ADANA ÇUKUROVA GÜZEL SANATLAR LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

BENİM LİSEM HANGİSİ?.
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSELERİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
OKULUMUZUN TARİHÇESİ 27 Temmuz 1994 yılında, Yavuz Selim Mahallesi, Düvecik Ova Mahallesi, İkiyüz Evler ve Yeşilova Mahallesinde oturan vatandaşlarımızın.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
(SBS) SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SINAV SİSTEMİ (SBS)
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
TES-İŞ ADAPAZARI ANADOLU LİSESİ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BEŞİKTAŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
DERS SEÇİMİ GALATASARAY LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU
Hangi Liselere Gidebilirim?
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI İBNİ SİNA ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
2015 YILI ÜNİVERSİTELERDE ÖZEL YETENEK PROGRAMLARI VE ŞARTLARI *Özel yetenek gerektiren programların sınavları ile seçme ve yerleştirme işlemleri yükseköğretim.
İLKÖĞRETİM TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI TAŞINILAN OKUL /YERLEŞİM BİRİMİ SAYISI ÖĞRENCİ SAYISI TAŞINILAN MERKEZ OKUL SAYISI.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
TOKAT İL MERKEZİNDE BULUNAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARI
Okula neden devam ediyorsunuz? “Eğitim görmek için.”… Okul bizi hayata hazırlamada laboratuvar görevi görür. Sorunlara uygun çözüm yolları geliştirmemize.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
ORTAÖ Ğ RET İ M KURUMLARI BÜ Ş RA ATICI REHBER Ö Ğ RETMEN.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 21 Öğrenci Sayısı : 314 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 16 Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar)
T.C. SAİMBEYLİ KAYMAKAMLIĞI İl ç e Milli Eğitim M ü d ü rl ü ğ ü 2016 BRİFİNG DOSYASI.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SPOR LİSESİ 2.
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
FAKÜLTEMİZ HAKKINDA Fakültemiz tarihinde kabul edilen ve tarihinde Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı.
TÜRK MUSİKİSİ DEVLET KONSERVATUVARI’NA HOŞGELDİNİZ
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
KARTAL FATMA ALİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Resimle İlgili Meslekler
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
YENİŞEHİR EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SİMAV İBNİ SİNA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ŞEHİT SABRİ ERYELER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KUMRU-ORDU
Sunum transkripti:

ADANA ÇUKUROVA GÜZEL SANATLAR LİSESİ

İÇİNDEKİLER Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Genel Tanıtım 1 İdari kadro 2 Resim Bölümü 3 Müzik Bölümü 4 Başarılarımız / Etkinliklerimiz 5 İmkanlar 6

AKADEMİK AKREDİTASYONLAR

Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Genel Tanıtım ADANA ÇUKUROVA GÜZEL SANATLAR LİSESİ TARİHİ Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri 1988-1989 eğitim-öğretim yılında ilk defa İstanbul’da dönemin Milli Eğitim Bakanı Avni AKYOL tarafından açılmıştır. Adana’da ise Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 15 Kasım 1991 tarih ve 028888 sayılı olur yazısı ile 1992-1993 eğitim-öğretim yılında Seyhan Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi adıyla gündüzlü olarak açılmıştır. Okulumuz, geçmişte Adana Erkek Lisesi ve Çukurova Ortaokulu’nun hizmet verdiği binayı uzun yıllar kullanmıştır.  1997 yılında Adana Erkek Lisesi’ne ait parasız yatılı pansiyon binası okulumuza devredilmiş; böylelikle parasız yatılı ve gündüzlü eğitim veren bir kimliğe kavuşmuştur. Okulumuzda “Resim” ve “Müzik” olmak üzere iki temel bölüm bulunmaktadır. 2005-2006 eğitim-öğretim yılına kadar hazırlık (İngilizce)+3 yıl olarak eğitim verilmiştir. Her yıl bakanlığımızın genelgeleri doğrultusunda yetenek sınavı ile 24’er öğrenci alınmıştır.  2005-2006 eğitim-öğretim yılından itibaren hazırlık sınıfı kaldırılmıştır. Ortaöğretim 4 yıla çıkartılmıştır. 2009-2010 eğitim-öğretim yılında Bakanlığımız tarafından, 04/12/2008 tarih ve 2008/81 sayılı genelge ile Anadolu Güzel Sanatlar Liselerinin adı, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri olarak değiştirilmiştir ve Seyhan Güzel Sanatlar Lisesi olarak Çukurova İlçesine taşınmıştır. Resim ve Müzik bölümlerinin kontenjanı 30’ar öğrenciye çıkarılmıştır. 2010-2011 eğitim-öğretim yılında Çukurova ilçesi Kabasakal Köyü Çakal Kuyusu Mevkiindeki yeni binasına taşınmıştır. Okulumuz yerleşkesi 26.250 m2 üzerine kurulmuştur; eğitim binası, pansiyon binası ve konser salonu bulunmaktadır. Konser salonu 2 kattan oluşur. Alt kat 284 kişilik, üst kat 71 kişilik olup toplam kapasitesi 355 kişidir Eğitim binasının zemin katı ile birlikte toplam 4 katında 8 derslik, 10 resim atölyesi ve 38 müzik kabini vardır. 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Bakanlığımız tarafından, 10/06/2013 tarih ve 2013/18 sayılı genelge ile “Spor Lisesi” ibaresi kalkarak Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi olarak değiştirilmiştir. Pansiyon binası zeminle birlikte toplam 4 kat olup 92 erkek, 100 kız öğrenci olmak üzere toplam 192 kişiliktir. Pansiyon zemin katında mutfak bulunmaktadır. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz alanlarında ve başka alanlar da yüksek öğrenim almıştır.

Misyon, Vizyon, Temel Değerler MİSYONUMUZ Biz, sanat eğitiminin hedeflediği amaçlara uygun, çalışkan, yaratıcı, etik ve estetik değerlere sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, nitelikli öğrenciler yetiştirmekteyiz. VİZYONUMUZ Türk eserlerini çok sesli yapı çerçevesinde seslendirmek, topluma estetik bakış açısı kazandıracak bir kurum olmak, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda A.G.S.L. (Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi) olarak popüler değil ama özgün ve yaratıcı kimliğe sahip olmak, yaratıcılığı destekleyen ve geliştiren, ayrıca geçmişimize sahip çıkarak kültürümüzü zenginleştiren bir kurum olmak. TEMEL DEĞERLERİMİZ Açık iletişim çerçevesinde çalışma ortamının yaşandığı, güvenli bir çalışma ortamının oluşturulduğu, herkesin onuruna ve haklarına saygı duyulan, başarının ancak motive ve güven ile gerçekleşeceğine inanılan bir çalışma grubuyuz. Ulusal değerlere sahip olunmadan evrensel değerlere sahip olunamayacağına inanırız. Şikayet etme yerine, çözüm üretmeyi ve uygulamayı tercih ederiz. Bir problemin en iyi çözümünün o problemi yaşayanlarca bulunacağına inanırız. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kendilerini gerçekleştirme ve yenilemelerine yardımcı olur, bu gelişimi sürekli kılmaya çalışırız. Sanat eğitiminde başarının ancak disiplinli çalışma ve sabır ile sağlanacağının bilincindeyiz

İdari Kadro Mehmet ÖZCANLI Okul Müdürü

Mehmet ÖZDEMİR Müdür Baş Yardımcısı Mehmet ÖCAL Müdür Yardımcısı Reyhan AYTER Müdür Yardımcısı

Filiz BENGÜL Rehberlik Sevisi

BÖLÜMLER

Resim Bölümü

Resim Bölümü Öğrenci Alım Şartları Resim bölümünde ders programlarına uygun olarak konular işlenirken, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve becerileri geliştirilir. Yenilikleri izlemeleri, yeni teknik, renk ve biçimlerle özgün çalışmalar ortaya koymaları sağlanır. Resim Bölümü Yetenek Sınavı 1. Aşama: Desen (Çizgisel Resim) Adayların modelle, bakarak gözlem ve algılamalarını yansıttıkları çizgisel resim yapmaları istenir. Bu çalışmada adaylar; karşılarında duran objeyi oran-orantısını, yapısını, gölge ve ışık farklarını kurşun kalem kullanarak kağıt üzerinde göstermelidir. 2. Aşama: İmgesel (Konulu hayali çalışma) Bu aşamada adaylar gözlem ve hayal güçlerini birleştirerek sınav sorusunu, çizgisel resim olarak ifade ederler. Soru; bir öykü, olay veya objelerden oluşan hayali bir kompozisyon olabilir. Uygulama kara kalem tekniği ile yapılacaktır.

RESİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN; Mezun Öğrencilerin Girebilecekleri Devlet Üniversiteleri birkaç örnek Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cilt Eski Çini Onarımlar Eski Yazı (Hat) Fotoğraf Grafik Halı, Kilim ve Eski Kumaş Desenleri Heykel Resim Seramik ve Cam Tekstil Teship (Süsleme) Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Endüstri Ürünleri Tasarımı Geleneksel Türk El Sanatları İç Mimarlık

İstanbul Devlet Konservatuarı Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı İç Mimarlık Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Fotoğraf ve Video Mezun Öğrencilerin Girebilecekleri Vakıf (Özel) Üniversitelerin birkaç örnek Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Haliç Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf ve Video (Burslu) İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi  Görsel İletişim Tasarımı Mühendislik Mimarlık Fakültesi

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Tasarımı Endüstri Tasarımı (Burslu) Grafik Tasarımı Grafik Tasarımı (Burslu) İç Mimarlık İç Mimarlık (Burslu) Moda ve Tekstil Tasarımı Moda ve Tekstil Tasarımı (Burslu) Plastik Sanatlar Plastik Sanatlar (Burslu) Sanat (Tasarım) Yönetimi Sanat (Tasarım) Yönetimi (Burslu)

Müzik Bölümü

Müzik Bölümü Öğrenci Alım Şartları Piyano zorunlu derstir. Öğrenci, ayrıca kendi isteği ile ikinci bir ana çalgıyı öğrenerek çalmak durumundadır. (Keman, Viyola, Gitar…vb) Bu bölümde öğrencilerin; üniversite, konservatuvar için veya meslek olarak seçtiklerinde kendilerine yetecek olan tüm teorik ve uygulamalı alan bilgisine sahip olacak biçimde yetişmeleri sağlanır. Müzik Bölümü Yetenek Sınavı Aşama: Müziksel İşitme ve Yineleme. Ses işitme; piyanoda verilen tek ses, iki ses, üç ses, dört sesin “Na” hecesiyle tekrarlanması. Ritm işitme; verilen bir ritm cümlesinin tekrarı. Ezgi işitme; piyanoda çalınan kısa bir ezginin ses ile tekrarı. 2. Aşama: Müziksel Söyleme ve Çalma Ses özelliği; öğrencilerin kendi seçtiği bir şarkıyı söylemesi istenir. Öğrencinin sesini kullanma becerisi değerlendirilir. Çalgı kullanma; çalgı( Gitar, Bağlama, Keman…vb.) kullanmasını biliyorsa, öğrenciden hazırladığı bir şarkıyı çalması istenir. (Aday Piyano dışında kullandığı çalgı varsa yanında getirecektir.) Fiziksel durum; adayın çalgı kullanmasını engelleyecek bir engeli olup olmadığına bakılır.

MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN; Mezun Öğrencilerin Girebilecekleri Devlet Üniversitelerinden birkaç örnek Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi - Müzik Öğretmenliği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı -Kompozisyon -Nefesli Çalgılar ve Vurmalı Çalgılar -Opera -Yaylı Çalgılar  Piyano İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri Kompozisyon Müzikoloji Ses Eğitimi Temel Bilimler Türk Halk Oyunları Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı  Kompozisyon  Müzikoloji  Nefesli Çalgılar -Piyano  Şan ve Opera  Yaylı Çalgılar Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Duygusal Ses Sanatları Tasarımı

MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN; Mezun Öğrencilerin Girebilecekleri Devlet Üniversitelere birkaç örnek Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi - Müzik Öğretmenliği İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı -Kompozisyon -Nefesli Çalgılar ve Vurmalı Çalgılar -Opera -Yaylı Çalgılar  Piyano İstanbul Teknik Üniversitesi İstanbul Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müzik Teknolojileri Kompozisyon Müzikoloji Ses Eğitimi Temel Bilimler Türk Halk Oyunları Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı  Kompozisyon  Müzikoloji  Nefesli Çalgılar -Piyano  Şan ve Opera  Yaylı Çalgılar Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Duygusal Ses Sanatları Tasarımı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Müzik Mezun Öğrencilerin Girebilecekleri Vakıf (Özel) Üniversitelere birkaç örnek Haliç Üniversitesi  Konservatuvar -Türk Musikisi İstanbul Bilgi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi  Müzik -Müzik (Burslu) Yeditepe Üniversitesi Sanat (Tasarım) Yönetimi Sanat (Tasarım) Yönetimi (Burslu)

İMKANLAR ÖĞRENCİ SERVİSİ Servis ücretleri M.E.B.’nca belirlenen tarife üzerinden servis yetkilisi tarafından tahsil edilir. Hemen hemen her semte servisimiz mevcuttur. PANSİYON / YEMEKHANE 192 Öğrenci kapasiteli pansiyonumuzda kız ve erkek öğrencilerimiz ücretsiz veya ücretli olarak yararlanmaktadırlar. Pansiyonumuz ev ortamına uygun şartlara sahiptir. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul personeline verilen öğlen yemeği tamamen okulumuz mutfağında, hijyenik bir ortamda, günlük olarak aşçımız tarafından hazırlanmakta olup menü her ay değişik yemeklerden oluşmaktadır. SAĞLIK Yakın çevremizdeki hastaneler ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Hastanın durumuna göre yardım alınır. KANTİN Öğrencilerimizin öğle tatili ve ders aralarında okul dışına çıkışı olmadığından, kendileri arzu ettikleri yiyecek ve içecekleri kantinimizden temin edebilmektedirler.

BAŞARILARIMIZ Ulusal ve uluslar arası ödüllerimiz ile gururluyuz

ETKİNLİKLERİMİZ Odak Projesi kapsamında Salbaş Ortaokulu ile ortak yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

1. Değerler Eğitimi Çalıştayı Semineri okulumuzda yapılmıştır.

DERSLERDEN

SPOR Mas Tenisi ve Satranç etkinliklerimiz

AYIN SINIFI

KONSERLER Okulumuz Konser Salonunda ve birçok resmi etkinlikte konserlerimiz olmaktadır.

Çanakkale 57. Alayı Ziyaret ve vefa yürüyüşü

PROJE ORTAKLIKLARI ODAK Projesi kapsamında Şambayadı Ortaokulu ile ortaklık ODAK Projesi kapsamında Salbaş Ortaokulu ile ortaklık

İLİMİZDE BULUNAN LİSE VE İLKÖĞRETİMLERDEN OKULUMUZA ZİYARETLER ÇEAŞ Anadolu Lisesi Müdürü ve Öğrencileri Yabancı Misafirlerimiz

İLETİŞİM Okul telefon : 0 322 256 54 12 Okul fax : 0 322 256 54 11 Okul e-posta : adanagsl@gmail.com Okul Web : cukurovagsl.meb.k12.tr

TEŞEKKÜRLER