Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mükellef Hattı: veya Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi:

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mükellef Hattı: veya Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi:"— Sunum transkripti:

1 Mükellef Hattı: 0850 304 95 42 veya 0216 606 08 10 Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi: https://versav.org.tr

2 DERNEK NİÇİN VE NE ZAMAN KURULDU? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği (kısa adıyla VERSAV) mükelleflerin her türlü cezai müeyyidelere maruz kalması ve kendimizin de vergi mükellefi olmamız nedeniyle, damdan düşen biri olarak, mükelleflerin sorunlarını en iyi bilen ve çözüm üretebilen konumumuzdan dolayı, vergi ihtilafları ve vergi davaları konusunda uzman ve deneyimli üstadlarımız ile birlikte 2013 yılında Kocaeli Gebze ilçesinde derneği kurduk.

3 DERNEĞİ KİMLER KURDU? Derneğimiz, emekli vergi müfettişleri, emekli maliyeciler, emekli vergi hakimleri,smmm, ymm, bağımsız denetçiler ve vergi mükellefleri ile birlikte kurulmuştur.

4 TÜRKİYE’DE BU KONUDA FAALİYETE BULUNAN BAŞKA BİR DERNEK VAR MI? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği olarak, vergi mükellefi savunucuları ile vergi mükelleflerini buluşturan, eğitim veren onları yetiştiren bilgilendiren ilk ve tek dernektir.

5 GENEL BAŞKAN MEHMET KAYNAK KİMDİR? Genel Başkanımız Mehmet Kaynak, 1965 yılın da Sakarya Pamukova’da dünyaya gelen, Bağımsız Denetçi/Smmm Mehmet KAYNAK, 1982’de başladığı üniversite eğitimini, 1986’ da iyi bir derece ile bitirmiştir. 3 yılı icra ve vergi memurluğu, 9 yılı vergi müfettişliği, 20 yıllı mali müşavirlik bürosu deneyimleriyle, toplam 32 yıllık mesleki deneyim, başta ‘’vergi hukuku‘’ olmak üzere,‘’vergi ihtilafları‘’ ve ‘’vergi davaları‘’, ‘’mali, ekonomik ve yatırım konularında uygulamalı mali danışmanlık‘’, ‘’yönetim danışmanlığı‘’, ‘’serbest muhasebeci mali müşavirlik‘’ ve ‘’bağımsız denetim‘’ hizmetlerinin yanında, şirketlere ‘’kriz ve olağanüstü dönemlerde karşılaşabilecekleri sorunları bilmeleri, ihtilafları kolay çözebilmeleri ve önlem alabilmeleri noktasında stratejik mali danışmanlık hizmetleri‘’ sunmaktadır.

6 Derneğin Amaçları Nelerdir? 1- Tüm vergi mükelleflerini hak ve sorumlulukları noktasında eğitmeyi ve bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. 10.000 kişiyi Vergi Mükellefi Savunucu yapmak. 100.000 kişiyi VERSAV Gönüllüsü yapmak. 2- Vergi ihtilafları ile ilgili olarak bilgi ve tecrübe sahibi olan meslek sahipleri ile mükelleflerimizi bir araya getirmek. 3- Ülke genelinde bölge ve il temsilcileri görevlendirmek. 4- Devlet ile vergi mükellefi arasında gönüllü uyumun sağlanması için çalışmalarda bulunmaktır.

7 DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Mükellef Kriz Hattı(İmdat Hattı) Mükellef Kriz Hattını, her türlü vergi ile alakalı acil durumlarda arayabilir sorularınızı sorabilirsiniz.

8 DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Mevzuat,Haberler & Makaleler Mevzuat,yargı kararları,güncel haberler ve makalelere özel kategorilendirme ile pdf şeklinde ulaşabilirsiniz.

9 DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Gündem Haberleri ve Yazıları Alanında uzman ve deneyimli üstadların günlük yazdığı haberler ve yazdığı haberlere ulaşabilirsiniz.

10 DERNEĞİN HİZMETLERİ NELERDİR? Online Webinarlar Evinizin,iş yerinizin konforunda uzmanların verdiği online webinarlara katılabilir,sorularınızı sorabilirsiniz

11 Derneğin Hizmetleri Nelerdir? Eğitim ve Seminerler Derneğimizin,özel olarak hazırlamış olduğu seminerler, online eğitimler sizlerde öncelik ve indirim haklarına sahip olacaksınız. Eğitimler sonrasında Vergi Mükellefi Savunucusu veya Versav Gönüllüsü olabilirsiniz.

12 DERNEK AİDATI NEDİR? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği olarak, tüm fahri üyelerimizden 365 tl yıllık* aidat almaktayız. *2019 yılı aidat bedelidir.

13 DERNEĞİN İKTİSADİ İŞLETMESİ VAR MIDIR? Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İktisadi İşletmesi, Dernek tüzüğünce derneğimizin amaçlarının gerçekleştirebilmesi için gereksindiği geliri sağlamak üzere 16.10.2018 tarihinde Gebze’de kurulmuştur.

14 İKTİSADİ İŞLETMENİN HİZMETLERİ Vergi Mükellefi Savunucuları Derneğinin, vergi mükellefi savunuculuğu ve versav gönüllüsü eğitimlerini ve seminerlerinin düzenlenmesine hizmet etmektedir.

15 Vergi Sorunlarında Nasıl Yardımcı Oluyoruz? Derneğimize üye olarak vergi sorunları ile karşılaştığınızda Mükellef Kriz Hattı üzerinden vergi mükellefi olan e. vergi hakimlerinden ve e.vergi müfettişlerinden oluşan deneyimli ve tecrübeli savunucularımızdan bilgi alarak sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. 0850 304 95 42 0216 606 08 10 info@versav.org.tr

16 DERNEK ÜYELİK ŞARTLARI NELERDİR? Fahri üye olabilmek için ; a) 18 yaşını bitirmiş olmak, (gerçek kişiler için ), b) Fiil ehliyetine sahip bulunmak ve 5253 sayılı Dernekler kanununda belirtilen süreli veya hak sınırlaması ya da hak yoksunluğu kapsamı dışında bulunmak, c) Ağır hapis cezasına veya taksirli suçlar hariç olmak üzere 5 yıldan fazla hapis cezası ile mahkum edilmemiş olmak, yüz kızartıcı suçlardan yahut Dernekler Kanunu gereğince kurulması yasaklanan dernekleri kurmak veya idare etmek suçlarından hüküm giymemiş olmak

17 NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? Birinci Aşama Derneğimize üye olmanın ilk adımı olarak online üyelik başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Online Üyelik Formu İçin Tıklayın!

18 NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? İkinci Aşama Sisteme kayıt olduğunuzda soru ve sorunlarınızı sorabilmek için ücretsiz Mükellef Kriz hattından yararlanabilirsiniz. Diğer hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz aidat kısmından yıllık aidatınızı yatırmanız gerekmektedir. Aidat Bilgisi İçin Tıklayın!

19 NASIL ÜYE OLUNMAKTADIR? Üçüncü Aşama Aidatınızı yatırdığınız zaman sizin ile iletişime geçilip tüm hizmetleriniz aktif edilecektir.

20 ORGANİZASYON PLANI

21 7 Bölge İZMİR İSTANBUL ANKARA KONYA SAMSUN ERZURUM GAZİANTEP

22 EĞİTİM KATEGORİLERİ Eğitim Kategorileri Vergi Mükellefi Savunuculuğu Eğitimi VERSAV Gönüllüsü Eğitimi Vergi Mükellefi Eğitimi Temsilcilik Eğitimi

23 Vergi sorunlarınızdan kurtulmak ister misiniz?

24 Bizi Takip Edin! https://versav.org.tr 0850 304 95 42 0216 606 08 10 info@versav.org.tr


"Mükellef Hattı: veya Vergi Mükellefi Savunucuları Derneği İnternet Sitesi:" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları