Şubat 2016. SUNUM PLANI 1. Konya Su Ürünleri Varlığı 2. Desteklemeler 3. Faaliyetler 4. Hedefler.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bİr BalIkçIlIk YönetİcİsİnİN ElkİtabI (TÜRKİYE’den Örnekler)
Advertisements

HİBE KAPSAMINDAKİ YATIRIM ALANLARI TKDK KÜTAHYA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ORDU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
“Kolhida” dağ evi “Kolhida” uluslararası av turizm için dağ evi oldukça ilginç ve “Avcılığa çikan parti lideri” stilinde yapılmış. Dağ evi bol yeşillik,
Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 3/1 Numaralı Tebliğ
KONU:HAYVANLARI SINIFLANDIRALIM Hayvanlar İkiye Ayrılır
 Yayımlandığı R.Gazete:   Tebliğ No: 2008/48  Değişiklik     
BALIK ÇiFTLiKLERi İbrahim Nazlım Elif Salmanoğlu
Global Su Ürünleri Trendleri
BURÇLAR VE ÖZELLİKLERİ
OKUR – YAZARLIK, EĞİTİM VE İÇ GÖÇ GÖSTERGELERİ TÜİK İzmir Bölge Müdürü
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Doç.Dr.Ercan BALDEMİR Öğr.Gör.İsmail METİN Arş.Gör.Hakan BAKAN
NİSAN AYINDA TÜKETİLEBİLECEK BAZI DENİZ BALIKLARI
BALIKÇILIK.
Akıntılı Havuzlarda Yetiştiricilik
SAZAN YETİŞTİRİCİLİĞİ. Sazan (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) ılıman iklim bölgelerinin ekonomik bir türüdür. Ekstansif, entansif ve yarı entansif yetiştiriciliğe.
Canlıların Dünyasını Gezelim Tanıyalım
Durgun sularda yetiştiricilik Durgun sularda yetiştiriciliği etkileyen doğal faktörler; İklim kuşakları •Havuzlardaki yetiştiricilikte verimi etkileyen.
Türkiye’de 2008 yılında, yaklaşık 494 bin tonu avcılıkla, 152 bin tonu yetiştiricilikle olmak üzere toplam 646 bin ton su ürünleri üretilmiştir. Avcılıkla.
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM, TANIYALIM
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 21 Şubat ÜRETİM AB % BAŞ DEĞİŞİM TON AB % BAŞ DEĞİŞİM TON BOĞA ÖKÜZ İNEK DÜVE BUZAĞI GENÇ SIĞIR Sığır Eti Ocak.
BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİNDE KULLANILAN YEMLER VE YEMLEME İLKELERİ
Karadeniz Bölgesinde Hayvancılık
HAZİRAN AYINDA TÜKETİLEBİLECEK BAZI DENİZ BALIKLARI
DİKKAT MAYIS AYINDA AV YASAĞI OLDUĞUNDAN KÜLTÜR BALIKLARINI VE MARKALI DONDURULMUŞ SU ÜRÜNÜNÜ TÜKETMENİZ TAVSİYE OLUNUR. MAYIS AYINDA TÜKETİLEBİLECEK BAZI.
Büyük baş hayvancılık hayvancılık faaliyetleri özellikle da ğ lık bir araziye sahip kırsal kesimlerde ön plana geçerek, birinci derecede etkili ekonomik.
KONYA İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü
KONYA İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Personel Durumu 2. Araç Parkı Durumu 3. Bina ve Arazi Durumu 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
KONYA İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ
HastalIktan Arİ İşletmeler ve OnaylI Çİftlİkler
Şubat Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Mevcut Durum 2. Desteklemeler 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI.
Oksijenin Yurdu Fındık, Kivi ve Bal Diyarı BRİFİNG
İŞGEM KARAMAN KONSEPT PROJESİ Karaman O.S.B. | 2013 | KONYA.
HAZIRLAYAN; MİRAÇ ÖKSÜZ 10rdtvtkn-91
Su Ürünleri YetiştiriciliğinİN TEMEL ESASLARI
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BALIK HASTALIKLARI 14. Hafta.
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
ÖZET GİRİŞ MATERYAL VE METOT BULGULAR TARTIŞMA VE SONUÇ KAYNAKLAR
Balık Üretiminde YEM VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
BalıK BİYOLOJİSİ 3. Hafta.
KAFESTE ALABALIK YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ÇEVREYE ETKİSİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
İÇSU BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Deniz BALIKLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ
Levrek Avcılığı Etcil ve saldırgan bir türdür.
BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİ
BALIKLARDA REPRODÜKSİYON
Fertİlİzasyon Su alıp şişme (1-2 Dk) Erkek ve dişi yanyana
SAMSUN İLİNDE BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
Dünyada ve Türkiye’de Su Ürünleri Üretimi
TÜRKİYE'DEKİ SU ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNE GENEL BİR BAKIŞ
'ALABALIK (Oncorhynchus mykiss) MİLFÖY BÖREĞİ' NDE FARKLI PİŞİRME METOTLARININ ÜRÜNÜN DUYUSAL VE BESİNSEL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ Nilgün Kaba, Bengünur Çorapcı*,
CİZRE DEVLET HASTANESİ 2018 YILI EĞİTİM PLANI.
KANSER DÜNYA KANSER HAFTASI KONYA KIZILAY HASTANESİ.
TÜRKİYENİN SU VARLIĞI.
İLBEY ☾★. Büyüklükleri ve yaşayan canlıları değişim gösteren bu biyomların en önemli besinini yağmur ve eriyen kar suları oluşturur. Pelajik bölge: Balık,
ممیزی داخلـی INTERNAL AUDIT
SOFRALIK ÜRÜN YETİŞTİRME Ağ kafeslerde balık yetiştiriciliği Deniz Balıkları Yetiştiriciliği 8. Hafta.
Balık yetiştiriciliğinde yer seçimi ve su kalitesi
İçsu Balıkları Yetiştiriciliği
Su ürünleri sağlığı ve BALIK HASTALIKLARI
BELLİ BAŞLI BİYOMLAR VE ÖZELLİKLERİ. İÇİNDEKİLER  AMAÇ  BİYOM NEDİR?  BİYOMLAR  SONUÇ  KAYNAKÇA.
SERADA SAKSI ÇİÇEĞİ YETİŞTİRİCİLİĞİ.
Sunum transkripti:

Şubat 2016

SUNUM PLANI 1. Konya Su Ürünleri Varlığı 2. Desteklemeler 3. Faaliyetler 4. Hedefler

Su Ürünleri Varlığı Kaynak: TÜİK, 2014  Su Ürünleri Avlanan Içsu Ürünleri Miktarı (Ton) Su Ürünleri Yetiştiricilik Üretim Miktarı (Ton) Akbalık Alabalık1011 Çapak55 Gümüş Kadife66 Kefal2225 Kurbağa Levrek (Sudak) Saza Siraz55 Yayın1920 Kerevit)15 Gümüşi Havuz Balığı Diğer10 Toplam Alabalık (İçsu) Aynalı Sazan (İçsu) Tilapya 32 Toplam605471

Su Ürünleri Desteği

Faaliyetler

Hedefler

ARZ EDERİM