Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Microsoft Teams Uygulaması. Microsoft Teams Nedir ? Microsoft Teams, Office 365’te bulunan sohbet tabanlı bir çalışma alanıdır. Office 365’te, ekip içinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Microsoft Teams Uygulaması. Microsoft Teams Nedir ? Microsoft Teams, Office 365’te bulunan sohbet tabanlı bir çalışma alanıdır. Office 365’te, ekip içinde."— Sunum transkripti:

1 Microsoft Teams Uygulaması

2 Microsoft Teams Nedir ? Microsoft Teams, Office 365’te bulunan sohbet tabanlı bir çalışma alanıdır. Office 365’te, ekip içinde çalışmaya özgü ihtiyaçları ve zorlukları ele alan bir iş birliği hizmetidir. Microsoft Teams ile oluşturulan ekipler, aynı zamanda hem birbirleri ile görüntülü ve sesli görüşmeler yapabilecek hem de dokümanlar paylaşabileceklerdir. Paylaşılan dokümanları online olarak görüntüleyebilip düzenlenebileceğiz. Paylaşılan dokümanlarda yapılan değişiklikler otomatik olarak onedrive’a kayıt olmaktadır. Bu sebeple çalışılan doküman üzerinde kaydetme seçeneği bulunmamaktadır. 2

3 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 3 Sol taraftaki menü de (etkinlik, sohbet, ekipler, toplantılar ve dosyalar bölümü bulunmaktadır). İlk olarak ekiplerden başlıyoruz. Oluşturduğumuz test ekibinden bilgi paylaşıyor olacağım. 1.Bu bölümde kurduğumuz takımlar yer almaktadır. Takımların altında da kanallar oluşturabiliyoruz. 2.Bu bölümde yazı yazmak için kullanacağımız alandır. 3.Dosya veya görsel ekleyeceğimiz alandır. 4.Emoji bölümüdür. 5.Gifleri paylaşabiliriz. 6.Var olan çıkartmaları paylaşabiliriz. 7.Toplantı oluşturmamızı sağlayan bölümdür.

4 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 4 Ekip oluşturmak için 1. ve 2. Adımları takip ediyoruz.

5 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 5 1.Yeni ekip oluşturacağımız alan. (Burada ki alandan yeni ekipler oluşturabiliyoruz. Fakat diğer gruplarla karışıklığa sebebiyet vermemek için ekip oluşturmayı IT biriminden talep edebiliriz) 2.Var olan ekiplerin listesi.

6 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 6 1.Bu alanda oluşturduğumuz ekipler yer alacaktır.

7 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 7 Sohbet bölümünde şirket içindeki kişilerle özel görüşmeler, dosya paylaşımı, görüntülü veya sesli aramalarda bulunabiliyoruz. Ayrıca sohbete bir başka kişiyi de ekleyebiliyoruz. 1 – Kişileri arama yapabileceğimiz bölüm. 2 – Görüntülü veya sesli görüşme yapabileceğimiz alan. 3 – Sohbete davet edeceğimiz kişileri seçebileceğimiz bölüm.

8 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 8 1.Bu bölümde toplantılarımızı oluşturup şirket içindeki kişilere davet gönderebiliyoruz

9 Microsoft Teams Nasıl Kullanır 9 Oluşturduğumuz toplantıya görüntülü katılıyoruz. Sağ taraftaki bölümde toplantıya dahil olan kişiler yer alacaktır. 1.Kameramızı açıp kapatabiliyoruz. 2.Mikrofon sesini açıp kapatabiliyoruz. 3.Masa üstünümüzün görüntüsünü paylaşıp sunumlarımızı veya belgelerimizi toplantıya sunabiliriz. 4.Bu alan şimdilik kullanılmamaktadır. Numaratör bölümü yer almaktadır. 5.Toplantıyı sonlandırmak veya ayrılmak için burayı kullanıyoruz.


"Microsoft Teams Uygulaması. Microsoft Teams Nedir ? Microsoft Teams, Office 365’te bulunan sohbet tabanlı bir çalışma alanıdır. Office 365’te, ekip içinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları