Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Okulumuzu 1911 yılında Sultan Reşat tarafından yaptırılmıştır ve isminide Osmanlı Şeyhülislamı Ebussuud Efendi hazretlerinden almıştır Mimarida Kemalettin.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Okulumuzu 1911 yılında Sultan Reşat tarafından yaptırılmıştır ve isminide Osmanlı Şeyhülislamı Ebussuud Efendi hazretlerinden almıştır Mimarida Kemalettin."— Sunum transkripti:

1

2

3  Okulumuzu 1911 yılında Sultan Reşat tarafından yaptırılmıştır ve isminide Osmanlı Şeyhülislamı Ebussuud Efendi hazretlerinden almıştır Mimarida Kemalettin Bey’dir. Ve Sultan Reşatın türbesi de okulun hemen yanındadır. TARİHÇEMİZ

4 GEÇMİŞTENGÜNÜMÜZE

5  2012-2013 Eğitim öğretim yılı itibari ile İmamhatip ortaokulu olarak eğitim vermektedir.

6  Okulumuz kademeli geçiş sistemi nedeni ile iki tane 3. Sınıf,bir tane 7.sınıf ve iki tane de 8.sınıf bulunmaktadır. Bunun dışında 5 ve altıncı sınıflarımız İmamhatip olarak eğitime devam etmektedir.

7  Diğer ortaokullarda bulunan bütün derslerin yanı sıra Kur'an-ı Kerim, Arapça, Hz. Peygamberin Hayatı, Din dersleri verilmektedir.  Bu okulları bitirenler diğer İmam Hatip Liselerine bunun yanında Diğer Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Anadolu Meslek Liseleri ya da istedikleri meslek liselerinden herhangi birinde lise eğitimi alabilirler  Milli, manevi ve ahlaki değerlerin kaybolmaya yüz tuttuğu bir dönemde çocuklarımızın bu değerlere bağlı, ailesini, vatanını ve milletini seven ve onlara hizmet etmeye namzet inançlı ve ahlaklı birer fert olarak yetişmelerini hedeflemekteyiz.

8  Her Eğitim - Öğretim yılı içerisinde her dönem en az 2 veli toplantısı yapılmaktadır.  Her yıl gönüllü velilerimizle 8 oturumluk 7/19 yaş aile eğitimi uyugulaması yapılmaktadır.

9  Öğretmenlerimizle velilerimizin birebir görüşmelerini sağlamak amacıyla her öğretmenimizin görüşme günü ve saatleri bulunmaktadır.

10

11  Sinema gezisi  Kültürel ve Sosyal Geziler  Halı Saha Maçları  Çeşitli Spor Branşlarında Sınıflar arası turnuvalar  Satranç Turnuvaları  Şeker Hayat ve okulumuz arasında her hafta yapılan el becerisi etkinlikleri  Okul Dergisi  Değerler Eğitimi Çalışmaları

12

13

14

15

16

17  Mavi Kapak Kampanyası  Temiz Sınıflar Kampanyası  Erzak Toplama Kampanyası  Her sınıfın bir yetim kardeşi var

18

19 Mavi Kapakları Topladık İhtiyacı Olan Bir Arkadaşımızı Tekerli Sandalye Sahibi Yaptık…

20

21

22

23

24

25

26

27

28 OKULUN İLETİŞİMBİLGİLERİ ADRESİ Merkez Mah. İskele Cd.Hasan Hüsnü Sokak No.3 EYÜP/İSTANBUL Tel. ve Fax No Tel. : 0212 581 06 84 Fax : 0212 615 68 69 Elektronik Posta Adresi 734499@meb.k12.tr Web Adresi www.eyupebussuutiho.meb.k12


" Okulumuzu 1911 yılında Sultan Reşat tarafından yaptırılmıştır ve isminide Osmanlı Şeyhülislamı Ebussuud Efendi hazretlerinden almıştır Mimarida Kemalettin." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları