Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur."— Sunum transkripti:

1

2 HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur.

3 Daha yavaş ilerleyecek ve yükselecek.
Daha az yüksekliğe çıkacak. Diğer drone’lara eş ama yinede biraz daha az bir süre havada kalma süresi olacak.

4 HAYALET BENZERLERİ Motorlar ve pervaneler iç tarafta.
Pervaneleri dışarıda Motorları küçük. Motorları büyük. Boyutları ve ses oranı az. Boyutları ve sesi fazla. Uzaktan kontrol edilebilecek ve ayrıca kendi başına hareket edebilecek Elle kontrol edilmek zorunda.

5 Hedef kİTle ASKERİYE(Hava Kuvvetleri)
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ(Havacılık Daire Başkanlığı) ÖZEL GÜVENLİK

6 GELECEKTE KİMLER KULLANABİLİR?
Görme Engelli Kişiler Emniyet Müdürlüğü (Mobese Ve Güvenlik Sistemleri)

7 ÜRÜN MALİYETİ Li-Po Pil 1 Adet VR 360 Kamera 1 Adet
100$-200$ VR 360 Kamera 1 Adet 150$-200$ Redüktörlü Motor 4 Adet 30$-70$ 3D Yazıcı Flament 1 Adet 20$-50$ Arduino Uno R3 30$-60$ Çeşitli Sensörler 70$-140$ TOPLAM 400$-730$

8 İLK 6 AYLIK ÇALIŞMA PLANI
1. Ay: İlk prototip üretmek. Patent başvurusunda bulunma. CES 2018 Teknoloji Fuar’ına hazırlık. 2. Ay: Emniyet Müdürlüğü ve gerekli kurumlar ile görüşmeler yapma. 3. Ay: 20 adet Askeriye ve Emniyet Müdürlüğü için üretim yapma ve seçilen pilot bölgelerde denemeler yapma ve sonuç analizi ve ürün geliştirme çalışmaları. 4. Ay: Üretilen 20 hayalet modelinin sonuçlarını değerlendirme ve ürün üzerindeki son geliştirmeler. 5. Ay: Değerlendirme sonuçlarına göre 60 ile 100 arasında üretim yapma. 6. Ay: Genel değerlendirme yaparak seri üretime geçme.

9 İhtiyaçlar Yazılım desteği için ve diğer mühendisilik gereksinimleri için bağlantılar. Teknik destek. Uygun çalışma ortamının olması için atölye ve ofis malzemeleri. Tahmin edilemeyen gereksinimler ve ürün maliyeti için fon.

10 İletişim İbrahim ÇOBAN : coban.bo@gmail.com 0538 053 34 10
Sabahattin ÇİÇEK : HAYALET :


"HAYALET Hayalet genel iş gücünü düşürecek şekilde genel kontrolleri, düzeni ve araştırmaları havadan yapacak olan gelişmiş bir drone’dur." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları