Connecting People Through News. © PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
Advertisements

360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Yeni Medya’nın özellikleri
1 AkademiKA Awards Medimagazin – Referans –
ULAKBIM UASL Mayıs İçerik Türleri: Bilgide Bir Servet Hukuk Dergileri Online Hukuk Kitapları Yasalar, İçtihatlar ve Mahkeme Kararları Gazete ve.
ENDÜSTRİ ÜRÜNLERİ TASARIMI ULAŞ YILDIRIM (TOBB ETÜ – SANAT VE TASARIM)
AÇIK ERİŞİM KAYNAKLARI
Bu menü, ILL, Katalog, Konu başlıkları, Kütüphane Yönergesi dışında kalan tüm sayfalarda aktiftir Araştırma sürecinizi kolaylaştırmak, kütüphane kaynaklarına.
ANKOS AÇIK ERİŞİM VE KURUMSAL ARŞİVLER ÇALIŞMA GRUBU
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
ERKEN ANNELER GÜNÜ Anneler Prematüre Bebekleri için Anneler Gününden bir hafta erken yürüdüler. Basın Yansımaları Mayıs 2012 Kurumsal İletişim Türkiye.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
İstanbul Medipol Üniversitesi
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
6 Şubat 2002Akademik Bilişim/KONYA1 ANKOS ELEKTRONİK BİLGİ KAYNAKLARI ERİŞİMİNDE ULUSALLAŞMAYA DOĞRU Bülent KARASÖZEN Hacer BATI ODTÜ.
ANKOS Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Bülent KARASÖZEN Orta Doğu Teknik Üniversitesi 4. Uluslararası Yıllık ANKOS Toplantısı Koç Üniversitesi,
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
1 Bilgiye Erişimde Fırsat Eşitliği Projesi Olarak EKUAL'in Doğuşu ve Gelişimi Prof.Dr. Cem SARAÇ Hacettepe Üniversitesi.
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
Empowering management research EmeraldManagementXtra Ürün ve Hizmetler Brian Berry Business Manager for Turkey Emerald Group.
Üniversite Sağlık Merkezleri 2. Sempozyumu. Sorgu2 100.yıl Üniversitesi1 Adnan Menderes Üniversitesi1 Akdeniz Üniversitesi4 Anadolu Üniversitesi2 Ankara.
Bilgi Çağında Kütüphane
MEDYA TAKİP RAPORU. Yayın Adı : ICT Media Dergisi Tarih : Tiraj : D Ü NYA BİLGİ TOPLUMU VE TELEKOM Ü NİKASYON G Ü N Ü ETKİNLİĞİ İSTANBUL'DA.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
ELEKTRONİK KOLEKSİYON GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ Bülent Karasözen ODTÜ 41. Kütüphane Haftası 31 Mart 2005.
ULUSAL AKADEMİK LİSANS TOPLANTISI 6 Kasım 2006, İstanbul.
KAREKOD KULLANIMI.
TÜBİTAK ULAKBİM Cahit Arf Bilgi Merkezi Araştırma Faaliyetleri ve Bilimsel İçeriğe Erişimde Cahit Arf Bilgi Merkezi & Dünden Bugüne TÜBİTAK EKUAL.
TM (EA) PUAN TÜRLERİ YGS – LYS Bİ LGİ
SOSYAL BİLİMLER VERİ TABANI Uzm. A. Nuray DEMİRKOL 2-3 Kasım 2006.
Elibrary.worldbank.org World Bank eLibrary Sunumu.
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
© PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News Oteliniz içinde; tüm ülkelerden 4,000+ Gazete & Magazin Dergisine 60 farklı dilde.
ÖĞRETİM YILI LYS BAŞARI TABLOSU.
Sayılarla Yükseköğretim Akademik Arşiv Projesi (YAAP) ve Uluslararası Görünürlük Gültekin GÜRDAL İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kütüphane ve Dokümantasyon.
IDEF'15 12'nci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı Vestel Savunma Yansıma Raporu Mayıs 2015.
Geleceğin Kütüphanelerinde Değişen Hizmetler ve Kütüphanecilerin Yeni Rolleri Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi 51. Kütüphane Haftası, Geleceğin Kütüphaneleri.
T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ VE MATERYAL TASARIMI EĞİTSEL WEB UYGULAMALARI EDSHELF UYGULAMASI.
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU ÜNİLİG KURA ÇEKİMİ
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
EDAM EDİTÖR MASASI Adem Başpınar (0532)
MODA TASARIMCILIĞI.
One Touch Video Kurumlar, İşletmeler ve Çağrı Merkezleri için internet tabanlı ve mobil etkileşimli video çözümü 2010 Avaya Inc. All rights reserved.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
PressReader Connecting People Through News
BAŞVURU ESASLARI I. TEMD Üyesi olmak II. ≤ 40 yaş olmak
Bilimsel Bilgiye Erişim
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
ESKİŞEHİR TİCARET ODASI
ESKİŞEHİR TİCARET ODASI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Metadata ve Z39.50 Metadata.
Dijital kütüphane işlevleri
I Ğ DIR ÜN İ VERS İ TES İ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DA İ RE BA Ş KANLI Ğ I Kütüphane kullan ı m ı ve elektron İ k kaynaklara er İŞİ m Kütüphanec İ : Ercan.
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Otelinizde yeni bir hizmet:
EBSCO Discovery Service (EDS) Daha İsabetli Sonuç Listeleri
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ANKOS ELEKTRONİK BİLGİ KAYNAKLARI ERİŞİMİNDE ULUSALLAŞMAYA DOĞRU
Çukurova Üniversitesi Kurumsal Açık Erişim Arşivi Çalışması
Sunum transkripti:

Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 2 Connecting People Through News 2011, 2012 & 2013 Yıllarının En İyi Aplikasyon Ödülü Sahibi! Erişim Kapsamı 100 ülkeden 60 farklı dilde Gazete& Dergiye erişim 90 gün geriye dönük arşiv imkanı

© PressReader. All rights reserved. Orjinal gazete formatında 100 ülkede ve 60 ayrı dilde yayımlanan gazetelerin hepsine aynı ara yüzden erişim imkanı 90 günlük geriye dönük arşiv imkanı 18 dilde çeviri ve sesli dinleme imkanı 3

© PressReader. All rights reserved. Baskıya hazır olan yayına aynında erişim Türkçe Arayüz imkanı Uzaktan erişim imkanı Mobil kullanım imkanı 4 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. Press Reader asağıdaki Discovery Servisleri ve arama motorları ile uyumlu olarak çalışmaktadır. SWETS Serials Solutions Summon EBSCO Discovery Service EBSCO A to Z TELDAN Ex Libris 5 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 6

7 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. Habertürk Hürriyet Hürriyet Daily News & Economic Review Milliyet Sabah Star Türkiye Kıbrıs Gazetesi (Kıbrıs) 8 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. Atlas Capital Ekonomist Elle (Turkey) Güncel Hukuk İstanbul Life PC Net Popular Science (Turkey) Tempo 9 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 10 Connecting People Through News 12 AM1 AM2 AM3 AM5 AM6 – 10 AM Press Reader Network Operasyon Merkezi Yayınevi Son Prova Baskı Baskı Basılı Versiyon PressReader

© PressReader. All rights reserved. 11

© PressReader. All rights reserved. 12

© PressReader. All rights reserved. 13

© PressReader. All rights reserved. 14 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 15 Connecting People Through News

16

© PressReader. All rights reserved. 17 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 18 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. 19 Connecting People Through News National Library of Uzbekistan

© PressReader. All rights reserved. 20 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. Abdullah Gül Üniversitesi Ajans Press Anadolu Üniversitesi Boğaziçi Üniversitesi BDDK Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Dicle Üniversitesi Doğu Akdeniz Üniversitesi GATA Gazi Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi 21 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. İstanbul Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul Ticaret Üniversitesi İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kafkas Üniversitesi Kara Harp Okulu Koç Üniversitesi Marmara Üniversitesi Medya Takip Merkezi Milli Kütüphane 22 Connecting People Through News

© PressReader. All rights reserved. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi TED Üniversitesi Trakya Üniversitesi TBMM Sabancı Üniversitesi Uluslararası Antalya Üniversitesi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yozgat Bozok Üniversitesi 23

© PressReader. All rights reserved. 24 Connecting People Through News “ Dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası öğrencilerimize tüm fakülte çapında hizmet sunmaktayız. Uluslararası çapta lokal haberleri herkese basılı olarak sunmamıza olanak yok. PressReader, dünya çapında lokal kaynaklara erişim sunarak öğrencilerimize evlerindeymiş hissi sağlamakta ve aynı zamanda birbirleri hakkında ve bizim yerel ortamımız ile ilgili güncel bilgilere görsel olarak cazip biçimde erişim sağlamalarına imkan sağlamaktadır.” Alicia Salaz - Reference & Instruction Librarian, Carnegie Mellon University in Qatar ANKOS ÜYELERİNE ait yorumlar: “Press Reader geleneksel gazete okuma alışkanlıklarını en son teknoloji ile birleştirerek tüm kullanıcı segmentlerine eşsiz bir tecrübe sunuyor. “Dijital yerli”ler ile “dijital göçmen”lerin en popüler buluşma noktası olarak Press Display ile basılı yayınlarda kullanılan görsel tasarım ve mizanpaj gibi öğelerden fedakarlık etmeden en ileri bilişim teknolojilerini kullanarak bilgiye en hızlı şekilde erişmek mümkün. “ ZeynepMetin - Boğaziçi Üniversitesi Kütüphanesi Daire Başkan Yardımcısı “Özellikle yabancı öğrencilerimiz çok memmun. Kendi ülkeleri ile ilgili gazeteleri takip ediyorlar. Ayrıca yabancı dillerdeki hocalarımız öğrencileri İngilizce gazeteler konusunda dil öğrenimini desteklemek için yönlendiriyor. Bunun dışında mobil cihazlardan kullananlar oldukca iyi.“ İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü - Kütüphane Daire Başkanı Gültekin Gürdal