Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2016 TEOG’DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? TEOG Ortak Sınav Puanı 700 Yerleştirme Esas Puanı 500 üzerinden değerlendirilecektir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2016 TEOG’DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? TEOG Ortak Sınav Puanı 700 Yerleştirme Esas Puanı 500 üzerinden değerlendirilecektir."— Sunum transkripti:

1

2

3 2016 TEOG’DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? TEOG Ortak Sınav Puanı 700 Yerleştirme Esas Puanı 500 üzerinden değerlendirilecektir.

4 ORTAÖĞRETİM YERLEŞTİRME PUANININ HESAPLANMASI (OYP) Öğrencinin 6,7 ve 8. sınıf Yıl Sonu Başarı Puanlarının Toplamı ile 8.sınıf ağırlıklandırılmış ortak sınav (TEOG) puanının toplamının ikiye bölünmesiyle elde edilen puandır.

5 Kısacası 2016 TEOG’da OYP’yi - Öğrencinin okul başarısı %30 - TEOG başarısı % 70 etkileyecek.

6

7

8

9 OKUL TERCİHLERİ YAPILIRKEN GÜVENLİK NO GEREKMEKTEDİR. OKULLARINIZI BELİRLERKEN YÜZDELİK DİLİM ÖNCELİĞİNİZ OLMALIDIR. ÖRNEĞİN ÖĞRENCİNİZİN YÜZDELİK DİLİMİ %35 İSE EOKULDA YAYINLANAN OKUL YÜZDELİK DİLİMLERİNDEN %30-%100 ARASINDAKİ OKULLARI VE YENİ AÇILAMIŞ YANINDA PUANI BELİRTİLMEMİŞ OKULLARI TERCİH ETMENİZ DOĞRU OLACAKTIR. %1-%30 ARASINDAKİ OKULLARI TERCİH ETMEK ÖLÜ TERCİHTİR VE ÖĞRENCİNİZİN KAYIT DIŞI OLMASINA SEBEP OLABİLİR.

10  ÖĞRENCİNİZİN PUAN, YÜZDELİK DİLİM VE GÜVENLİK NUMARASINI ÖĞRENCİKTEN SONRA E-OKUL A GİREREK SAYFANIN SOL ALT KISMINDA BULUNAN OKUL LİSTELERİ KISMINA TIKLAYINIZ.

11  AÇILAN ALT KISIMDA GÖRÜLEN SAYFADA FEN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ, ÇOK PROGRAMLI LİSELER, MESLEK VE İMAM HATİP LİSELERİNDEN HANGİ OKUL TÜRÜNÜ SEÇMEYİ DÜŞÜNÜYORSANIZ TİK İŞARETİ KOYUP, İL VE İLÇE SEÇEREK LİSTELEME YAPABİLİRSİNİZ

12  ALT KISIMDA AÇILAN OKUL LİSTELERİNDE ÖĞRENCİNİZİN YÜZDELİK DİLİMİNE (2. NOLU DAİRE) UYGUN OLACAK OKULUN KURUM KODUNU (1.NOLU DAİRE) UYGUN BİR YERE YAZINIZ. SATIRLARIN SONUNDA BULUNAN ? İŞARETLERİNE TIKLADIĞINIZDA OKULLARIN ADRES VE BRANŞ BİLGİLERİNİ GÖZLEMLEYEBİLİRSİNİZ.

13

14 Tercihler okul kodlarına göre yapılacak. Tercih işlemi bireysel olarak https://e-okul.meb.gov.tr adresinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır. 15-25 Temmuz 2016 tarihleri arası. 25 adet tercih alınacaktır.  Güzel sanatlar lisesi ve spor liselerine yerleştirme işlemleri bu okulların giriş mevzuatı esas alınarak 22 Temmuz da tamamlanacaktır.

15

16 8 AĞUSTOS SONUÇLARIN AÇIKLANMASI 9-15 Ağustos 2016, 19-23 Ağustos 2016, 26-31 Ağustos 2016 tarihlerinde yerleştirmeye esas nakil başvuru işlemi gerçekleştirilecektir. Yerleştirmeye esas nakil işleminde 3 (üç) tercih alınacak ve YEP üstünlüğüne göre yerleştirme takvimi doğrultusunda merkezî olarak yapılacaktır.

17 Genel ilköğretim programını tamamlayan ve tercih yapan özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerden; özel eğitim değerlendirme kurulu raporu doğrultusunda kaynaştırma yoluyla eğitim alacak öğrencilerin geçiş ve nakillerine ilişkin iş ve işlemler engel durumu ve özellikleri ile ikamet adresleri dikkate alınarak anadolu liseleri, anadolu imam hatip liseleri, mesleki ve teknik anadolu liseleri, çok programlı anadolu liseleri ile mesleki ve teknik eğitim merkezlerine her bir şubede iki öğrenciyi geçmeyecek şekilde il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonu kararı ile sağlanacaktır.

18  YEP’e göre öğrenci alan tüm Resmi ve Özel Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinde kayıtlar Anadolu Meslek Lisesi Programına alan tercihi olmaksızın yapılacaktır.  10’uncu sınıfta alana geçiş işlemleri öğrencinin YEP, 9’uncu Sınıf Yılsonu Başarı Puanı ile alana geçiş koşulları (Özel yetenek, mülakat/mülakat ve beden yeterliliği) dikkate alınarak yapılacaktır.  Genel başvuru şartlarının yanında öğrencinin sağlık durumunun girmek istediği okulun ve mesleğin öğrenimine elverişli olması şartı aranacaktır.

19

20

21  Zekâ düzeyleri ile fen ve matematik alanlarındaki yetenekleri yüksek olan öğrencileri, matematik ve fen bilimleri alanında yükseköğrenime hazırlar.  Matematik ve fen bilimleri alanlarında gereksinim duyulan üstün nitelikli bilim adamlarının yetiştirilmesine kaynaklık eder.  Öğrencileri araştırmaya yöneltmeyi, bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yeni buluşlara ilgi duyanların çalışacakları ortamı ve koşulları hazırlar.

22  Yeni teknolojileri kullanabilen, yeni bilgiler üretebilen ve projeler hazırlayabilen bireyler yetiştirir.  Öğrencilerin bilimsel araştırma yapmalarına, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izlemelerine yardımcı olacak şekilde yabancı dilde iyi yetişmelerini sağlar.  Birinci yabancı dili İngilizce olan fen liselerinde öğrenim süresi 4 (dört) yıldır.  Bu okullardan mezun olan öğrenciler, yüksek öğrenimi kazanmaları halinde alanları ile ilgili yükseköğretim programlarına devam edebilmektedir.

23  ATATÜRK FEN LİSESİ (KADIKÖY)  %0.15  ÇAPA FEN LİSESİ (FATİH)  %0.39  YAŞAR ACAR FEN LİSESİ (BEYLİKDÜZÜ)  %0.82  YÜKSEL – İLHAN ALANYALI FEN LİSESİ (KARTAL)  %1.52  PROF. DR. FUAT SEZGİN FEN LİSESİ (SİLİVRİ)  %1.79  DR. VASIF TOPÇU FEN LİSESİ (ŞİLE)  %2.32

24  Okulun amaçları; Sosyal Bilimler ve Edebiyat alanında ihtiyaç duyulan nitelikli bilim adamlarını yetiştirmek, zekâ düzeyleri ile edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanda yükseköğretime hazırlamak yer almaktadır.  Ayrıca amaçlarından biri de siyaset ve bürokrasiye kültürlü; devleti ve demokrasiyi iyi tanıyan, ona işlerlik kazandıracak elemanları yetiştirmektir.

25  Bir sınıftaki öğrenci sayısı ile 24’ü geçemez.  Bu okullarda öğretim süresi 1 yılı hazırlık olmak üzere 5 yıldır.  Sosyal Bilimler Liseleri üniversite yerleştirme sınavları konusunda istatistikleri oldukça yüksektir.

26  PROF. DR. MÜMTAZ TURHAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (BAHÇELİEVLER)  %3.26  VALİ MUAMMER GÜLER SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (BEYLİKDÜZÜ)  %6.15  OYA – ALİ OSMAN KEÇECİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ (ŞİLE)  %16.36

27  Okulun amaçları; öğrencilerin ilgi, yetenek ve başarılarına göre yüksek öğretim programlarına hazırlanmalarını, yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenmelerini sağlamaktır.  Öğrenim süreleri 4 yıldır.  Köklü Anadolu liselerin TEOG puanları ortalama 450-500 arasında olup mezunların Üniversitelere yerleşme oranı yüksektir.  Ancak genel liselerin Anadolu lisesi olmasıyla yeni Anadolu liselerinin TEOG taban puanı oldukça düşük olmaktadır.

28 SULTANGAZİ…  CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ  %18.40  HABİBLER ANADOLU LİSESİ  %22.99  ŞAİR ABAY KONANBAY ANADOLU LİSESİ  %26.33

29 GAZİOSMANPAŞA  GAZİOSMANPAŞA ANADOLU LİSESİ (İNGİLİZCE)  %6.43  GAZİOSMANAPAŞA ANADOLU LİSESİ (ALMANCA)  %8.43  MEVLANA ANADOLU LİSESİ  %9.35  BEHÇET CANBAZ ANADOLU LİSESİ  %10.87  PLEVNE ANADOLU LİSESİ  %12.84  VEFA POYRAZ ANADOLU LİSESİ  %14.74

30 ARNAVUTKÖY  HADIMKÖY ÖRFİ ÇETİNKAYA ANADOLU LİSESİ  %18.08  ARNAVUTKÖY ANADOLU LİSESİ  %30.38  TAŞOLUK ANADOLU LİSESİ  %32.07  DURUSU HÜSEYİN ÖKTEN ANADOLU LİSESİ  %33.36

31 BAYRAMPAŞA  SUAT TERİMER ANADOLU LİSESİ  %3.66  HÜSEYİN BÜRGE ANADOLU LİSESİ  %6.59  SAĞMALCILAR ANADOLU LİSESİ  %9.83

32  Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren 22 okul türünün öğrenim süreleri ile yetkilerinde herhangi bir değişiklik yapılmaksızın, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ile “Çok programlı Anadolu Lisesi” adı altında yeniden yapılandırılmıştır.  Meslek lisesi ile Anadolu meslek lisesi programlarında bulunan mevcut alan ve dallar Anadolu meslek programı alan ve dallarına dönüştürülecek,  Teknik lise ile Anadolu teknik lisesi programlarında bulunan mevcut alan ve dallar Anadolu Teknik programı alan ve dallarına dönüştürülecek,  Anadolu Teknik Lisesi ve Teknik lise program türünde bulunan alanlar Anadolu meslek program türünde de açılacak.

33  YEP’e göre öğrenci alan tüm Resmi ve Özel Meslekî ve Teknik Anadolu Liselerinde kayıtlar Anadolu Meslek Lisesi Programına alan tercihi olmaksızın yapılacaktır.  10’uncu sınıfta alana geçiş işlemleri öğrencinin YEP, 9’uncu Sınıf Yılsonu Başarı Puanı ile alana geçiş koşulları (Özel yetenek, mülakat/mülakat ve beden yeterliliği) dikkate alınarak yapılacaktır.  Genel başvuru şartlarının yanında öğrencinin sağlık durumunun girmek istediği okulun ve mesleğin öğrenimine elverişli olması şartı aranacaktır.

34  Bu okullarda öğrencilere, orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür kazandırmayı amaçlayan genel kültür dersleri ile birlikte endüstriyel teknik alanlarda mesleki formasyon verilmesini ve en az bir yabancı dil öğretilmesini amaçlayan, öğrencileri hem hayata, hem de yüksek öğrenime hazırlayan, programlar uygulanmaktadır.  Anadolu teknik meslek liselerinin öğretim süresi 4 yıldır.  Mezunları sınavsız olarak alanlarındaki meslek yüksekokulu programlarına girebilmektedirler.  Bu okulu bitiren öğrencilere ustalık belgesinin yetki ve sorumluluklarına sahip İŞ YERİ AÇMA BELGESİ verilir, ayrıca TEKNİSYEN unvanı ile istihdam edilirler.

35 SULTANGAZİ…  SULTANGAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%75.46) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik Teknolojileri - İnşaat Teknolojisi - Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme  ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%87.34) - Lojistik - Tapu Kadastro - Bilişim Teknolojileri

36 SULTANGAZİ…  GAZİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%88.17) - Bilişim Teknolojileri - Muhasebe ve Finansman  NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (89.68) - Bilişim Teknolojileri - Grafik ve Fotoğrafçılık - Giyim Üretim Teknolojisi - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

37 SULTANGAZİ…  SELAHADDİN EYYUBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ( - ) - Konaklama Seyahat Hizmetleri - Yiyecek İçecek Hizmetleri

38 GAZİOSMANPAŞA…  KÜÇÜKKÖY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%63.53) - Ayakkabı ve Saraciye Hizmetleri - Bilişim Teknolojileri - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi - El Sanatları ve Teknolojisi - Giyim Üretim Teknolojileri - Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri - Yiyecek İçecek Hizmetleri  KARDELEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%71.59) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik

39 GAZİOSMANPAŞA…  GAZİSOMANPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%68.55) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik - İnşaat Teknolojileri - Kimya Teknolojileri - Makine Teknolojileri - Metal Teknolojileri - Mobilya ve İç Mekan Tasarımı - Motor Teknolojileri

40 GAZİOSMANPAŞA…  2. MEHMET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%24.32) - Ebe Yardımcılığı - Hemşire Yardımcılığı - Sağlık Bakım Teknisyenliği  KADRİ YÖRÜKOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%25.97) - Ebe Yardımcılığı - Hemşire Yardımcılığı - Sağlık Bakım Teknisyenliği

41 ARNAVUTKÖY…  ARNAVUTKÖY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%90.20) - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi - Giyim Üretim Teknolojisi - Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri - Konaklama ve Seyahat Hizmeteleri

42 ARNAVUTKÖY…  İBRAHİM ÖZAYDIN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%95.91) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik Teknolojisi - Muhasebe Ve Finansman - Pazarlama ve Perakende - Büro Yönetimi - Grafik ve Fotoğraf

43 ARNAVUTKÖY…  BOLLUCA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%98.79) - Bilişim Teknolojileri - Büro Yönetimi - Muhasebe ve Finansman - Ulaştırma Hizmetleri

44 BAYRAMPAŞA  TUNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%22.42) - Ebe Yardımcılığı - Hemşire Yardımcılığı - Sağlık Bakım Teknisyenliği  İSTANBUL TİCARET ODASI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%34.59) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Eletronik Teknolojisi - Radyo - Televizyon

45 BAYRAMPAŞA  BAYRAMPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%70.73) - Bilişim Teknolojileri - Giyim ve Üretim Teknolojisi - Grafik ve Fotoğraf - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

46 BAYRAMPAŞA  İNÖNÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%74.03) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik Teknolojisi - Kimya Teknolojisi - Makine Teknolojisi - Metal Teknolojisi - Mobilya ve İç Mekan Tasarımı - Plastik Teknolojisi

47 BAYRAMPAŞA  ŞEHİT BÜYÜKELÇİ İSMAİL EREZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%75.06) - Bilişim Teknolojileri - Elektrik Elektronik Teknolojisi - İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği - İnşaat Teknolojileri  SARAYBOSNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%80.22) - Bilişim Teknolojileri - Muhasebe ve Finansman

48 BAYRAMPAŞA  PROF. İBRAHİM VE FETİ PİRLEPELİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (%80.30) - Bilişim Teknolojileri - Harita – Tapu – Kadastro  SABİT BÜYÜKBAYRAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ (-) - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi - Bilişim Teknolojileri - Yiyecek ve İçecek Hizmetleri

49  Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri, yetenekli olan öğrencilerin yaratıcı, yapıcı ve yorum yeteneklerini geliştirmek, öğrencileri yetenekleri doğrultusunda araştırıcı ve geliştirici çalışmalara yöneltmektir.  Sınıflardaki öğrenci sayısı kesinlikle 24 kişinin üzerine çıkamaz.  Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinde Fonetik (Müzik), Plastik Sanatlar (Resim,Heykel), Drama (Sahne ve Görüntü) sanatları bölümleri vardır.  Bu okullara yetenek sınavı ile öğrenci alınmaktadır.

50  MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR LİSESİ (ATAŞEHİR) - Müzik - Resim - Tiyatro - Sinema – Televizyon  AVNİ AKYOL GÜZEL SANATLAR LİSESİ (KADIKÖY) - Müzik - Resim  AŞIK VEYSEL GÜZEL SANATLAR LİSESİ (BEYLİKDÜZÜ) - Müzik - Resim

51  Spor liseleri; beden eğitimi ve sporla ilgili yüksek öğretim kurumlarının bulunduğu; spor lisesi programlarının uygulanabileceği kapalı spor salonu, futbol sahası ve benzeri spor alanları ile yeterli spor araç-gereci bulunan, fizikî alt yapısı uygun olan okullardır.  Bir sınıftaki öğrenci sayısı ise 24’ü geçemez.  Yüksek Öğrenim Kurumları (kendi alanlarında), seçecekleri Fakültelere girişlerde spor liselerinin ilgili bölümlerinden mezun öğrencilere ek başarı puanı vermektedir.  Bu okullara yetenek sınavı ile öğrenci alınmaktadır.

52  İSTANBUL PROF. FAİK SOMER SPOR LİSESİ (ATAŞEHİR)  RUHİ SARIALP SPOR LİSESİ (BÜYÜKÇEKMECE)  TFF MERAL CELAL ARAS SPOR LİSESİ (BEYKOZ)

53 Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren 22 okul türünün öğrenim süreleri ile yetkilerinde herhangi bir değişiklik yapılmaksızın, “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ile “Çok programlı Anadolu Lisesi” adı altında yeniden yapılandırılmıştır. Bazı yerleşim birimlerinde genellikle il dışı merkezlerde birden çok okul programının birlikte bir okulda yer almasıyla oluşan okullardır. Çok programlı liselerde 4 ana program bulunmaktadır. Anadolu Meslek Programı Anadolu Teknik Programı Anadolu Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesi programları yer almaktadır. Bu programların alt dalları ve bölümler vardır.

54  İlköğretim üzerine öğrenim süresi 4 yıl olan ve öğrencilere, çeşitli meslek alanlarında endüstrinin ve hizmet sektörlerinin ihtiyaç duyduğu mesleki formasyon verilmek suretiyle öğrencileri iş alanlarına ve yüksek öğretime hazırlayan programların uygulandığı mesleki ve teknik okullarıdır.  Bu okullardan mezun olanlar, alanları ile ilgili iş yerlerinde çalışabilecekleri gibi, kendi iş yerlerini açabilirler, yüksek öğrenim kurumlarına da devam edebilirler.  Mezun olan öğrencilere eğitimini gördükleri program türüne ait diploma verilmekte ve alanlarının devamı niteliğindeki yüksek öğretim kurumlarını tercih etmelerinde halinde de ek puan verilmektedir.  Çok Programlı Liselerden mezun olanlar, sınavsız olarak alanlarındaki meslek yüksek okulu programlarına girebilmektedirler.

55 SULTANGAZİ…  SULTANGAZİ ÇOK PPROGRAMLI LİSESİ (%96.44, -) - Çocuk Gelişimi ve Eğitimi - Muhasebe ve Finansman - Aile ve Tüketici Hizmetleri GAZİOSMANPAŞA…  F. ÖZDOĞRU ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ (%45.78 - %68.73) - Muhasebe -Büro Yönetimi - Bilişim Teknolojileri

56 EĞİTİMİN AMACI VE ŞEKLİ  1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 32’nci maddesi hükmü gereği, İmamlık, Hatiplik ve Kur’an Kursu Öğreticiliği konularında görevli elemanları yetiştirmek üzere Milli Eğitim Bakanlığınca açılan ortaöğretim sistemi içinde yer alan, hem mesleğe hem de yükseköğretime hazırlayan ortaöğretim kurumlarıdır. EĞİTİMİN SÜRESİ: Öğretim süresi 4 yıldır. MEZUNİYET SONRASI İŞ İMKÂNLARI  Anadolu İmam-Hatip Liselerinden mezun olanlar, üniversite sınavı sonucuna göre hem kendi alanlarında hem de diğer alanlardaki kazandıkları yükseköğretim programlarına devam edebilmekte, İlahiyat Fakülteleri ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümlerini tercih edenlerde ek puan alabilmektedirler.

57 EĞİTİMİN İÇERİĞİ : Anadolu imam hatip meslek liselerinde genel kültür derslerinin yanı sıra dini ağırlıklı Kuran-ı Kerim, Arapça, Hadis, Fıkıh, Tefsir, İslam Tarihi öğretim programı, Karşılaştırmalı Dinler Tarihi dersi vb. meslek dersleri de verilmektedir.  Meslek derslerinde vaiz uygulamalarına hazırlık yapılır.  Anadolu imam hatip meslek liselerinde bölüm /alan/ dal ayrımı yoktur.  Din öğretiminin bilimsel yöntemlerle desteklenerek derslerin işlendiği teknik donanımlı öğrenme ortamlarında geleceğin aydın din görevlileri yetiştirilmektedir.

58 SULTANGAZİ…  RECEP TAYYİP ERDOĞAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %43.84  MİMAR SİNAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %63.20  MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %82.54  AHMET ÜNAL KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (-) GAZİOSMANPAŞA…  KAZIM KARABEKİR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %33.67  OSMANGAZİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %59.25  KÜÇÜKKÖY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %60.98  GAZİOSMANPAŞA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %64.76

59 ARNAVUTKÖY…  PROF. DR. NECMETTİN ERBAKAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %91.66  HADIMKÖY TOKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %95.62  HARAÇÇI İMKB ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  % 96.30  NECİP FAZIL KISAKÜREK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ (-) BAYRAMPAŞA…  ALİYA İZZETBEGOVİÇ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %49.41  RIFAT CANAYAKIN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ  %63.23


"2016 TEOG’DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? TEOG Ortak Sınav Puanı 700 Yerleştirme Esas Puanı 500 üzerinden değerlendirilecektir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları