TOMATO TURKEY SOUP TURKISH SOUP. 6 cups chicken or turkey broth 2 cans (14-1/2 ounces each) diced tomatoes, undrained 1/3 cup quick-cooking barley 1 tablespoon.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yoğun Programlar (IP - Intensive Programmes)
Advertisements

P OEMS ABOUT THE ENVIRONMENT Basogretmen Primary school Ordu TURKEY Comenius Project
-TARHANA ÇORBASI- YAPILIŞI: -Bir tencerede yağ, domates rendesi, sarımsak, salça kavrulur. Nohutlar ilave edilir. -Sonra üzerine yeterli miktarda su.
Çevrimdışı Ol, Sağlıklı Yaşam Sürdür !
SUNUMU HAZIRLAYAN VE SUNAN SINIF ÖĞRETMENİ B.UMUT ATEŞ
SATIN ALMA EĞİTİMİ “YAPIM İŞLERİ” MAYIS 2006 PROCUREMENT TRAINING WORKS MAY 2006.
Hüsamettin Ataman – Mimar - Denizli
AVRUPA BİRLİĞİ SEVGİ BİLDİRİCİ Doç. Dr. CENGİZ HAKAN AYDIN SPOR YÖNETİCİLİĞİ.
Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
TR R3. TR R3 Bu Eylem 5.1 Projesi (Ulusal Gençlik Toplantısı) AB Gençlik Programı tarafından desteklenmiş ve Türk Kızılayı.
Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
AB GENÇLİK( YOUTH ) PROGRAMI
Esranur ÇİNKO 6-B 314 PaskalyaYeni YılRamazan BayramıCadılar Bayramı.
TRADİTİONAL TURKİSH FOODS
Project funded by the European Commission 1 "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans.
GRUNDTVIG PROJECT BASIC SKILLS AT THE WORK PLACE (İŞ YERİNDE TEMEL BECERİLERİN GELİŞTİRİLMESİ) PROJESİ "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim.
“Bir Buğday Tanesi’nin Maceraları”
EC Delegation to Turkey 1 Türkiye’de Mesleki Yeterlik Sistemi Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinden Yeni Beklentiler Dr. Mustafa BALCI Avrupa.
SPORT AND US THE PROJECT “SPORTMEN”. Eşref Apak Turkish hammer thrower.
Çiğdem EROL HAYATBOYU ÖĞRENME ERASMUS WEB SİTESİ 13 Mart 2008 Tanışma Toplantısı.
IMPERATIVES (EMİR CÜMLELERİ)
SATINALMA EĞİTİMİ MAL ALIMI MAYIS 2006 PROCUREMENT TRAINING SUPPLIES MAY 2006.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
ERASMUS PLUS Şubat 2014 Ahmet BOYLU
GREEN PEARLS-YEŞİL İNCİLER LdV Ortaklık Projesi T.C. GÖLBAŞI KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü.
POLONYA OKUL ZİYARETİ İZLENİMLERİ
KUNEFE TURKİSH DESSERT. * Sugar 2 1/2 cup * Water 1 3/4 cup * Lemon juice 2 teaspoon * Pistachionuts (chopped) 2 3/4 cup * Margarine 1 Spoon * Kadayif.
SPORT AND US THE PROJECT “SPORTMEN”. Halil Mutlu.
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
BBY 207: Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntemleri I Y.T. SPSS (Statistical Package for the.
Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Proje Çıktıları
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
LdV Partnership Women Entrepreneurs and Mother União de Freguesias de Gondomar (São Cosme), Valbom e Jovim DIA-SPORT Association.
AB Topluluk Programları Hakkında Genel Bilgi Türkiye’nin Katılmakta Olduğu Programlar.
YALVAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GATHER TOGETHER FOR BETTER "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada.
Date: in 12 pts Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu.
RELIGIOUS TRADITIONS BAGS TO DO IN YOUR CITY T.C. Ünye Kaymakamlığı ANAFARTA ORTAOKULU.
RELIGIOUS TRADITIONS BAGS TO DO IN YOUR CITY T.C. Ünye Kaymakamlığı ANAFARTA ORTAOKULU.
TEOG SINAVINA BU KELİMELERİ BİLMEDEN GİRMEYİN UNIT 3.
