Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bir varmış bir yokmuş. Çok eski zamanlarda, Çocuklar Ülkesi’nde, masal anlatan bir dede varmış. Çocuklar ona “Masalcı Dede” derlermiş. Masalcı Dede, her.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bir varmış bir yokmuş. Çok eski zamanlarda, Çocuklar Ülkesi’nde, masal anlatan bir dede varmış. Çocuklar ona “Masalcı Dede” derlermiş. Masalcı Dede, her."— Sunum transkripti:

1

2 Bir varmış bir yokmuş. Çok eski zamanlarda, Çocuklar Ülkesi’nde, masal anlatan bir dede varmış. Çocuklar ona “Masalcı Dede” derlermiş. Masalcı Dede, her akşam çocuklara masal anlatırmış. Aradan yıllar geçmiş. Çocuklar büyümüş okula gitmişler. Okumuşlar yazmışlar. Buna çok sevinen Masalcı Dede: -Çocuklar, artık size masal anlatmayacağım. Bol bol masal kitabı getireceğim, demiş. Masalcı Dede sözünü tutmuş. Çeşit çeşit kitaplar getirmiş. Çocuklar da bu kitapları okumuşlar.

3 1.Masalcı Dede nerede yaşıyormuş? …………………………………………………………………………… 2.Masalcı Dede her akşam çocuklara ne anlatırmış? …………………………………………………………………………… 3.Çocuklar büyüyünce nereye gitmişler? …………………………………………………………………………… 4.Masalcı Dede niçin çok sevinmiş? …………………………………………………………………………… 5.Masalcı Dede çocuklara ne sözü vermiş? …………………………………………………………………………… 6.Masalcı Dede çocuklara ne getirmiş? ………………………………………………………………………….

4 TEŞEKKÜRLER HAZIRLAYAN: GÜLER KÖSE


"Bir varmış bir yokmuş. Çok eski zamanlarda, Çocuklar Ülkesi’nde, masal anlatan bir dede varmış. Çocuklar ona “Masalcı Dede” derlermiş. Masalcı Dede, her." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları