DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI YUSUF BAYIK İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Arpaçsakarlar İlkokulu
Okulun Tarihçesi Okulumuz Uşak merkezde Cumhuriyet Mahallesi´nde kendi adını taşıyan sokak üzerinde bulunmaktadır.Yapımı 1995´te tamamlanmış ve 9 derslikli.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI LİMON ÇİÇEĞİ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI SELÇUKLAR İLKOKULU-ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
HACI SEMİHA KULAKLI ANAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLK-ORTA OKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
EĞİL DÜZLÜK İLKOKULU. MEHMET ÖNDER OKUL MÜDÜRÜ OKULUMUZ  DÜZLÜK İLKOKULU  EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI  BRİFİNG DOSYASI  DİYARBAKIR  EĞİL 
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ABDULLAH GÜNAYDIN ORTAOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
ŞAHİNBEY-GAZİANTEP ÖZEL İDARE ANADOLU LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ÇUKUROVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TERCAN M.KUTSİ BEĞDEŞ İLKOKULU
TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DURMUŞALİ TOKSOY İLKOKULU/ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI
T.C. Ağrı-Patnos SÜTLÜPINAR İLKOKULU
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL İLKOKULU
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI BAHRİYE İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI VALİ SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI DÜĞDÜÖREN KAŞLI İLKOKULU
Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Çoban İlkokulu
BAKIRKÖY KARTALTEPE MESLEKİ Ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI
Hasan Özbay İmam Hatip Ortaokulu
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
İl Milli Eğitim Müdürlüğü HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin, Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, sürekli gelişen ve değişime.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HALKKENT İLKOKULU/ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
……………………… İlkokulu - Ortaokulu - Lisesi
Misyon :Akkuş İlçesinde Eğitim- Öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. -Akkuş İlçesindeki tüm okulları tam donanımlı.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
HAKKI PINAR İLK OKULU EĞİTİM ÖĞTETİM YILI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI CANDAN MERZECİ ORTA OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ. ATATÜRK İLKOKULU’NUN TANITIMI VE TARİHİ.
Misyon: Örgün öğretimde yeteneğine göre öğrencilerimizi yönlendirebilme, yaygın eğitimde sektörlerin ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek, Okul öncesi.
 yılında Akarçay İlkokulu olarak eğitim öğretime başlayan okulumuz,  1985 yılında şu anki yerine kurulmuş olup,  1998 yılında Pansiyonlu.
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NECATİ BOLKAN İLK/ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
BRİFİNG DOSYASI İLİ: KARS İLÇESİ: DİGOR ADI: SORKUNLU İLK/ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.
Brifing Dosyası Öğretim Yılı. PERSONEL BİLGİLERİ YÖNETİM OKUL MÜDÜRÜ Avni ŞENGÜL (Hizmet yılı : 14 ) MÜDÜR YARDIMCISI Nurullah YEŞİLMEN (Hizmet.
MILLETIN GÖZ BEBEĞI TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞI YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU.
OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1 Ağustos 2014 tarihinde Eğitim- Öğretime Okulumuz Birecik Şehir merkezinden 5 km güneyde yer almaktadır. Okulumuzda şu.
 KİLİS MÜBECCEL – SUPHİ YAVAŞÇA SOSYAL BİLİMLER LİSESİ.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MÜRÜVVET FAİK UĞUZ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
Sunum transkripti:

DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU T.C. DİYARBAKIR VALİLİĞİ DİCLE KAYMAKAMLIĞI DİCLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ     DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU 2013/ 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU

OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL ADI DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU OKUL MÜDÜRÜ MEHMET FATİH PULLU MÜDÜR YARDIMCISI HÜSEYİN KÖMÜR  OKUL-AİLE BRL.BŞK. OKUL ADRESİ DURABEYLİ KÖYÜ/ DİCLE/ DİYARBAKIR OKUL TELEFONU FAKS E-POSTA ve WEB ADRESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ NORMAL HİZMETE GİRİŞ TARİHİ YÜZÖLÇÜMÜ ISINMA DURUMU KALORİFER VARSA KARDEŞ OKULU  

OKULUMUZUN FOTOĞRAFLARI

OKUL YÖNETİMİ OKUL MÜDÜRÜMÜZ MÜDÜR YARDIMCIMIZ MEHMET FATİH PULLU HÜSEYİN KÖMÜR

VİZYONUMUZ Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’ Durabeyli İlkokulu’nun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır

MİSYONUMUZ Bir kurumun varlık sebebi; ‘Niçin varız?’ sorusunun cevabıdır. Bir ilkokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. Durabeyli İlkokulu´nun misyonu; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.

OKULUMUZUN ÖZELLİKLERİ Okulumuzun Bina Durumu: Eğitim- Öğretim faaliyetlerimizin sürüldüğü iki bina mevcuttur. Bunlar; iki katlı ve tek katlı binalardır. Binaların Özellikleri: Tuğla betonarme ve çatılıdır. BİNA BÖLÜMLERİ Ana Binada; İki katlı binada; 1 müdür ve müdür yardımcısı odası 1 öğretmenler odası 10 derslik 1 ara- gereç deposu Öğrenci ve Öğretmen wc’leri mevcuttur.

Spor Salonu: Yok Konferans Salonu: Yok Bilişim Teknolojileri Sınıfı: Yok Okul Bahçesi Durumu: Basketbol, voleybol sahaları bulunmaktadır. Ağaçlık ve yeşil alanlarımız mevcuttur. Okul bahçesi duvar ile çevrilidir. Tek Katlı binada: Bir derslik Okul kütüphanesi Spor ve fen teknoloji aletleri odası Bir depo bulunmaktadır.

OKUL BİNA DURUMU SAYISI DURUMU DERSLİK 10 KULLANILAN DERSLİK   SAYISI DURUMU DERSLİK 10 KULLANILAN DERSLİK ANASINIFI OLARAK KULLANILAN DERSLİK SAYISI 1 İDARİ ODA KÜTÜPHANE LABORATUAR - BİLGİSAYAR LABORATUARI KONFERANS SALONU SPOR SALONU KANTİN /KOOPERATİF LOJMAN DEPO 2 SPOR ODASI

OKUL ÖĞRETMEN DURUMU BRANŞI SAYISI NORM MEVCUDU ÜCRETLİ TOPLAM Türkçe 1   Matematik Fen ve Teknoloji İngilizce Sosyal Bil. Sınıf 6 Ana Sınıfı

PERSONEL İSİM LİSTESİ Sıra No Adı Soyadı Okuttuğu Ders/ Sınıf Kadro Durumu Branşı- Görevi 1 M. Fatih PULLU Müdür Sınıf Öğrt. 2 Hüseyin KÖMÜR Müdür Yard. Sosyal Bilglr. 3 Gizem KARALAR Ana Sınıfı 9/3 Okul Öncesi 4 Abdurrahman DİNÇER 1- A Sınıfı 7/2 5 Hakkı NARİN 1- B Sınıfı 6 Songül DÜNDAR 2- A Sınıfı Ücretli 7 Halil KÖÇER 3- A Sınıfı 8 Tahir ÇETİN 4- A Sınıfı 8/3 9 Zahide TOKAT İngilizce İngilizce Öğrt 10 Cihan GÖK Matematik Matemtik Öğrt. 11 Halise İNAN Türkçe 9/2 Türkçe Öğrt. 12 Seyhan ERTEK Fen ve Tekn. Fen Bilm. Öğrt. 13 Zeynep AZGIN 2- B Sınıfı 8/2

EĞİTİM ÖĞRETİME YARDIMCI FAALİYETLER   SAYISI OKULDAKİ SPORTİF TAKIMLAR: 1 Voleybol Takımı 1 Futbol Takımı 1 Masa Tenisi OKULDA YÜRÜTÜLEN EGZERSİZLER: OKULDA AÇILAN KURSLAR: OKULDA BULUNAN SOSYAL KULÜPLER: 1-Kültür Edebiyat ve Kütüphanecilik 2-Yeşilay 3-Spor 4-Çevre Koruma 5-Fen ve Teknoloji 6- Sağlık Belenme 7-Sivil Savunma 8- Kızılay 9-Meslek Tanıtma Kulübü OKULDA YÜRÜTÜLEN PROJELER:

2013- 2014 ÖĞRETİM YILINA AİT SINIFLARA GÖRE ÖĞRENCİ SAYILARI BİLGİLERİ Sıra No Sınıf Kız Erkek Toplam 1 ANA SINIFI 2 1- A 3 1- B 4 2- A 5 2- B 6 3- A 7 4- A 8 5- A 9 6- A 10 7- A 11 8- A TOPLAM KIZ: ERKEK: GENEL:252

OKUL ÖNCESİ SINIFIMIZ

OKUL ÖNCESİ SINIFIMIZDAN GÖRÜNTÜLER

OKUL ÖNCESİ SINIFIMIZDAN GÖRÜNTÜLER

SINIFLARIMIZDAN GÖRÜNTÜLER

YETİŞKENLERE YÖNELİK SEMİNERLER

ÖĞRENCİLERİMİZLE YERLİMALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ

YERLİMALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ

ÖĞRETMENLERİMİZİN ETKİNLİKLERİ

ÖĞRETMENLERİMİZİN ETKİNLİKLERİ

OKULUMUZDA GÖZ TARAMASI

OKULUN TEMEL SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Öğrencilerinde ‘Şark Çıbanı’ isimli hastalığın yaygın görülmesi ÇÖZÜM 1 Sağlık görevlilerinin ve diğer yetkililerin ilgilenmesi ve köylünün hastalığa karşı bilgilendirilmesi. SORUN 2 Okul Bahçesinin yeniden düzenlenmesi ve ağaçlandırılması ÇÖZÜM 2 Okul aile birliği, İl M.E.M , İlçe M.E.M ve ilgili kurumlarca finanse edilerek öğrencilerin rahat yaşam alanların oluşturulması gerekmektedir.

OKULUN İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE YÖNELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİ Kütüphanedeki kitaplıkların zenginleştirilmesi ÇÖZÜM 1 Kitap kampanyaları,bağışlar İHTİYAÇ 2 Laboratuvarın yeniden düzenlenmesi ÇÖZÜM 2 Yeni araç-gereç temini sağlanmalıdır İHTİYAÇ 3 Okula Bilişim Sınıfı ve Çok Amaçlı Salonunun yapılması ÇÖZÜM 3 Yetkililerle iletişime geçilmeli

DURABEYLİ İLKÖĞRETİM OKULU HOŞÇAKALIN…