Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HSBC Banka ve Kurum Çalışanlarının Evsiz İnsanlarımıza Verebileceği Destek Analiz Raporu Bu şablon proje güncelleştirmeleri vermek için bir başlangıç.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HSBC Banka ve Kurum Çalışanlarının Evsiz İnsanlarımıza Verebileceği Destek Analiz Raporu Bu şablon proje güncelleştirmeleri vermek için bir başlangıç."— Sunum transkripti:

1 HSBC Banka ve Kurum Çalışanlarının Evsiz İnsanlarımıza Verebileceği Destek Analiz Raporu
Bu şablon proje güncelleştirmeleri vermek için bir başlangıç dosyası olarak kullanılabilir kullanılabilir. Bölümler Bölüm eklemek için slaydı sağ tıklatın. Bölümler slaytlarınızı düzenlemenize veya birden çok yazar arasındaki işbirliğini kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Notlar Teslim notları veya izleyicilere ek bilgi sağlamak için Notlar bölümünü kullanın. Sununuz sırasında bu notları Sunu Görünümü'nde görüntüleyin. Yazı tipi boyutuna dikkat edin (Erişilebilirlik, görünürlük, video kaydı ve çevrimiçi üretim için önemlidir) Birlikte kullanılan renkler Grafiklere, çizelgelere ve metin kutularına özellikle dikkat edin. Katılımcılar, siyah ve beyaz veya gri tonlamalıyazdırabilir. Tümüyle siyah ve beyaz ve gri tonlamalıyazdırırken renklerinizin uygun olacağından emin olmak için bir sınama baskısı çalıştırın. Grafikler, tablolar ve çizelgeler Basit tutun: Mümkünse, tutarlı ve dikkat dağıtmayan stiller ve renkler kullanın. Tüm grafikleri ve tabloları etiketleyin. Şefkat Der Gönüllüleri ( #corbadatuzunolsun(Facebook)

2 İnsan NEDEN Evsiz Kalır?
Ayşen K: Çocuk yaşta cinsel tacize uğrar, ailesinden dışlanır, evinden kaçar, sokakta, aç açık, evsiz kalır. Mustafa M: Tek çocuğu imkansızlıktan babasına bakmaz, işten atılır, sağlık sorunları yaşar, iş bulamaz, sokakta aç açık alır. Rabia Y: Çocuk Esirgeme Kurumundan yaşı 18 olur. Akrabaları bulunamaz ve sokağa terk edilir, aç açık ve evsiz kalır. Kadir K: Kurduğu iş batar, borçlarını ödeyemez, yaşadığı şehirden kaçar, sokakta yatar, hastalanır, iş bulamaz, evsiz kalır.

3 Şefkat Der’in İhtiyaçları Nelerdir?
Şefkat Der Ne Yapar? Toplamda 70 evsiz insana* barınma, yiyecek ve temizlik desteği vermekte ve her gece 150 civarı evsiz insanlara çorba-ekmek (bazen ek olarak pilav/helva) dağıtmaktadır. Şefkat Der’in İhtiyaçları Nelerdir? Proje neyle ilgilidir? Bu projenin amacını tanımlayın Daha önceki projelere benziyor mu, yoksa yeni bir çalışma mı? Bu projenin kapsamını tanımlayın Bağımsız bir proje mi, yoksa başka projelerle ilişkili mi? * Bu slayt haftalık durum toplantıları için gerekli değildir Evsizler Evlerinin/Barınma Evlerinin masraflarının karşılanmasına destek sağlanması, Çorba dağıtımına gönüllü ve maddi destek sağlanması, *40 Kadın ve çocuk Konya’da bulunan 4 ayrı barınma evinde, 30 evsiz insan İstanbul’daki iki ev ve pansiyonda

4 HSBC Kurumsal ve Çalışan Destek Alternatifleri Neler Olabilir?
ÇALIŞAN Yıllık belirli bir bağış tutarının Derneğe aktarılması, Evsizler/Barınma Evlerinin elektrik/ısınma vb. aylık faturalarının ödenmesi, Kurum içinde çalışanlar arasında kampanyalar düzenleyerek kıyafet/eşya vb. toplanması ve Derneğe bağışlanması, Gönüllülerin başlatıp sürdürdüğü, Beyoğlu/Beşiktaş semtindeki çorba dağıtımına katılınması, Evlerinde kullanmadıkları yetişkin/çocuk kıyafetlerinin her ay toplanarak Dernek’e ulaştırılması, Hesaplarından düzenli ödeme talimatıyla 5 TL-50 TL arası küçük tutarlarla, Derneğin rutin harcamalarına destek verilmesi, * Bu zamanlama gecikmesine neden olan veya daha ayrıntılı ele alınması gereken bu sorunlar, sonraki slaytta ayrıntılar içerir.

5 Giderler Hakkında Özet Bilgiler
Derneğe bağlı 2 evsizler evinin/4 barınma evinin ve 1 pansiyonun aylık toplam kirası TL’dir. Tüm evlerin aylık (kira hariç) genel giderleri TL.’dir. Bir gecede dağıtılan 140 çorba kasesinin maliyeti 20 TL’dir. Bir gecede kullanılan plastik çorba kaşığı maliyeti 10 TL’dir. Bir gecede dağıtılan mercimek çorbasının/ekmeğin maliyeti (mercimek, sıvı yağ, baharat) 70 TL’dir. Evsiz insanlara dağıtılan battaniye gideri aylık 1.000TL’dir. (Ayda ortalama 40 adet) Birden fazla sorun varsa bu slaydı gerektiğinde çoğaltın. Bu ve ilgili slaytlar eke taşınabilir veya gerekirse gizlenebilir.

6 HSBC’nin Değerlerine paralel olarak; Paydaşlarımızla iyi ilişkiler kurarız; çevremizdeki sorunların/konuların farkındayız; işbirliğine açık davranırız. İnsanlara önem veririz; onlara saygı gösterir, gelişimlerini destekler ve sorularına karşı duyarlı davranırız. Derneğe makbuz karşılığı gider yazılarak yapılabilecek tüm kurumsal bağışlar, Evsiz İnsanların bu soğuk kış günlerinde sıcak bir mekan ve sıcak bir çorbaya erişimlerinde destek olacaktır. Kurum olarak personelinizin katılımını destekleyerek toplayacağınız kıyafetler/ ayakkabılar sadece bir tek ayakkabısı/montu olan bir evsiz kadın/erkek/çocuk için paha biçilmez olacaktır. Personelinizin vereceği 5-10 TL’lik düzenli ödeme desteği, kar kış demeden dağıtımı süren, evsiz insanların midesine giren belki tek öğün olan bir kap sıcak çorbaya önemli bir katkı olacaktır. Aşağıdaki slaytlar SmartArt grafiklerini kullanarak birkaç zaman çizelgesi örneği gösterir. Kilometre taşlarını, önemli tarihleri, ve projenin şu anki konumunu vurgulayarak proje için bir zaman çizelgesi ekleyin.


"HSBC Banka ve Kurum Çalışanlarının Evsiz İnsanlarımıza Verebileceği Destek Analiz Raporu Bu şablon proje güncelleştirmeleri vermek için bir başlangıç." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları