Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Trakya Üniversitesi Tunca MYO

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Trakya Üniversitesi Tunca MYO"— Sunum transkripti:

1 Trakya Üniversitesi Tunca MYO
YAZ OKULU Trakya Üniversitesi Tunca MYO

2 YAZ OKULU ESASLARI Öğrenci, içinde bulunulan eğitim-öğretim yılının ders kaydı yaptırılmamış yarıyılına ait dersleri için yaz okullarına kayıt yaptıramazlar. Yaz okulunda ders açılabilmesi için en az 15 öğrenci kayıt olması gerekir. Öğrenci, yaz okulunda maksimum 10 kredi ders alabilir. Öğrenci,yaz okulu ders kayıt formu doldurulmadan Bankaya para yatıramaz. Öğrenci, yaz okulunda dersi alıp başarısız olduğu veya normal dönemlerinde ders alabildikleri en üst sınıf ve alt sınıflarından hiç alamadığı derslere kayıt yaptırabilirler ( /3 nolu karar).

3 YAZ OKULU SÜRECİ 1-Ön kayıt formunun doldurularak Haziran tarihleri arasında Tunca Meslek Yüksekokuluna iletilmesi gerekmektedir. Öğrenciler; toplam 10 krediyi aşmayacak şekilde ders alabilirler. Öğrenci, içinde bulunan eğitim öğretim yılının ders kaydı yaptırılmamış yarıyılına ait dersleri için yaz okullarında ders kaydı yaptıramaz. 2- Başvurunun Tunca Meslek Yüksekokulu tarafından onaylanmasından sonra İş Bankasının ilgili hesabına ders ücretinin yatırılması gerekmektedir. 3- Bankaya para yatılıp – istenen dersler açılıyor ise başvuru formu kesin kayıt formu olarak işlem görecektir. 4- Açılan dersler 24 Haziran 2013 tarihinde Tunca MYO web sayfasında ilan edilecektir. 5- Açılmayan derslerden açılan derslere geçiş olanağı Haziran 2013 tarihlerinde sağlanacak. Bunun için öğrencinin tekrar kayıt formu doldurması gerekmektedir.

4 YAZ OKULU SÜRECİ 6-Açılmayan derslere ait ücretin iadesi işlemi için 28 Haziran 2013 tarihine kadar dilekçe, ders kayıt formu ve yatırılan ücretin dekontu ile birlikte Yüksekokulumuza müracaat edilmesi gerekmektedir. Dilekçe vermeyen öğrencilere ders ücretlerinin iadesi yapılmayacaktır. 7-Açılmayan derslerin ücret iadesi 15 Temmuz tarihinden itibaren başlayacaktır. Dersin açılamamış olması nedeni haricinde iade işlemi gerçekleşmeyecektir. 8-Yaz öğretimi 24 Haziran 2013 – 06 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. 9-Yaz okulu sınavları Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. 10-Yaz okulu mazeret sınavları Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

5 YAZ OKULU TAKVİMİ 17-21 Haziran ön kayıt
24 Haziran 2013 Yaz öğretimi başlangıcı 24-28 Haziran 2013 Yaz öğretimi kesin kayıt ve derslere başlama. 6 Ağustos 2013 derslerin bitimi Yaz okulu sınavları Ağustos 2013 Yaz okulu mazeret sınavları Ağustos


"Trakya Üniversitesi Tunca MYO" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları