 Genel olarak progamlama kulanıcıların istekleri karşılayacak muhasebe Stok,oyun,işletim sitemi gibi progamlama oluşturulacak alt yapı (Kodları) hazırlamaktır.Yani.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ALGORİTMA BULUNMASI
Advertisements

Dersin Adı:ALGORİTMA GELİŞTİME TEKNİKLERİ Dersin Kodu:YBS506 Konu:Kontrol Yapıları(if / if-else) 2.HAFTA.
HAZIRLAYAN Zekiye AŞGIN
Hakem / İzleyici Değerlendirme ve İzleme Raporlarının Elektronik İmza ile Gönderilmesi
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Wordpress 2. Not
ÜST DÜZEY DÜŞÜNME BECERİLERİNE GÖRE TÜRKÇE DERSİ
TC ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ FARKINDALIK ARAŞTIRMASI TEMMUZ 2010 / ANKARA.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
Türkiye’de Yüksek Başarımlı Hesaplama
Recursion (Özyineleme)
A-TAŞITLAR Taşıtlar, insan, hayvan ve yük taşımada kullanılan araçlardır. Bisiklet, otobüs, tren, uçak bunlardan birkaçıdır. Taşıtlarla bir yerden bir.
Yapısal Program Geliştirme – if, if-else
Erasmus Polonya.
Okula gelip giderken hangi ulaşım araçlarını görüyoruz?
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
Recursion (Özyineleme)
2.SINIF OKUL HEYECANIM < 2. BÖLÜM >.
ULAŞIM ARAÇLARI Beyza Karaca 3-A 593.
PEER SUPPORT TEAM.
FIZ 275 Bilgisayar Uygulamaları Ders Notu
TRAFİK GÜVENLİĞİ.
Scratch programı eğlenceli bir ortamda resim, ses, müzik gibi çeşitli medya araçlarını bir araya getirebileceğimiz, kendi animasyonlarımızı, bilgisayar.
DÖNGÜLER.
C#’TA DÖNGÜLER onbirc.com/133.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 1 Haziran 2009 Pazartesi Matematik Üç katli bir okuldaki veri tablosudur. 1. kat 2. kat 3. kat Kız öğrenci.
Wordpress Eğitimi 2.
ALGORİTMA.
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
Türkiye’de Yüksek Başarımlı Hesaplama Prof. Dr. Cevdet Aykanat Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü.
BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BİLGİLENDİRME NOTU SEYAHATLERDE YAPILMASI
PROGLAMLAMA NEDİR Genel olarak programlama ; Kullanıcıların istekleri karşılayacak Muhasebe stok, oyun İşletim Sistemi gibi programlama oluşturacak alt.
Avrupa Hava Yolları 2005 yılı inclemesi. Görevli Değişimi Paula Black Genel Müdür Tom Smith Pazarlama Müdürü Rachel Cross Muhasebe Müdürü Brian Simpson.
Problem Yaklaşım Temelleri, Algoritma ve Akış Şeması
AMAÇ HEDEF DAVRANIŞLAR
Programlamaya Giriş 1. Verileri İşleyerek Özet bilgiler şekline sokabilen, bu veri ve bilgileri yüksek kapasitelerde saklayıp başka ortamlara iletebilen.
TAŞITLAR.
HEDEF DAVRANIŞLAR 1-) Kara taşıtlarının adlarını söyleme/yazma.
PROGRAMLAMA NEDİR?. Genel olarak programlama : Kulanıcıların isteklerinin karşılayacak muhasebe, stok, oyun işletim sistemi gibi programlamaya oluşturacak.
 Algoritma bir uygulamanın, işin oluşun işlem basamaklarının teker teker yazarak çözümleme ve sonucuna varmada izlenecek yoldur. Algoritma programcılık.
PROGRAMLAMA NEDİR? GENEL OLARAK PROGRAMLAMA ;. Kullanıcıların isteklerini karşılayacak muhasebe, Stok, oyun, işletim sistemi gibi programları oluşturacak.
PROGRAMLAMA NEDİR ? GENEL PROGRAMLAMA. PROGRAMLAMA NEDİR?  Kullanıcıların isteklerini karşılayacak muhasebe stok,oyun, işletim sistemi gibi programları.
TAŞITLARIMIZ
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
ALGORİTMA VE AKIŞ ÇİZELGELERİ
Materials and Chemistry İstanbul Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği İstanbul Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Döküm Prensipleri.
Yapay Zeka Desteği ile Parfüm Öneri Sistemi
PROGRAMLAMA NEDİR? Kullanıcıların isteklerini karşılayacak alt yapıyı(kodları) hazırlamaktır.
1- YEREL ALAN AĞI - LAN 2-GENİŞ ALAN AĞI - WAN
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI VERİ TABANI VE YÖNETİMİ Mehmet Akif TURAN Veri Tabanı otobüs.
Bilgisayar Programlama
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Tanju ÇITLAKOĞLU VERİTABANI.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
WEB GÜVENLİĞİ FURKAN KOÇ & EMİNE AÇAR. “Yıkılacakmış gibi duran bir binaya girermisiniz?” “Gitmek istediğimiz yer değil de oraya ulaşmak için izleyeceğiniz.
T.C. ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ – 2 DERSİ ALGORİTMALAR.
TRAFİK.
Suyun Yolculuğu.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
HAVA K İ RL İ L İĞİ. BGHKJ GTÖYJÖF.
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
ULAŞTIRMA HİZMETLERİ VE BİLET SATIŞ
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
PROGRAMLAMA VE KODLAMAYA GİRİŞ
PROBLEM ÇÖZME VE ALGORİTMA
PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA
Algoritmanın Hazırlanması
Bir yerden bir yere gitmek için kullanılan ulaşım yolları 3’e ayrılır.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI DERSİ MUHASEBE MODÜLÜ UYGULAMA 2
Sunum transkripti:

 Genel olarak progamlama kulanıcıların istekleri karşılayacak muhasebe Stok,oyun,işletim sitemi gibi progamlama oluşturulacak alt yapı (Kodları) hazırlamaktır.Yani proglamalara bilgisayarımıza istediklerimizin yaptırabilmemizi ve bilgisayarımız ile aynı dili konuşabilmemiz için gereklidir.

 Algoritma bir uygulamanın işin oluşun vb. işlemin basamakları teker teker yazarak çözümleme ve sonuca varmada izleyecek yoldur. Algoritma progamlamcılık açısından önemli bir olaydır. Scratch programında da farkında olmadan algoritmalar kuracaksınız algoritmaya ömeği problem elezığ dan istanbul a gitmek için bir algoritma oluşturun burada öyle bir algoritma oluşturacaksınız ki algoritma sonunda istanbul da olacaksınız.

 1.yol  1.adım evden çıkarım  2.adım otagara giderim  3.adım İstanbul a bilet alırım  4.adım otobüse binerim  5.adım saat yolculuk yaparım  6.adım İstanbul da inerim

 2.yol  1.adım evden çıkarım  2.adım hava alanına giderim  3.adım İstanbula bilet alırm  4.adım uçağa binerim  5.adım 2 saat yolculuk yaparım  6.adım İstambul da inerim