Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Mustafa’dan Can’a… Taner YENİDOĞAN 06 Kasım 2008.
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
20 Kasım 2011 Pazar Pınarbaşı-Aytepe/AYDIN
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Benim biricik Canım Babacığım
SAĞLAM DUR YÜREĞİM Aşağıdakilerden hangisi daha zordur? a) gitmek b) kalmak c) mızıkçıyla oyun oynamak Sus yüreğim.Feryat etme.Çığırtkanlara yaraşır bu.
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mi hiç...¿ Hani ölmüş gibi, hani uzatsan da.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
Meslekleri Tanıyalım.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
Pes ettim... Daldaki yapraktım yaşamda, Hayat denilen ağacın dallarından, En yalnız olanında bir küçük yaprak, Yalnızdı üzerinde bulunduğum dalım,
DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın:
ş i i r : T ü l i n H a t i p o ğ l u Aşk'a Sitem (I)
TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( ) Zamirlerin isminin yerini tutamayacağı bir gecedeyim( ) Her şey karanlık ve darmadağın. En kral yapıbilimci gelse yine de.
Tlg
C A N I M Y A N I Y O R. Dağhan H O S T A ŞİİR Slayt Edebiyatcim.com
AŞKLaRıM.
KALANIN ARDINDAN (sesli) Hep birlikteydik, masmaviydi hava; ne çok seviyordu herkes birbirini. Gitara yeni başlamıştım; çalacaktım ama utanıyordum.
İKİMİZ Mİ, HEMEN Mİ ? Oraya varmak mı? İkimiz mi? Hemen mi? Dur, bekle beni, geliyorum En güzel yerinden öpeceğim Bilmem dudakların mı? Gözlerin mi? Önce.
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
KÜÇÜK KAPLUMBAĞA.
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
ZAMİR (ADIL).
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
Umudun mahzenindeyim SESİ AÇIN.. ...
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
HAYATIN ANLAMI.
GiTTiĞiN YeR.
Tıkır Top
DÜNYANIN HAREKETLERİ.
YA KİMSEYE GÜVENEMESEYDİK
YAĞMUR İclal AYDIN Ses Düğmesini Açınız.
UNUTULMUŞ… ..MUYDUM..?!.
Sis de dağılır.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
SeNDeN SoNRa.
ASIL EKSİKLİK.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
ŞAH VE PİYON sesli
Bana Zamandan söz ediyorlar
Tombik ormanda.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
Burası yuvarlaklar ülkesi. Öykümüz burada geçiyor.
Sunum transkripti:

Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı karakasl@mynet.com

Bekle beni.seni benden ayıran ne varsa hepsini yok etmeye yemin ettim… sözümü tutarım bilirsin… Şimdi senden uzağım diye kesme ümidini sakın. Bu aşk bizim yazgımız.Ne kadar zor olursa olsun,hangi engel çıkarsa çıksın bu aşk yaşanacak mutlaka…

Sakın ‘’o gitti artık’’ diyenlere inanma Sakın ‘’o gitti artık’’ diyenlere inanma. Bedenim yanında olmasada yüreğim sende.kapa gözlerini ve düşün beni. Hisset yüreğimi… Elbet bitecek bu ayrılık günleri.Bekle beni.senden uzak olmak kolaymı sanıyorsun? Kolaymı dayanmak buna?hiç kişmselere söylüyemediğim derdim içimi öyle acıtıyorki…Özlem besliyorum habire…

Biliyor musun, seni özlemek bazen korkunç bir sancı oluyor… bu sancıyla uyumak mümkün değil… evin içinde volta atarak karşılıyorum sabahı… Aklımda sen… Aklımda kavuşma anımız. O Büyük an…. Bekle beni; Yüreğimi elime alıp geleceğim kapına …

Beni gülerek karşılıyacaksın Beni gülerek karşılıyacaksın.hani dedim ya,seni özlemek korkunç bir sancı diye,bir tek gülüşünü hatırladığımda zayıflıyor o sancı… Beni hayatta bir aşkın bir gülüşün,bir de sıcaklığın tutuyor… sen güldükçe,bu ayaz günlerin yerini bahar bahçe alıyor. Ah sevgilim kalbim yalnız senin için atıyor…

Bekle beni. O gelmez diyenlere inat,geleceğim mutlaka yollar uzak olsada,yollar ıssız olsada GELECEĞİM… Beni gören herkes şaşıracak,sen hariç… ÇÜNKÜ ; sen inandın bana… ÇÜNKÜ ; Benim gibi seni de hiçbir şey vazgeçiremedi bu aşktan…

Sahi hatırlıyormusun ilk göz göze geldiğimiz anı Sahi hatırlıyormusun ilk göz göze geldiğimiz anı? Yaralanmış yüreklerimizi iyliştirecek ilaç gibi sarıldık birbirimize… Bilseydik bu kadar zor olacağını yine yaşarmıydık.. Bu AŞKI ..???

AŞK gelmişti kapımıza bir kez, ret etmeye şansımız yoktu… AŞKIN; Ret edilmeyeceğini bilecek kadar büyümüştük ikimizde….

Evet başka aşklarda yer buldu yüreğimde. ama hiç biri böyle değildi Evet başka aşklarda yer buldu yüreğimde ..ama hiç biri böyle değildi. Gelip talan ettiler kalbimi… sonra derin yaralar açıp, gittiler..!!! Ben inandım sana, bunca zaman sonra ilk kez kalbimde yara açmayacak birini bulduğuma inandım…

Gitmedim ben… burdayım… elbette bitecek bu ayrılık Gitmedim ben… burdayım… elbette bitecek bu ayrılık. VE Bittiğinde sevgilim beklediğimize deyecek…