Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Who we are Kuruluşun kısa tanıtımı. 50 kelimeyi aşmayacak şekilde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Who we are Kuruluşun kısa tanıtımı. 50 kelimeyi aşmayacak şekilde."— Sunum transkripti:

1 KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Who we are Kuruluşun kısa tanıtımı. 50 kelimeyi aşmayacak şekilde.

2 KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- R&D expertise you offer Başlıca araştırma yeteneklerinizi maddeler halinde anahtar kelimeleri içerecek şekilde listeleyiniz. En fazla 5 madde.

3 KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- AREAS FOR FP7 INTERESTS 2011-2012 Çalışma programı altında projelerde yer almak isteyeceğiniz en çok 5 başlığı (objective) belirtiniz. Örn. Objective ICT-2011.1.6 Future Internet Research and Experimentation (FIRE) Objective ICT-2011.3.2 Smart components and smart systems integration Objective ICT-2011.4.4 Intelligent Information Management Objective ICT-2011.5.4 ICT for Ageing and Wellbeing Objective EEB-ICT-2011.6.5 ICT for energy-positive neighbourhoods

4 KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Reference Projects. Uluslararası ve ulusal bazda yürüttüğünüz projelerden örnek slaytlar. Her proje için bir slayt, en fazla 4 proje. Her bir proje için aşağıdaki başlıklar yer almak zorundadır: Projenin fonlandığı program Proje konusu Kuruluşunuzun rolü

5 KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Contact Name of the company:Contact person: Legal structure:Position: Number of researchers:Email: Number of employees in total: Tel: Working languages:Web site:


"KURULUŞUNUZUN ADI ---[LOGO]--- Who we are Kuruluşun kısa tanıtımı. 50 kelimeyi aşmayacak şekilde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları