya da UN numarasını giriniz.

7 Lütfen para birimini seçiniz. Bir önceki ekrana dönmek için “Previous” butonuna, bir sonraki ekrana geçmek için “Next” butonuna tıklayınız. Dönmek istediğiniz basamak için o basamağın linkine tıklayabilirsiniz.

8 Fiyatlarımızı görebilirsiniz. Ilgili limanlardaki ek hizmet bedellerini fiyata dahil edebilmek icin optional services linkini tıklayıp, ilgili hizmeti seciniz.

9 the reason we believe e-business should be as personal as it is convenient one click one smile Safmarine Web servislerini kullandığınız için Teşekkür ederiz kullandığınız için Teşekkür ederiz.


"Www.safmarine.com e - Rating. Ana sayfamızdan fiyatlarımızı görebilmek için Check rate bölümünden Container Rates linkini tıklayınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları