Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma"— Sunum transkripti:

1 XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma
(Umut IŞIKLI – Teknik Destek Mühendisi) Mart 2017

2 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Ana ekrana geldiğimizde üstte ki resimde gördüğümüz kırmızı çerçeve içerisinde yer alan bölüme tıklıyoruz. Ve karşımıza resimde gördüğümüz ekran geliyor. Ayarlar sekmesine tıklayarak ayarların içerisine giriyoruz.

3 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Kırmızı ok ile gösterilen arama özellikleri bölmesinden arama özellikleri bölümüne geçiyoruz.

4 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Arama özellikleri sekmesinden kırmızı ok ile gösterilen kuyruk sekmesine giriyoruz. Burada sistemin örnek olarak verdiği bir kuyruk bulunmaktadır. Bu kuyruk ile işlem yapabiliriz. Turuncu ok ile gösterilen ekle butonundan yeni kuyruk oluşturabiliriz. Sarı ok ile gösterilen sil butonundan ise seçtiğimiz kuyruğu silebiliriz.

5 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Kuyruk ekle butonuna tıkladığımızda karşımıza bu ekran gelmektedir. Numara yazan kısma kuyruk numarasını giriyoruz. Bu numara aralığı varsayılanda dur. Bu aralığı değiştirilebilir. Ad kısmına kuyruk ismini ekleyebiliriz. Parola kısmında ise kuyruğa bir parola tanımlayabiliriz.

6 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Çalma stratejilerini buradan belirliyoruz. Tümünü çaldır seçeneğini seçersek arama geldiğinde tüm telefonlar çalar. Son ulaşılan seçeneğinde ise en son çalan numara çaldırılır. En az çalan seçeneği ise en az çağrı düşen telefona çağrı düşmesini sağlar. Rastgele seçeneği belirli bir sıra olmaksızın gelen aramanın dağıtılmasıdır. Rrmemory seçeneği en az süre çağrı alana gönderir aramayı Düzenli seçeneği düzenli şekilde çağrıları dağıtır.

7 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Gelen aramanın hedefteki numaraya ulaşamaması durumunda santralin gelen arama için nasıl bir yol izlemesi gerektiğini seçtiğimiz bölümdür.

8 S Serisi Kuyruk Oluşturma
MT Zaman aşımı süresi o zaman içerisinde kuyruktaki dahililerden birisinin o süre içerisinde çağrıyı kendi üzerine alabilmesine olanak sağlar. MT anonsu çağrıyı başkasının aldığını arayana bildirir. Nefes alma süresi bir sonraki çağrının düşmeden önce bekleme süresidir. Zil kullanımda seçeneği telefonla görüşüldüğünde dahi gelen çağrının görünmesini sağlar. Tüm telefonlar tekrar çalmadan önce bekleme süresidir.

9 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Bekleme müziği kuyrukta bekletilenlere dinletilecek müziği seçmemizi sağlar. Max. Bekleme süresi kuyruktaki kişinin ne kadar süre bekleyeceğini ayarlamamızı sağlar. MT yoksa kabul et bu seçenek seçildiğinde kuyrukta hiçbir dahili açık değilse bile arayanlar kuyruğa gelebilir.

10 S Serisi Kuyruk Oluşturma
Kuyrukta dahililer meşgul ise bekleyen dahililer kuyruktan birer birer çıkarılır. Konumunu söylet seçeneği seçilir ise bekleyen kişi kaçıncı sırada olduğunu öğrenir. Anons bekleme süresi seçeneği seçildiği takdirde bekleyen kişinin tahmini olarak ne kadar süre bekleyeceği anons edilir. Frekans seçeneği bekleyen sırasını kaç saniyede bir tekrarlanacağını belirleyen seçenektir. Sesli mesaj arayan kişiler sırada beklerken periyodik olarak bir anons yapılacak ise buradan seçilir. Periyodik anonsun altındaki frekans seçeneği ise bu sesli mesajın kaç saniyede bir tekrarlanacağını belirleyen süredir. Olayların altında bulunan şifre seçeneği tekrarlanan anonsta arayanları yönlendirmek için söylenen tuşların ayarlandığı bölümdür.


"XPEECH S Serisi Kuyruk Oluşturma" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları