Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SAHİ-DER YETİMLERİ MUHAFAZA VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SAHİ-DER YETİMLERİ MUHAFAZA VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ"— Sunum transkripti:

1 SAHİ-DER YETİMLERİ MUHAFAZA VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ
ISITAN YETİM YÜREKLER PROJESİ

2 PROJE AMACI : Derneğimizin bünyesinde muhafaza edilen yetim çocukların kışlık giyim ihtiyaçlarını karşılamak. Bu yetimler ve aileleri ile birlikte sosyal, kültürel,eğitim ve psikolojik gelişimlerini destekleyici aktivitelerde bulunmak. Yaş gruplarına göre çocuklarının gelişiminde ve eğitiminde faydalı olacak hediyelerde bulunmak. Bu süreç içerisinde gözlemlenen yetim çocuklar ve aileleri ile alakalı, gerekli görülen psikolojik rehabilitasyon hizmetini sağlamak.

3 PROJE İÇERİĞİ GİYİM PAKETLERİ EĞİTİCİ VE SOSYOKÜLTÜREL GEZİLER
YAŞ GRUPLARINA GÖRE EĞİTİCİ HEDİYELER PSİKOLOJİK DESTEK

4 GİYİM PAKETLERİ Bu aşamada çocukların kış dönemine yönelik giyim ihtiyaçlarını karşılayacağız. Paket İçeriği : 1 adet Mont 1 adet Bere 1 adet Atkı 1 çift Eldiven 1 çift bot 1 adet kışlık pantolon Paket içeriğinde belirtilen kıyafetler çocuklar ve aileleri ile birlikte dernek görevlilerimizin refakati eşliğinde uygun çocuk mağazalarından alınacaktır. Bu paket için nakit para , giyim çekleri ,çocukların alışveriş yapabilecekleri mağaza ortamında verilen bağışlar kabul edilecektir. Kesinlikle 2. el ürünler kabul edilmeyecektir. Çocukların aileleri ile alışveriş duygusunu tadabilmesi için elden verilen sıfır kıyafetler kabul edilmeyecektir. Gerekli durumlarda alışveriş faturalarının kopyası ve alışveriş esnasındaki fotoğraf çekimleri bağışçılarla paylaşılabilir.

5 EĞİTİCİ VE SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLER
Projemizin bu aşamasında yetim çocuklarımız aileleri ile birlikte dernek görevlilerimiz refakati ile eğitici , hem toplumsal hem kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak geziler düzenlecektir. İstanbul Akvaryum Gezisi Bu gezideki amacımız çocuklarımızın aileleri ile birlikte keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirmesini sağlamak. Su altı dünyasını keşfetmelerine olanak sağlamak ve buradaki atmosfer ile birlikte hayal dünyalarını genişletmek. 1 kişi gezi ücreti : Belirtilecek Panorama 1453 Gezisi Bu gezideki amacımız da çocuklarımızın sosyokültürel gelişimlerine katkıda bulunmak. Aileleri ile güzel vakit geçirip bu müzenin yapılışına neden olan fetih , Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul hakkında kalıcı bilgiler sağlamak. Vialand Tema Park Projemizin bu son gezisinde çocuklarımız aileleri ile birlikte her çocuğun görmek isteyeceği oyun parkında eğlenceli dakikalar geçirmesini ve sosyal hayata daha çok adapte olmalarını hedeflemeyekteyiz.

6 Yaş gruplarına göre eğitici hediyeler
Bu aşamada çocuklarımızın yaşları ve eğitim seviyelerine göre onların gelişimine katı sağlayacak hediyeler vereceğiz. Boyama kitapları ve boya kalemleri Oyuncak Lego yap boz seti Dini Bilgiler Ansiklopedisi (oyuncak tablet)

7 Psikolojik Destek ve Rehabilitasyon
Projemizin bu aşamasında yetim çocuklarımız ve ailelerine , proje aşamasında ailelere refakat eden görevlilerinde gözlem raporları alınarak gerekli psikolojik rehabilitasyon hizmetini uzman psikologlar aracılığıyla sağlamak. Bu aşamayı Sahi-der anlaşmalı olduğu sağlık kurumları ile gerçekleştirecektir. Bu sebepten dolayı projenin bu kısmında herhangi bir nakdi yardım talebinde bulunmayacaktır.

8 Sizde bu soğuk kış aylarında yaptığınız yardımlarla yetim yüreklerin ısınmasına ve onların mutluluğuyla yetim yüreklerinizi ısıtmaya var mısınız ?


"SAHİ-DER YETİMLERİ MUHAFAZA VE İNSANİ YARDIM DERNEĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları