Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ŞEHİT YUSUF TUNA GÜZEY İLKOKULU EKİM 2017

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ŞEHİT YUSUF TUNA GÜZEY İLKOKULU EKİM 2017"— Sunum transkripti:

1 ŞEHİT YUSUF TUNA GÜZEY İLKOKULU EKİM 2017

2 A) KURUMSAL TANITIM

3 Üst Çavuş Yusuf Tuna GÜZEY’den almıştır.
Okulumuz ismini Van’ın Çatak ilçesinde teröristler tarafından döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Üst Çavuş Yusuf Tuna GÜZEY’den almıştır.

4 Şehidimizin eşi Betül Kök GÜZEY halen ilimizde ikamet etmektedir.
Şehitler Günü, Dünya Kadınlar Günü gibi özel günlerde Şehidimizin eşi gerek ziyaret edilerek, gerekse okulumuzdaki törenlerde onur konuğu olarak davet edilmektedir.

5

6 A ve B blok olmak üzere 2 binadan oluşmakta,
Okulumuz Odunpazarı ilçesi, Gökmeydan Mahallesi, Canay Sokak üzerinde yer almaktadır. A ve B blok olmak üzere 2 binadan oluşmakta, 21 Derslik ve 1045 Öğrencimiz bulunmaktadır.

7 Okulumuzda; 1 Müdür 2 Müdür Yardımıcısı 56 Öğretmen (50 Kadrolu 6 Görevlendirme) 1 Memur 1 Hizmetli olmak üzere ; 61 personel görev yapmaktadır.

8 Okulumuzda; Çocuk Oyun Alanı Çok Amaçlı Salon 1 Fen Laboratuarı 2 Öğretmenler Odası Satranç Odası Destek Odası Kütüphane 21 Derslik 2 Rehberlik Servisi bulunmaktadır. Derslik başına düşen öğrenci sayımız 50, Şube başına düşen öğrenci sayımız 25 olup okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.

9 14 adet kamera ile okulumuzun tüm bölümleri devamlı olarak izlenmekte ve görüntüler kaydedilmektedir.Karanlık durumlarda projektörler ile aydınlatma sağlanmaktadır.

10 ETKİNLİK VE BAŞARILARIMIZ
Yıl içinde okulumuzda bir çok etkinlik yapılmaktadır. Öğrencilerimizin tamamının bu etkinliklere katılımı sağlanmakta, yarışmalara katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi verilmektedir. Ayrıca İl ve İlçede yapılan etkinliklere ve yarışmalara da katılım gösterilmekte çeşitli dallarda başarılar kazanılmaktadır.

11 Okulumuzda Milli Bayramlarımız büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır.

12

13 3. Ve 4. Sınıflar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması
1. Ve 2. Sınıflar Arası Şiir Okuma Yarışması

14 Yıl içerisinde öğrencilerimizin bilgi ve kültürlerini arttırıcı geziler düzenlenmektedir.

15 Okulumuzda öğrencilerimize yönelik çeşitli kültürel aktiviteler düzenlenmektedir.

16 Okulumuzda yıl sonu ve bahar etkinlikleri kapsamında kermes düzenlenmektedir.Erkek öğrenciler arasında kendi sınıfları düzeyinde futbol turnuvası, kız öğrenciler arasında ise mendil kapmaca turnuvası yapılmaktadır.İlimizde bulunan piknik alanlarına sınıf gezileri düzenlenmektedir.

17 Futbol Turnuvamızdan Görüntüler.

18 Mendil Kapmaca ve Kermes Görüntülerimiz.

19 Öğrencilerimize ağaç ve doğa sevgisini aşılamak için her yıl düzenli olarak ağaç dikimi yapılmaktadır. 2000 FİDANA CAN VERDİK.

20 Öğrencilerimizden Ece AYDOĞMUŞ karate kata dalında bir çok başarı elde etmiştir.En önemli başarısı 2016 Kasım ayında İstabul’da düzenlenen uluslararası MARMARACUP yarışmasında şampiyon olmasıdır.

21 Öğrencilerimizden Berkay KAVLAK
İl 3.’sü olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Öğrencilerimizden Ece AYDOĞMUŞ kategorisinde il 1.’si olmayı da başarmıştır.

22 Öğrencimiz Eflin ERGÜR Eskişehir Minikler İl Şampiyonası’nda 100 Metre kurbağalama ve 100 metre serbest dallarında altın madalya, 50 metre serbest ve 50 metre sırt üstü dallarında da gümüş madalya kazanmıştır.

23 Okulumuz Öğrencilerinden Oğuz SAYDAM, Jr
Okulumuz Öğrencilerinden Oğuz SAYDAM, Jr. FLL (Junior First Lego League) İzmir Robot Fuarı´na katılmış; bu fuarda da ´Az Parça İle Çok İş Yaptık´ ödülünü almıştır.

24 B) PROJELERİMİZ

25 Öğrencilerimiz Makedonya’nın Ohrid Kentinde düzenlenen ritim ve halk oyunu festivalinde okulumuzu ve ilimizi başarıyla temsil etmişlerdir.

26

27

28 BİR SINIF BİN LOKMA PROJESİ Geçen yıl düzenlenen ‘’ Bir Sınıf Bin Lokma’’ projesinde okulumuz 6721 TL (113 Çuval Un Bedeli) toplayarak yardımsever velilerimiz ve öğretmenlerimizin de katkısıyla il 2.’si olmayı başarmıştır.

29 KARDEŞ OKUL PROJESİ Okulumuz velilerinin desteği ile toplanan giyim, kırtasiye malzemesi, kitap, dergi, oyuncak... v.s ihtiyacı olan ilimiz sınırları içindeki başka bir okulun öğrencileri ile buluştu. 

30 GEÇMİŞTEN GELECEĞE İZ BIRAKANLAR PROJESİ
Anasınıfı öğrencilerimiz proje kapsamında kültürümüze adını yazdırmış isimleri tanıma imkanı buldular.

31 OYUN BAŞLASIN PROJESİ Okulumuz İl genelinde düzenlenen ‘’Oyun Başlasın’’ Projesine katılım göstererek 1 tane 1.’lik 2 tane 2.’lik derecesi almayı başardı.

32 Proje kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.
BEYAZ BAYRAK PROJESİ Proje kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazandı.

33 YÜREĞİMDEKİ SEVGİ ÜŞÜYENİ ISITIR Proje yoğun ilgi gördü ve toplanan yardım gereken yerlere ulaştırıldı. HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR İHH’nın düzenlediği projenin kumbaraları öğrencilerimiz tarafından zamanla dolduruldu ve gereken yerlere teslim edildi.


"ŞEHİT YUSUF TUNA GÜZEY İLKOKULU EKİM 2017" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları