 50 Yıllık Deneyim  3. Kuşak  Konusunda En İyi Markalar o En iyi Teknolojiler o Yeni Ürünler  Satış Öncesi ve Sonrası Hızlı ve Etkin Hizmet.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Do you know who I am? Kim olduğumu biliyor musun?.
Advertisements

DEAERASYON.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
AMBALAJ ATIKLARININ GERİ DÖNÜŞÜMÜ
KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Who we are Kuruluşun kısa tanıtımı. 50 kelimeyi aşmayacak şekilde.
MODEL Ağı Sürdürülebilir Kalkınma ve Yerel Yeteneklerin Güçlendirilmesi için Akdeniz Yöresel Ürünler Ağı MODEL Network Mediterranean Origin Products for.
Küresel Ekonomik Kriz Sonrası Enerji Piyasalarındaki Oluşum ve Gelişmeler Yavuz Aydın Direktör GE Energy Services Türkiye/Israil 13 Mayıs 2010 GE Energy.
MEYVE SUYU ÜRET İ M İ n İ n DENET İ M İ. G ıda kaynaklı sağlık riskleri; insanların, gıda endüstrisine ve ilgili otoritelerin kaliteli gıdanın sağlanması.
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ Güz Yarıyılı.
Rusya,Avrupa ve Balkan ülkelerine ihracatını yapmakta olduğumuz ürünleri aşağıda inceleyebilirsiniz. Ürünlerimize isteğe bağlı olarak ambalaj yapılabilir.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
DEPO VE ANTREPO TERMİNOLOJİSİ
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
I ASİMO I ASİMO PREPARED: CENGİZ MURAT TEKİNBÜĞRÜ English Course Presentation TURKEY Mechatronics Engineering at SAKARYA UNIVERSITY PREPARED: CENGİZ.
KIRMA-ELEME TESİSLERİNDE
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Güvenlik Kültürü: AB yaklaşımı
FABRİKA-PLENT. ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİN SERGİLENDİĞİ BÖLÜM IN THIS UNİT ALL PRODUCTS ARE REPRESENTED.
İrem YILMAZ, Vildan UYLAŞER.  Akdeniz diyetinin vazgeçilmez parçası  Kendine özgü renk, tat ve koku  Rafinasyon.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Finansal planlamada temel amaç;
ENGELLİ VE AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ
FEN ve TEKNOLOJİ / KİMYASAL TEPKİMELER
FEN ve TEKNOLOJİ / TEPKİME DENKLEMLERİ
TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİKLERİ Gaziantep Üniversitesi.
A-hekim.tv Survey via web site. 2 Contribution of a-hekim.tv %88 of the total physicians declared that a-hekim.tv helps to improve their scientific knowledge.
E-Posta Grubu Oluşturma
Fonksiyonel Bakış Açısıyla Sistemler
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
MARKET ANALYSIS Understanding the buying habits and preferences of businesswomen, families and housewives, Making a business plan in order to reach information.
Mis Gibi Koktu Hasan Berke Bozkurt 3-C.
BBY 207: Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri I Y.T. SPSS (Statistical Package for the.
Endüstriyel Otomasyon Dr. Kadir ERKAN Mekatronik Mühendisliği Bölümü Bahar : 2013 Endüstriyel Otomasyon.
Logo ve footer alanıdır. İçerik konulmamalıdır. Logo ve footer alanıdır. İçerik konulmamalıdır. Kırmızı RGB= 255,102,000 Koyu Gri RGB= 89, 89, 89 Açık.
TÜBİTAK Ufuk 2020 Enerji Verimli Binalar ve Sürdürülebilir İşlem Endüstrileri Konu Başlıkları Merve AKKUŞ Bilimsel Programlar Uzmanı Nanoteknoloji,
AS CPA & AUDITING CO. COMPANY PROFILE 2 Professional auditing and consultancy company Member of Nexia International as of 1 May 2007 Providing independent.
Chapter 5: Threads (İş Parçacıkları)
Strategic Business Planning for Commercial Producers
KİMYASAL BAĞLAR.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
STOK YÖNETİMİ Mba Operasyon yönetimi
Insan kaynakları yönetimi ve ücret yönetimi
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNİN YENİ BOYUTLARI
Travers, kreozot.
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE NİTRAT VE NİTRİT
YEKDEM Mekanizması Değişikliği Ankara, 4 Mayıs 2016.
EKOLOJİK TEKSTİL.  Ekolojik tekstil (Eko-Teks) 1990’ ların başında çevre ve insan sağlığına uygun tekstil üretimini temel alan bir anlayışla ortaya atılmıştır.
Determination of uncertainties in energy and exergy analysis of a power plant Prof. Dr. H. Mehmet Şahin Gazi Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği.
Petrol ve Doğalgaz Üretim Sahalarının Güvenliği Prof. Dr. Ali Osman Öncel İstanbul Üniversitesi JFMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı 1.
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
Kosta Sandalci, Chief Executive Officer, Balnak Logistics AS and President of Association of International Freight Forwarders (tbc) Right Market Positioning.
LOGISTICS OF DANGEROUS AND SPECIAL GOODS Assist.Prof.Dr. Ayhan DEMIRCI Toros University.
Bölüm 1 Giriş. Bölüm 1 Giriş Teknolojik Yeniliğin Önemi Teknolojik yenilik günümüzde birçok endüstrideki rekabet başarısının en önemli tek itici gücüdür.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
Türkiye’de Coğrafi İşaret Uygulamaları
MATBAACILIK ve BASKI SÜREÇLERİ
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
Evren’le Bütünleşin Metin Sancarbarlaz
It is 7 o’clock.( 7:00) It is 8 o’clock.(8:00) It is 9 o’clock.(9:00)
Organizational Communication

TRAD İ T İ ONS OF İ ND İ A. MARRIED GIRLS SEVEN YEARS OLD DOG.
Relations between angles and sides.. Examples and meaning Larger angles longer side If two angles in a tringle have unequal measures then the sides opposite.
Türkçe Haber Yazılarında Sosyal Ağların İncelenmesi
GLOBAL UNDERSTANDING. FıRST COUNTRY: JAPAN JAPANESE’ S EATING HABITS Their dishes are very popular in world They usually eats healty foods Breakfast.
Color Psychology Colors Effects on People Color Symbolism Color Matters Conclusion.
ELİF SU KÜÇÜKKAVRUK. plants When you touch this plant, it can be like the photograph. When you let go, it becomes normal.
Sunum transkripti:

 50 Yıllık Deneyim  3. Kuşak  Konusunda En İyi Markalar o En iyi Teknolojiler o Yeni Ürünler  Satış Öncesi ve Sonrası Hızlı ve Etkin Hizmet

Proses Ambalaj Ambalaj Malzemesi Hammadde

TECHNOLOGICAL PACKAGE Flours and Grains

Vakumla paketleme Azot gazı (N 2 ) ile paketleme Karbondioksit (CO 2 ) gazi ile paketleme Ürünün orijinal şeklini kaybetmesine neden olabilir. Küf gelişimini etkin bir şekilde Engellemez. Asidik tat ve koku oluşumuna neden olur.

Shelf life Improvers Flavour & Colors Flours and Grains Releasing Agents Alpha-Gel Emulsifer Special Products

GelenekselElektrostatik

Warehouse Management Picking Systems Marshalling STORAGE DESMOUNTINGBUFFERINGPALLETIZING

SIBCO- Jeddah, Saudi Arabia HBWH for warehousing and shipment Pepsi bottler Single depth warehouse: pallets 16 stacker cranes h=38m 12 double pallet SVL pallet/h IN+OUT 40 monorails 5 automatic shipment docks

THANK YOU