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
Sicilian Food «Scacce» are sheets of folded dough mixed and seasoned to taste in a variety of ways: tomato and cheese, broccoli, cheese and sausage, eggplant.
YENİ DÖNEM PROGRAMLAR HERKES İÇİN ERASMUS ‘ERASMUS for ALL ’ 6 Mayıs Ege Üniversitesi, İZMİR.
"Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans, yürütülen Erasmus+
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
THE PROJECT SPORT AND US “Non-OLYMPIC GAMES”. FIVE STONES.
Star Hotel Hotel restaurant Danish- Polish – Portuguese- Turkish Cuisine Cook Book.
BUGRAHAN PRESENT. Eagle is a common name for many large birds of prey of the family Accipitridae; it belongs to several groups of genera that are not.
WATER PATTY ingredients:.8 water glass flour, 5 eggs, 1 tea spoons salt, some warm water, half a pound of cheese, half a bunch parsley, Oil How To Make.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
ERASMUS BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI
BAGS TO DO İN YOUR CİTY “ŞEHRİNDE YAPACAK ÇOK ŞEY VAR”
Computerized ways to analyze language data
  ORTAKLAR Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi-Türkiye (Koordinatör) Asociatia Suntem Diferiti-Romanya Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü-Türkiye Dr.
T HE A ZERBAIJANI K ITCHEN. Azerbaijan has a very rich and delicious cuisine. However it is not very well promoted in the world and it is very hard to.
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
İNGİLİZCE 6. SINIF 2. ÜNİTE YUMMY BREAKFAST
YUMMY BREAKFAST.
TURKISH 1 (UHF1271) İŞARET ZAMİRLERİ DEMONSTRATIVE PRONOUNS
ERASMUS
L A R V A L R I C E AD:ZEYNEP SOYAD:BULUT. YOU NEED: 400G RICE SPICE 20G LARVAL MEAT SAUCE.
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
Cook. cook cook Yemek pişirmek / Aşçı BAKE ROAST STEAM GRILL BOIL FRY POP HOW TO COOK BAKE ROAST STEAM GRILL BOIL FRY POP.
Hüsamettin Ataman – Mimar - Denizli
Turkish cuisine is very popular around the world. It has a very wide options for everyone. The variety of the recipes and the ingredients which are grown.
UNIT 3 FOOD AND DRINKS MARATHON BOOK UNKNOWN WORDS
Prepared by Ziya GÖKALP
Unit: 3 COOKING (YEMEK YAPMAK)
“8. SINIFLAR” MASTERMIND UNIT 3 In The Kitchen Wopenglish
Avrupa Birliği Komşu Ülkeleri İle İş Birliği
Sunum transkripti:

TOMATO TURKEY SOUP TURKISH SOUP

6 cups chicken or turkey broth 2 cans (14-1/2 ounces each) diced tomatoes, undrained 1/3 cup quick-cooking barley 1 tablespoon dried parsley flakes 1 teaspoon salt 1/2 teaspoon garlic powder 1/2 teaspoon dried oregano INGREDIENTS

1/2 teaspoon dried basil 1/4 teaspoon pepper 2 cups cubed cooked turkey 1-1/2 cups sliced carrots 1-1/2 cups sliced celery 1 medium onion, chopped 1 cup chopped green pepper 1 package (10 ounces) frozen chopped okra

1 in a large saucepan,combine the first nine ingredients. Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer for 50 minutes. Add turkey and vegetables. Cover and simmer 50 minutes longer or until vegetables are tender.

Good Appetite!

“Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Ulusal Ajans yürütülen Hayatboyu Öğrenme Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Ulusal Ajans veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz."