Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BAŞARIYA ULAŞMA FORMÜLÜ. BAŞARIYA ULAŞMA Planlı çalışma nereye ve nasıl gideceğinizi mantıklı bir biçimde, önceden kararlaştırmaktır. Öğrencinin geçerli.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BAŞARIYA ULAŞMA FORMÜLÜ. BAŞARIYA ULAŞMA Planlı çalışma nereye ve nasıl gideceğinizi mantıklı bir biçimde, önceden kararlaştırmaktır. Öğrencinin geçerli."— Sunum transkripti:

1 BAŞARIYA ULAŞMA FORMÜLÜ

2

3 BAŞARIYA ULAŞMA Planlı çalışma nereye ve nasıl gideceğinizi mantıklı bir biçimde, önceden kararlaştırmaktır. Öğrencinin geçerli ve verimli bir program hazırlayabilmesi için öncelikle günlük yaşantısında yer alan olayları ve zaman kaybına yol açan nedenleri belirlemesi zorunludur.

4 ZAMAN ve BAŞARI Ahmaklar zamanı nasıl öldüreceğini, akıllılar ise nasıl kazanacağını düşünür. (ALAİN) Zamanlarını en kötü şekilde kullananlar, en çok zamanın kısalığından şikayet eder.(LA BRUYERE) Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.(SENECA)


"BAŞARIYA ULAŞMA FORMÜLÜ. BAŞARIYA ULAŞMA Planlı çalışma nereye ve nasıl gideceğinizi mantıklı bir biçimde, önceden kararlaştırmaktır. Öğrencinin geçerli." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları