Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÖKÇE YÜKSEK USDF YK ÜYESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÖKÇE YÜKSEK USDF YK ÜYESİ"— Sunum transkripti:

1 GÖKÇE YÜKSEK USDF YK ÜYESİ
SKÅL ÜYELİK SÜRECİ GÖKÇE YÜKSEK USDF YK ÜYESİ

2 Kulüplerin farklı uygulamaları !!!

3

4

5 Üye aday olarak gösterilir. (Referans olarak gösteren kişi önemlidir
Üye aday olarak gösterilir. (Referans olarak gösteren kişi önemlidir. Başkan ve Sekreter aday üye gösteremez) Eğer YK tarafından uygun görülürse en az iki-üç yemeğe davet edilir ve adaya üyelere kendini tanıtma fırsatı verilir.

6 Kulübün YK toplantısında YK üyelerinin onayı alınır.
Onayı alınan adayın üyelik formu Skål TURKEY üzerinden BALOTAJ bölümüne yüklenir ve bir itiraz tarihi belirlenerek tüm Skål üyelerine gönderilir.

7 YK, eğer isterse kendi kulübü içinde balotaj açabilir
YK, eğer isterse kendi kulübü içinde balotaj açabilir. İtiraz gelirse itiraz edenlerin sayısının toplam üye sayısının en az %10’u olmalıdır. ****Üye adayının CV’si Federasyon YK’ya gönderilir.**** Eğer itiraz gelmezse adaydan gerekli belgeler alınarak (Fotoğraf, kartvizit, kimlik fotokopisi) Skal.org üzerinden online form doldurulur.

8

9

10

11 Yeni giren üyenin onayları sırası ile sponsorlar, kulüp genel sekreteri, kulüp başkanı, Federasyon genel sekreteri ve federasyon başkanı tarafından elektronik ortamda onaylanır. Dernek karar defterine üye giriş kaydı yapılır. Üye dernekler sayfasına da karar sayı ve tarihi girilerek üye olarak kayıt yapılır. 6JgilFrNew0 Üye Skål Turkey sayfasına kayıt edilir.

12

13

14 Üyelik aidatı, giriş ücreti tarafına bildirilerek tahsil edilir…

15 Üyenin İspanya’dan onayı ve beratı geldikten sonra üyeye yapılacak ilk toplantıda yemin töreni yapılarak beratı ve rozeti verilir. Yemin töreninde üyeye yemin dikte ettirilirken salondaki tüm üyelerin ve misafirlerin ayağa kalkarak törene katılması esastır.

16 Fon kurma fikri (2005 – 2007) Ulusal Komite Başkanı Melike DOĞRUER dönemindeki yönetimde (Savaş GÜRSEL, Atilla KARABURÇAK, Ali ACUNDAŞ  ve Kamer RODOPLU ) arasında bir sohbet esnasında doğmuştur. Başlangıçta konuşulan FVF (Florimond VOLCKAERT FONU) türünde bir yardımlaşma fonu idi. 30 Nisan 2005 Alanya Ulusal Komite Toplantısında, eğitim-öğretim yılından geçerli olmak üzere, turizm ve otelcilik alanında yüksek öğrenim gören gençlere destek olmak amacıyla, burs uygulamasına geçilmesi kararlaştırmıştır. ÖMÜR ÇAĞLAR BURSU FONU

17 10 öğrenci 400TL


"GÖKÇE YÜKSEK USDF YK ÜYESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları